שישן עד שיודח
"ישרים" ואברם במשפט אחד ?אברם ישן שנת ישרים![]()
אברם הולך או עם "שקרנים" או עם "עקומים".
שישן עד שיודח
"ישרים" ואברם במשפט אחד ?אברם ישן שנת ישרים![]()
לא הבנתי איך נכנס לקיר שלה לפני שהגיעו לאח? פרסמו אז את שמה כדיירת ?שכחתי קצת פרטים לגבי הבדיקות שאברהם עשה על סתיו לפני שנכנסה והקיר שלה והעניין עם הורוד. נחכה לתזכורת בפרק של הערב
כל דבר שסתיו אומרת או עושה, הרבה יותר מעניין.סליחה, לעומת מה שרואים בחצר, אז הסיפור על באבא סאלי מרתק
ואני עלייך לרהסתיו היא לפעמים ילדה קטנהבגוף של אישה
וכש צריך היא האישה הכי חזקה עם תעצומות נפש לא מהעולם הזה
היא נמרה
היא פניקס
נופלת וקמה נופלת וקמה
השורדת שלעולם לא מוותרת לעצמה לא משנה מה
וזה מה שהכי הכי מיוחד בה
היא גם וגם וגם
ואני מתה עליה![]()
גם אני! חתולת רחוב שכל החיים עוד לפניה.סתיו היא לפעמים ילדה קטנה
וכש צריך היא האישה הכי חזקה עם תעצומות נפש לא מהעולם הזה
היא נמרה
היא פניקס
נופלת וקמה נופלת וקמה
השורדת שלעולם לא מוותרת לעצמה לא משנה מה
וזה מה שהכי הכי מיוחד בה
היא גם וגם וגם
ואני מתה עליה![]()
ומה יתרום לתת להם לישון 20 דקות בצהריים רק בשביל להכניס את הפרויקט של רביבו להעיר אותם??למה זה יתרום? כולם מכירים את הדעות שלו עוד שהיה בתוך בתוך הבית
זה גם מה שאני כתבתי וראיתי את הקטע במו עיני. הזיזה את שי ונדחפה בינה לבין מעתוק.הראו את הקטע בין מעתוק, סתיו ושי או שמה שכתבו פה זה השערות ממה שהדיירים אמרו? לפי בטטת כורסה שי בכתה כי סתיו הזיזה אותה, לא כי רצתה חיבוק מסתיו.. זה באמת היה נשמע תמוה
פשוט לא נכון!זה גם מה שאני כתבתי וראיתי את הקטע במו עיני. הזיזה את שי ונדחפה בינה לבין מעתוק.
הכל בעיני המתבונן. נדחפה ועוד איך.פשוט לא נכון!
סתיו עמדה לצידה של שי שעמדה לצידה של מעתוק.
סתיו פשוט פנתה וחיבקה את מעתוק פרונטאלי,
שי עדיין חיבקה אותה מהצד,
לא נכנסה באמצע ולא כלום,
פשוט חיבקה את מעתוק ומעתוק חיבקה אותה חזרה
וזהו
הראו 16:33הראו את הקטע בין מעתוק, סתיו ושי או שמה שכתבו פה זה השערות ממה שהדיירים אמרו? לפי בטטת כורסה שי בכתה כי סתיו הזיזה אותה, לא כי רצתה חיבוק מסתיו.. זה באמת היה נשמע תמוה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.