שרשור בעל
לסרט טרויה

מיצי007

New member
באיזה בית חולים היית מאושפזת קודם?

חחחח סתם סתם זאת דעתך וזאת דעתי
מתה עלייך

karin byrne

New member
../images/Emo93.gif...

גילית אותי....*בורחת*...ששששש לא לספר לאפאחד שברחתי...אחרת...אני לא אחראית למעשיי...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifגמני שונאת את בלום הסתום../images/Emo46.gif

ועוד לפני הסרט
לא יודעת למה אני לא סובלת את המשחק שלו ואמצע הסרט אני בכיתי וצעקתי שאני שונאת אותוווווווווו

שוש טו יו../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אורלנדו מדהים. אמנם בסרט הזה לא, ואני מודה - גמאני רציתי לרצוח אותו כשהוא הרג את אכילס, ולצעוק כשהוא היה נמושה. אבל בכלליות הוא שחקן מעולה (אהמ שרה"ט, שודדי הקאריביים ותראו עוד כמה סרטים הוא עושה עכשיו [קלציום קיד שצריך לצאת, אליזבת'טאון, קינגדום אוף האבן ועוד הרבה]), והוא גם כוסי בטירוף. אני לא אומרת שהוא יותר טוב או פחות טוב מבראד, כי אין מה להשוות מבחינת ניסיון ו"זמן" שהם על המסך. הרי אורלנדו פרץ לא מזמן ובראד... וזהו

karin byrne

New member
אמממ את די צודקת...

בקטע של הריון...יותר טוב לא לדבר על זה עד שנהיה בטוחים...ובקשר לטרויה,ראיתי את הסרט הזה רק פעם אחת(בקולנוע) והאמת שעוד לא החלטתי מה הסצינה האהובה עליי...האמת שבהתחלה שנאתי ת'דמות של אכילס כי בהתחלה היה נראה לי שעשו אותו לא כמו בסיפור האמיתי(שקראתי ואני מכירה מצוין) כי היה די שחצן והנתהג כמו מכונת הריגה...אבל ככל שהתקדמה העלילה הבנתי שטעיתי איפושהו ושבכל זאת הוא לא היה כזה לאורך כל הסרט...וגם אני אהבתי את הקטור...אריק באנה שיחק את הדמות שלו פשוט מצוין....

מיצי007

New member
אוי הקטור../images/Emo99.gif

אריק באנה הזה,מיי גאד... החזה שלו בגודל כל הגוף שלי נראה לי אמרת אריק באנה ואני פה אוכלת צלחת פסטה שכמעט נפלה לי מהיידים איי איי איי הבנאדם הזה...גררררר

NarihS

New member
אני ראיתי את הסרט

זה באמת סרט טוב סרט מדהים לדעתי ואין לי כוח לספר על הסצינה אהובה עלי חח

tamaroosha

New member
איך ראית את זה 15 פעמים..?

במחשב או שיצא כבר די וי די ואני לא מעודכנת..?

מיצי007

New member
הממממ אותי זה לא ממש עניין

פשוט כמו כל בן אנוש אחר הצטערתי לשמוע,בלי קשר לבראד ושמחתי לשמוע שזה לא נכון בנוגע לטרויה,יש לי רק מילה אחת-איכס!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifיש לי את זה בDVD

פשוט אבא שלי קנה בחו"ל.... וראיתי איזה 3 פעמים.....בנתיים
הסצנה האהובה עליי
זה שבראד מגלה שהרגו את בן דוד שלו
למרות שזו הסצנה הכי עצובה

למעלה