ariela1612
Well-known member
זה מה שהוא אמרהשערה בלבד, אם יהודה אמר לעוז משהו בסגנון אם אתה לא מעיף את רמי אז אני לא אחראי למעשיי אז הוא לא השאיר ברירה
זה מה שהוא אמרהשערה בלבד, אם יהודה אמר לעוז משהו בסגנון אם אתה לא מעיף את רמי אז אני לא אחראי למעשיי אז הוא לא השאיר ברירה
שתקשור את עצמה לדלתות אבל גם את הפה. היא מביכה כל כךימית מגיבה על הפוסט של ערן סויסה:
"צביעות. מעולם לא הודח דייר שדיבר בתוך חדר האח,בשביל מה יש את החדר אם לא בשביל זה? ואם היו מוצאים דיירים לפי מילים לא נאותות הרבה היו צריכים להיות מחוץ לבית. הלם ענק!!"
היא אישה של מילים רק לא יודעת להשתמש בהןראיתי בשורה הרצה שזהבה אומרת שהשיחות עם האח הגדול היו השיחות הכי עמוקות שהיו לה בכל חייה.
זהבה מקסימה אני מאוד מאוד אוהבת אותההיא אישה של מילים רק לא יודעת להשתמש בהן
לא כסילה גמורה אבל יש לה איזה בור בראש
גם אוהבת אותהזהבה מקסימה אני מאוד מאוד אוהבת אותה
לא כולם חדים לא כולם דברנים
בכלל לא טיפשה
להבנתי האח עבד איתו חזק אתמול בלילה, כנראה האח הצליח קצת... לפחות במשהו הוא מצליחטוב מהמעט שאני מצליחה לראות ג'וזי בסדר, מי זה שיש לו פרופורציות
(לא יכולה לסבול את ההתבכיינות על דייר שהודח יותר מערב אחד שניים גג)
הוא גם ממש בסבבא הבוקר עם רמי . תמיד שיהודה לא בסביבה ג'וזי ורמי בסדרטוב מהמעט שאני מצליחה לראות ג'וזי בסדר, מי זה שיש לו פרופורציות
(לא יכולה לסבול את ההתבכיינות על דייר שהודח יותר מערב אחד שניים גג)
הם בסבבה פלוס כבר כמה ימים. פחדתי שג'וזי יכעס עליו בגלל אמש אבל בינתיים ממשיך להיות סבבההוא גם ממש בסבבא הבוקר עם רמי . תמיד שיהודה לא בסביבה ג'וזי ורמי בסדר
יהודה לא סימבה- יותר דומה לדוד סקארבוקר טוב,
שמעתי שמתארגנת לה הפגנה.
צבא הסימבות חילקו פליירים עשויים ממחטה,
ולכל מפגין תוצמד דגימת רוק על דש הבגד,
כולנו חיילים בצבא המוחטה, משכך
גם אותי תראו בין הכורזים במחאה
כי אין דבר יותר מהותי והכרחי למחות עליו
מאשר מדוע האלים לא נבעט מוקדם יותר העונה.
ומלבב לביבות בכזה נון שאלנטהנה ג'וז ,זה אחד שהחיים לימדו אותו דבר שניים
עבר חווה סבל כאב והסוס ממשיך קדימה דוחף
איזה אנרגיות איזו השראה
תענוגומלבב לביבות בכזה נון שאלנט
שאפו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.