אני חושב שאם יש משהו אחד
שהאלבום הזה הוא לא, זה שהוא יותר ממוחסר ממה שהם עשו קודם, עם דגש על TSF. כבר באלבום הקודם נשמע שהם לוקחים צעד אחורה מהמיינסטרים, ובאלבום הזה הם לקחו עוד כמה נוספים. ברור שיש את הסינגלים (שרק שתהיו בעניינים, לא תופסים כזאתי תאוצה בכלל
לא יודע אם זה נובע יותר מזה שהשירים לא טובים מספיק, או מזה שרואודראנר פשוט לא משווקת אותם טוב בכלל
), שהם אמנם קליטים מאוד, אבל לא בדיוק משהו שאתה מצפה לשמוע בגלגל"צ (לעומת לדוגמה, WHYD, AIN, SMG...). אני יודע שאני מיעוט פה, אולי אפילו היחיד, אבל אני חושב ש- SINEAD הוא אחת היציאות היותר טובות שלהם כבר הרבה זמן. נכון, הבסיס שלו פופי מאוד, אבל בשילוב עם התזמורת, התופים והגיטרות מתקבל לדעתי שיר מעניין מאוד. הוא אנגרטי בטירוף, סוחף, כיפי לשמיעה ואפילו מפתיע לעיתים. אבל הוא קצת דורש ראש פתוח, אז אני יכול להבין את הסלידה ממנו
לגבי IRON עוד פעם, לא מבין מה אתם רוצים ממנו
אחד היותר טובים באלבום. כל הברידג', מהנאום של MOTHER MAIDEN עד לטאפינג-סולו המצויין הוא אחד הקטעים החזקים באלבום (או בכלל של הלהקה), הלחן של הפזמון הוא דווקא מאוד פאוור מטאל, לא מבין מאיפה אתם מביאים את האירוויזיון לכאן
לא חושב שזה היה תופס שם טוב מדי
ובאופן כללי כל השיר הוא באווירת "יציאה לקרב" שעל זה בדיוק הוא מדבר. בכלל, אני חושב שוויט'ין אף פעם לא הצליחו לחבר כל כך טוב בין המשמעות של השירים לבין התחושות שהם באמת נותנים, עד לאלבום הזה. לדוגמה, ITMOTN. כל כך קל להתחבר לכל הסיפור, התחייה של המתים והיציאה לנקמה, הכל מועבר במוזיקה בצורה אולי הכי טובה שוויט'ין עשו אי פעם. אותו הדבר גם ב-MURDER, או ב- ADF (כמובן, בהקשר לסיפור עצמו), ובכלל בכל האלבום. אני לא זוכר מי אמר לפני 4 שנים (וואו.. איך זה עבר) כשיצא THOE, שאין סיפורים באלבום הזה (גם לזה אני לא מסכים ד"א, אבל זה עוזר לי לחדד את הנקודה, אז תזרמו
). TU כולו מספר סיפור אחד שלם ומרתק, בעוד שכל שיר בו עומד חזק בפני עצמו, מספר מספיק בשביל להבין לאן הסיפור הולך, ועדיין לא מגלה הכל ומשאיר טעם וסקרנות לקומיקס (שבחיים לא חשבתי שאני אתעניין בו, אבל אני דווקא ממש רוצה לקרוא את הסיפור). בקיצור, רדו כבר מהבאסה שלכם
וויט'ין הפציצו הפעם כמו שהם לא הפציצו כבר קרוב ל-10 שנים. אם יש לי נחמה אחת על זה שהם לא באו עדיין לארץ, זה שאם הם היו באים, זה לא היה עם השירים מהאלבום הזה.