merilue
Well-known member
אגב סדרןת אפל, גם servant מעולה!סיריוסלי, סדרה מפוספסת בארץ לחלוטין, בגלל שהיא בשירות של אפל שאין להרבה אנשים.
אגב סדרןת אפל, גם servant מעולה!סיריוסלי, סדרה מפוספסת בארץ לחלוטין, בגלל שהיא בשירות של אפל שאין להרבה אנשים.
אגב סדרןת אפל, גם servant מעולה!
סמוך על סול עוד יצירת מופתשמתי לב אליה. זה לא *בדיוק* הסגנון שלי, ואני עכשיו בסמוך על סול, אבל אבדוק אותה בעתיד.
מרגיש לך בול!לא יודע משהו באופק הסמרטוט הזה לא מתיישב לי טוב.
גם מרגיש לי מזוייף רצח.
מרגיש לך בול!
אתה חייב לחזור לשיחה שלו עם בר (עוד אחת בעעע) מהצהריים ואז תביןן שכל מה שאתה כותב זה בול אבל בול מה שהוא מציג.לא יודע, יומיים בבית הוא מסתובב "ואאי אני אוכל סרטים, פלפה מה פלפה. אני במלחמה." מרגיש שבא מהרגע הראשון לצייר דמות.
קשה לי קצת לחזור כי אני רואה באמצעים... לא כשרים. יש שידור בכלל באתר הרשמי?אתה חייב לחזור לשיחה שלו עם בר (עוד אחת בעעע) מהצהריים ואז תביןן שכל מה שאתה כותב זה בול אבל בול מה שהוא מציג.
הוא לא מנהל שיחות,הוא משחק,הוא מציג
יש ברשמיקשה לי קצת לחזור כי אני רואה באמצעים... לא כשרים. יש שידור בכלל באתר הרשמי?
באיזו שעה זה היה?
דינה מזכירה לך את מריאנו עושה חיקוי של מרגול.דינה ממש, אבל ממש, מזכירה לי מישהי. את מי לעזאזל?
דינה מזכירה לך את מריאנו עושה חיקוי של מרגול.
מישהו כתב פה אתמול שהיא מזכירה את אמא של נאור ציון, האמא מהתוכנית , לא האמיתית .דינה ממש, אבל ממש, מזכירה לי מישהי. את מי לעזאזל?
מעולם לא צפיתי בתכנית אז אני בספק..מישהו כתב פה אתמול שהיא מזכירה את אמא של נאור ציון, האמא מהתוכנית , לא האמיתית .
לא נו היא באמת מזכירה לי מישהי. לא משנה יש מצב שזה יבוא לי בהמשך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.