שרשור בעל
לסרט טרויה

יבש קצת לא?!

כל השמועות.. כן הריון לא הריון, כן הפלה לא הפלה.. בנתיים הכל בגדר שמועות שגם על השמועות יצאו עוד שמועות שג'ניפר עשתה בכוונה הפלה, שבראד לא הפסיק לבכות, שראו את ג'ניפר עם בטן... ועוד כל מיני דברים בסגנון.. לדעתי, אם היא היתה בהריון, בראד היה רץ ומספר את זה לכל העיתונים. הוא כבר שנים מחכה לילד מה יש להסתיר? הם לא מסתירים שהם מנסים.... מצד שני, אולי אני טועה... בכל אופן הם לא פירסמו הודעה על זה שהם מצפים לילד עד אז שלא יפרסמו הו דעה כזאת, אין טעם שנתעסק בזה לא?! אז על המ אפשר לדבר חוץ מזה? טרויה! מי ראה? מה הסצנה האהובה עליכם? אני ראיתי ת'סרט 15 פעמים אם לא יותר. אני יודעת כבר את כל התסריט בעל פה. ששמעתי שהוא עושה סרט על טרויה חשבתי לעצמי שזה יהיה משעמם וקרבות וגועל נפש ושאני לא אוכל להתרכז בעלילה אבל שראיתי ת'סרט זה שינה את כל הצורת חשיבה שלי. הסרט מדהים! פטרוקולס [הבן דוד] דומה לבראד בטירוף! אהבתי גם את הקטור.. בעצם מה שקרה זה שהקטור הוא הדמות הטובה, אבל היא נלחמת נגד הדמות שמראש היא טובה מבחינתי(בראד) אז זה היה קצת בלאגן הסוף איכזב אותי לאללה!!!! אבל זהו, אחלה סרט חוץ מזה:) הסצנה האהובה עליי, הקרב, אכילס-הקטור.

רק רוצה להוסיף לך משהו

בקשר לזה שאמרת שבראד היה רץ ומספר זה נכון כי הוא רצה וג'ניפר לא רצתה ובמה שכתבתי למטה היא לא יכלה לעמוד יותר בנדנודים של בראד לספר ... ועכשיו יש להם תינוק וכתב את זה עיתון שהוא לא צהובון אז זה דיי אמין.. ואני ראיתי תמונה עם בטן אז בהריון היא כן! השאלה היא אם היא עדיין!...... ואת זה נדע כמו מספר חודשים אם נראה בטן... עכשיו כן! המממממ אני ראיתי טרויה! פעם אחת ואני מתתה לראות עודאני מחכ שיצא הדיוידי! אני לא יודעת מה הסצנה האהובה עליי אני אוהבת את הסצנות של הקרבות... פחות דיבורים!..חחח ואופקורס סצנת העירום של בראד

אמממ

סאן זה סוג של צהובון..
ואממ מדובר על תמונות עם בטן ממש?
מהחופשה שלהם באירופה? כי יש לי כמה תמונות ולא הבחנתי בבטן יכול להיות שאני לא שמה לב לפרטים האלו, חח אני מתרכזת בבראד יותר...
לא משנה שיהיה להם במזל
בסרט, הטקסט היה מדהים מלא פעמים צחקתי..
שהמלך של אתיקה מזמין את אכילס להצטרף למלחמה אז אכילס אומר למה לי להילחם בטרויאנים? הם לא עשו לי שום דבר רע
אז מלך אתיקה אומר, הם העליבו את היוונים,
אז איכלס אומר, הם העליבו יווני אחד, בנאדם שלא יודע לשמור על אישתו, זה לא העסק שלי בכלל.
והיה עוד קטע שאכילס והקטור נפגשים בפעם הראשונה,
ואכילס אומר להקטור, תחזור הביתה
תשתה יין
תשכב עם אישתך מחר נלחם, אז הקטור אומר לו, אתה מדבר על מלחמה כאילו שזה היה משחק
אבל כמה נשים מחכות בשערי טרויה לבעליהן שלעולם לא יחזרו?
אז אכילס אומר לו אולי אחיך יוכל לנחם אותן
, שמעתי שהוא טוב בלהקסים נשים של בעלים אחרים..
התסריט טוב לאללה:) ולפני הקרב הגדולש לה סרט..
"לא יהיו לך עיניים הלילה
, לא אזניים או לשון, את תשוטט בעולם התחתון טיפש חרש ועיוור ואז כל המתים ידעו זה הקטור, הטיפש שחשב שהרג את אכילס." ללא ספק הקטע הטוב ביותר בסרט:) העירום או או או חחח איזה כיף לבריסייאס!! הבחורה בת 24 והגשימה את החלום של רוב הנשים ב עולם!!

אווווףףףףףף הרגע רשמתי וזה לא שלח

עכשיו צריך לרשום שוב!!!!!! בעעעעע טוב אז נעשה את זה יותר בקיצור לא ממש הבנתי את הקטעים שאמרת כי אני לא זוכרת אותם חחחחחח ראיתי תסרט פעם אחת! ואת בטוחה שסאן זה צהובון?..כי לא נראה לי אבל זה לא משנה וגם אני וחברה שלי צחקנו ממלא דברים שלא אמרוים להצחיק כזה זה היה יותר משטויות חחח ולידי ישבה אישה שבכתה לחבר שלה כל הזמן כמה בראד כוסון ונראה לי שגם אני והוא רצינו להרוג אותה!..חחחחח ובקשר לתמונה לא זה לא מהטיול שלהם אבל ראו בברור בטן זה מוזר לאללה נעזוב את זה .. אם אני אמצא את התמונה אני ישים אבל כדי לדעת הכל באמת צריך לחכות!

נרהא לי שנאי שיבתי ליידך../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif

סורי
חח סתם...
ישבתי ליד ידיד שלי אלעד
וכל הסרט אני כזה
דייייייייייייי תראה אותוווו
תראהההה והוא כזה כן הוא חתיך
ואני כזה חתיך? תראה איזה הורסס איזה מושלם
וכולם כזה מבקשים ממני שקט
ובסוף
בכיתי כמו לא יודעת מה
ואני כזה,אלעדדד הם הרגו לי אותווו
הוא מת
והוא כזה, מאריני אבל הוא חי במציאות באמת!
וכל השורה שלנו ושמלפנינו מסתכלים עליי בוכה חחח ועוד קטע שהצחיק אותי
שבראד רב עם אגממנון אז הוא עושה לו נאד יין שכמוך
ונקרעתיי

מיצי007

New member
הצחקת אותי

הסרט הזה מגוחך והוא תת רמה מכאן ומטה. הטקסט בכלל אבל בכלל לא מדהים,הוא מטופש ומלא קלישאות. הדבר היחידי שבאמת היה שווה זה התחת,הפטמות והלכלוך שעל בראד פיט.

חחח אממ זה לא תמונות../images/Emo22.gif

זה איך שאני מכירה את אחי, גם יש לו את אותן פוזות והבעות כמו שיש לבראד בפייט קלאב
כל מי שמכיר את אחי וראה ת'סרט אומר לו את זה...

היי אני ראיתי ../images/Emo9.gif

הסצינה האהובה זה גם הקטע שהקטור מציל את פאריס..וגם שאכילס נלחם נגד הקטור ... הסוף עצוב זה ברור..אבל זה היה צפוי הריי הסיפור על עקב אכילס זה שהוא מת בסוף ...שיורים לו חץ בעקב וזה מה שהורג אותו.. אם הוא לא היה מת זה לא היה לפי הסיפור..

13usted

New member
סרט מדהים../images/Emo70.gif

ואני מתעבת את אורלנדו בלום מאז
אמ...הסצינה שאני הכי אוהבתנראה לי שמתי שהוא נלחם עם הקטור,ואחרי שהם הורגים את הדודון שלו(גם הוא מדהים
-בראד יותר)...

מיצי007

New member
אורלנדו../images/Emo5.gif

הוא כזה דמות סיסי בסרט הזה אלוהים אדירים וזאת שמשחקת את הלן בכלל,נראית כאילו ירדה משער של פלייבוי

karin byrne

New member
אהמ אהמ...

אורלנדו לא
...זה לא אשמתו שנתנו לו לשחק את פאריס הנחנח הזה בסרט...וחוץ מזה,רק שתדעו,שלפי הסיפור פאריס בכלל לא התנהג ככה בקרב...הוא לא בכה לפני הקטור שיעזור לו...הם שינו שם ת'עלילה...בסיפור האמיתי מנלאוס גורר את פאריס לשדה ומתכוון להרוג אותו אבל אפרודיטה מצילה את פאריס....אז ככה ש....במציאות הוא לא היה כזה...

מיצי007

New member
אני מודעת לסיפור

ולטעמי אורלנדו כן
הוא הרס את כל המהות של פאריס עם המשחק הגרוע שלו... זה שהם שינו את העלילה והחריבו את הסיפור עם המשפטים הקלישאים שלהם לא מציל אותו מהעובדה שהוא שיחק גרוע ונחנחי

karin byrne

New member
אממממ....

איך שהוא שיחק זה כבר עניין של טעם...ואם כבר הרסו את הדמות של פאריס אז זה לא אורלנדו אלא מי שיצר את הסרט הזה....ולפי דעתי הוא שיחק את פאריס בצורה די טובה...כן,שיחק את הנחנח הזה(לכאורה נחנח) בצורה טובה...לפחות לפי דעתי...למרות שהייתי מעדיפה שהוא ישחק מישו אחר...פחות נחנחי..

גם אני מסכימה!

אורלנדו שחקן טוב! והוא שיחק מאוד טוב שם.. כנראה מי שלא אוהב את הסרט לא אוהב כלום שם.. לא את המשחק התסריט וכ"ו... אבל הוא שיחק מצוין שם.. מה שהוא אומר..אמרו לו להגיד ואיך שהוא משחק אמרו לו לשחק..! בעיני הוא מצוין! :)

מיצי007

New member
להפך

בסרט טוב בולטים הדברים הרעים הקטנים שבו ובסרט רע כמו טרויה הדברים הטובים לא יכלו שלא לבלוט אריק באנה למשל,היה מצויין! ואורלנדו פשוט לא,הוא היה מגוחך ובושה לתורת המשחק כולה

למעלה