שרשור בעסה!!! באד ביטים וכו'

sUp3r

New member
שרשור בעסה!!! באד ביטים וכו'

אוקיי אנשים לכל אחד מאיתנו זה קרה, נכנסתם ליד, הפלפתם את הנאטס, דחפתם הכל ואתכם נכנס איזה דונקי עם Q גבוה מול הטופ סט שלכם. אתם כבר סופרים את הכסף ורק אז קולטים שהוא תפס ראנר ראנר לצבע, שכמובן אין לכם. באותה שניה אתם אומרים לעצמכם: "זהו אני עם הפוקר סיימתי" מקפלים את העסק,סוגרים את המחשב, רק כדי למצוא את עצמכם אחרי חצי שעה שוב על אותו שולחן, מנסים להחזיר את הקופה ממקודם. אז בואו נחיה את הפורום קצת ונריץ סיפורי בעסה. אתם מוזמנים לשרשר כאן סיפורים כגון: באד ביטים, טורנירים ב"בועה", אסים שנשברו מול קינגים ועוד ועוד.

sUp3r

New member
אני אתחיל

טורניר פרירול 1500 שחקנים נשארנו 40, אני עם ערימה ממוצעת מינוס, 10 מקבלים כסף. אני עם9 10 אוף מהסמול רואה פלופ K 9 8, כולם צ'ק הכפתור מעלה הימור נמוך ואני משווה, כל השאר מקפלים. טרן-4 אין אופציה לצבע, אני צ'ק הוא מעלה הימור כפול מהקודם, אני מרגיש שהוא חלש ודוחף אול אין- בעיקר כדי להבריח. הוא רחוק מלהיות מחוייב לקופה ואחרי לבטים רבים הוא מחליט להשוות, ומראה לי 9 7 אוף לפני הריבר. יש לו 3 אאוטים לניצחון ו6 לתיקו, כמובן שהריבר מגיע 7 ואני ששרפתי כמה שעות על הטורניר מחפש איפה להוציא את העצבים. דבר נוסף שקרה לי, לא באד ביט אבל צירוף מעצבן מאוד. טורניר SNG של כמה דולרים, בשלבים הראשונים, 18 שחקנים ואני בין המובילים, שחקן בטילט שאיבד קופה גדולה נכנס אול אין ואני עם A Q משווה, הוא מראה A 5 אוף (70% לטובתי), ואני כבר חוגג את ההובלה, רק כמובן שבפלופ הגיע ה 5 שלו, אבל עם 3 לבבות, מה שמשאיר לי סיכוי לפלאש שלא הגיע. ביד שלאחר מכן אני מקבל עשיריות, ודוחף אול אין בתקווה שמישהו עם יד בינונית ישווה רק כי אני "בטילט", קיבלתי השוואה מ A 8 אוף (71% לטובתי) שקיבל 3 יהלומים בפלופ, סיכוי לצבע עם אס, והשלים אותו בריבר. זהו.... חפרתי

ereuveni

New member
היה היה לי AA בכיס

זה היה לפני איזה שנה בזמן ששיחקתי בפרירולים של הסטארס. מדובר בטורניר של 12000 שחקנים אם אני זוכר נכון, 63 ראשונים עולים לטורניר על משהו כמו 2000$. בכל מקרה נשארתי עם עוד 200 שחקנים בערך היו לי איזה 30000$ (אני חושב דיי מעל לממוצע). מישהו נכנס ALL IN לפני הפלופ עם ערימה גדולה משלי, נכנסתי איתו. הוא הופך 99 אני עם AA פותח את השמפניה. הסוף ידוע, הוא מקבל את ה-9 שלו... חישבתי בזמנו שני אאוטים זה סיכוי של 1:25 (לפני הפלופ 2:50) והיו לו 5 נסיונות כאלו. כלומר יחס בערך של 1:5 בתכלס.

gurni111

New member
הדבר הכי מכעיס בעולם

שיחקתי בטורניר של 10$ כשהזוכה מקבל הכל. נשארנו 4 שחקנים, תפסתי שחקן על בלוף מטורף פשוט!! הבליינדים היו גבוהים מאוד 300-600 וכולם נכנסו כולל אותי עם זוג מלכים יפהפה, ניסיתי למשוך מישהו שיעלה את ההימור ולכן רק השוויתי. בסוף אותו שחקן עשה All In ואני התלבטתי מעט ועניתי, הוא מראה 2,3 suited ואני בשוק :O בדרך לפתוח שמפניות... הפלופ מתגלה 7 5 K ,ללא סיכוי לפלאש פלופ מצוין בשבילי. הטרן: 2 אני מתחיל לדאוג אבל אומר אין מצב... הריבר: אתם מנחשים? 2 כמעט שברתי את המחשב באותו רגע!!

זונע

New member
היה לך זוג מלכים?

כי אם כן, היה לך פול האוס. נראלי התבלבלת קצת.

Papito

New member
אם בפלופ היה קינג אחד

אז איך היה לו גם זוג קינג, עשית פה סלט אחד ענקי

nadd

New member
לדעתי

הוא החזיק K ועוד מספר ובפלופ היה K כך שזה הביא לו זוג K חזק בפלופ

זונע

New member
הבאד ביט הכי גדול בחיים שלי

טורניר עם 7 חברים. מקום 1-2 לוקחים כסף... נשארים 3 אנשים, אחד big stack ענקי ואני ועוד וחבר נאבקים על מי יסיים שני בתכלס...וברור שאחד מאיתנו בקרוב ילך אול אין. אני מקבל AA, מדבר ראשון ומעלה לפני הפלופ. אחריי הBig stack משווה לי וגם האחרון משווה. פלופ 8J8, אף קלף לא באותו צורה...מושלם בשביל זוג אס. אני מעלה, הביג-סטאק משווה והאחרון דוחף אול אין. שזה היה בערך עוד...רבע מהקופה. אני מן הסתם דוחף אול אין בעצמי וגם הביג סטאק משווה. גם אני וגם האחרון באול אין בקיצור, הביג סטאק פותח שלישיית 8...אני אומר באסה אבל לפחות אני אעוף ביחד עם חבר שלי ומכיוון שהיה לי יותר כסף בתחילת היד, אני אסיים במקום השני. לחבר שלי יש פאקינג...3 7 יהלום כדי להביס את הזוג אס שלי הוא צריך שני ראנרים טרן יהלום ריבר יהלום אני חושב שזה מסביר הכל...להעלות באול אין כשאתה יודע שאתה הולך להפסיד, אחרי שאתה יודע גם שאף אחד לא יתקפל...פשוט לזרוק את הכסף שלך ולוותר על המקום השני ועל הכסף באד ביט שאני בחיים לא אשכח

הסיפור שלי

אמנם לא מדובר בבד ביט מטורף אבל כל הסיפור היה דיי ביזארי... שולחן קאש בואגס, אני יושב על 250 דולר בשולחן 1-2 מקבל KK בכפתור, מישהו מעלה לפני ל 15 דולר ושניים משווים, אני מעלה ל 50 דולר ואחד משווה לי. בפלופ יוצא 2 6 8 מסוגים שונים הבחור מעלה באיזור ה 50 דולר שמשאיר לו עוד 50 דולר, אני מכניס אותו אול אין והוא משווה לי ומראה לי שלישיית 6. הייתי כל כך עצבני שהייתי חייב לצאת החוצה לעשן ואיך שחזרתי בדיוק בשניה שמחלקים לי את הקלפים אני מגלה שוב פוקט קינג... הפעם הייתי בעמדה מוקדמת נשאר לי עוד 100 דולר בערך, העלתי ל 15 דולר ומישהו העלה מעליי ואז תוך שניה נכנסתי אול אין והוא השווה לי, כמובן שלפני שהוא הפך את הקלפים ידעתי שיש לו אסים וכך הפסדתי את שאר הכסף שלי עם אותה יד פעם שניה ברציפות...

nadd

New member
מקרה שקרה לי כעת

יש לי KK ובפלופ 447 טרן עוד 4 וריבר K אול אין - חשבתי שיש לה פייר ליריבה יש 45 לפעמים אתה עולה על גל של נצחונות, ולפעמים גם שיש לך קלפים חזקים - מפסיד. בטווח הארוך קובע איך אתה משחק.

OZE5

New member
מקרה שקרה לי

אומנם לא על כסף אמיתי, אלא על שולחן בפייסבוק. לכל המשתתפים יש בערך 1000 "$" לשים. אני מקבל זוג 10 ביד. מעלה ב20 סבבה מעלים איתי פלופ עוד 10 יוצא לי. מעלה ב50 רק 1 מעלה איתי. טורן שום דבר ריבר עוד 10 .. יש לי קארה 10. מעלה ב100 הוא יורד :-|

sUp3r

New member
אם יש משהו יותר מבעס מבאד ביט זה לצאת ב"בועה"

פרירול בסטרס, 10000 שחקנים 18 מתקדמים לטורניר סטלייט (נראה לי 200$ כניסה) שהראשון מקבל כניסה לאירוע סטייל WPT. נשארו 100 בערך ואני צ'יפ לידר, התחלתי לשחק טייט ולא נכנסתי אפילו עם AQ סוייט אחרי העלאה, הטעות הכי גדולה לפני "הבועה".... בנתיים ירדתי לאט לאט מקומות והצ'יפים שלי איבדו מערכם, חיכיתי ליד סבירה לדחוף אול אין, הגיעו תשיעיות, ואיזה ביג סטאק עם Q 10 הביא לי נוק אאוט. מקום 20. אפילו שהסיכוי לזכות בטורניר השני נמוך מאוד התבעסתי שלא עליתי, וגם על הצורת משחק שלי בסוף, פאקניג באבל בוי, אבל הגיע לי.

זונע

New member
בהחלט מבאס להיות הבאבל-בוי

אבל זה קרה לי כל כך הרבה פעמים בסטארס...התוכנה הזאת יכולה להעלות לי את הסעיף.

היחיד שיותר מבאס מהבועה זה מקום שני... :)

קרה לי שבפרירול של כסף אמיתי, הייתי במקום 12 (הבועה כבר התנפצה, ממקום 9 הפרסים מתחילים לעלות), וכבר מתחנן לאלוהי הפוקר לקלף נורמלי לעשות איתו אולין (הבליינדים כבר אכזריים, ואין מה לחפש בכניסה "סתם"). מקבל KQ, דוחף הכל - והלידר משווה לי, סה"כ יוצא לי קצת יותר מטריפל-אפ. ההוא פותח Q7, ואני מתחיל לחגוג - רק בשביל לראות 7 כבר בפלופ... ולעוף.

Papito

New member
חה איזה קטע גם אני עפתי אתמול בבועה בסטארס

יש להם משהו נגד ישראלים!

שיחקתי ראש בראש עם מישהו

וקיבלתי זוג אס לפני הפלופ,הוא דפק לי רייז,אני אמרתי אול אין והוא אמר קול. פתחנו את הקלפים וראיתי שיש לו אס קינג סוטיד. אני הייתי מאושר ממה שראיתי ובריבר הוא תפס את הפלאש...

למעלה