שרשור בעסה!!! באד ביטים וכו'

חזק...

למרות שיש גם איזה סיפור על דוויל-פיש, שזרק את הרביעיה שלו כי הוא קרא סטרייט פלאש על מי שמולו... *זה* כוח רצון...

OZE5

New member
ראיתי היום בWPT את ג'סי ג'ונס

הבחור הפסיד עם רביעייה 9 נדמה לי שזה היה למישהו עם צבע

DEANC

New member
אני בטוח שאין מישהו שהפסיד קשה כמוני

טורניר פרירול של 1500 איש, 10 ראשונים מקבלים כסף, נשארנו 50. אני מדורג 40 עם מעט מאוד כסף, משווה את הבליינד עם A-8 לב ורואה פלופ עם עוד 3 משתתפים. בפלופ מגיעים K-Q-7 לב, יש לי את הנאטס - אול אין (תזכרו - זה לא הרבה מעל המינימום רייס), 2 נכנסים. לאחד יש מלכה אחת ביד, לשני זוג שבע ביד. מה מביא איתו הטרן? את ה-7 הרביעי. מקום 45 אחרי שעתיים וחצי של משחק, יריקה מהכסף.

sUp3r

New member
טורניר בקרבון פוקר נכון??

רק שתדע שדווקא היו לו הרבה אאוטים... הוא יכול לפגוע בכל K Q 7 או טרן וריבר זהים (88, 44) שיתנו לו פול האוס, מה גם שלא היו לך צ'יפים ככה שמאוד קשה לקפל סט במצב כזה. הנה באד ביט יותר אכזרי, וקצת מזכיר את שלך, משחק קאש של כמה דולרים, אני עם J 10 סויט, מקבל פלופ חלומי, 7 8 9 בלי צבע על השולחן, אני מעלה בקטנה ומקבל רירייז, השוותי. טרן 7 אני קצת חושש ומעלה גבוה, הבחור דוחף אול אין ואני כמובן משווה, הוא עם 6 7 אוף, אחד לקנטה משני הכיוונים ושלישיה, קיבל 8 בריבר להשלים לפול האוס. זה פוקר... זה קורה לכולם.

DEANC

New member
נכון.

לפני שעשו לו את השיפוץ, כשהוא עוד היה נוח.

זונע

New member
לא הבנתי

יש לך A8 בפלופ לא יוצא לך כלום איזה נאטס יש לך בדיוק

Papito

New member
good call bad beat

אני עם אס 9 צורות שונות, בפלופ נפתח 4 6 6 כולם עושים צ'ק ואני מבין שלאף אחד אין כלום, עושה רייס 200 אחד משווה נפתח טרן קינג הוא עושה רייס ואני יודע שאין לו קינג ואין לו כלום, בינתיים התפתח מצב לצבע אני מעביר לאול אין אותו מנייאק משווה לי אס 9 לו אס 2 סוטהדהריבר השלים לו את הצבע

זונע

New member
לא הייתי קורא לזה good call

זה תלוי כמה כסף היה לו וכמה כסף היה בקופה

זונע

New member
אז חבל...זה בדרך כלל משתלם

מבחינתי לפחות הקטע בפוקר זה להקטין כמה שיותר את ההסתמכות שלך על המזל

Papito

New member
אני גם מצמצם כמה שפחות את המזל

אם יש ראנר לפלאש אז אני יעשה רייס מטורף ולא מציאותי ביחס לקופה כדי שאנשים לא יקנו צבע. אבל בפעמים המעטות שניסיתי להשתמש בהסתברויות וסטטיסטיקות הפסדתי ובגדול

gidi123

New member
טרי טרי מלפני 5 דקות...

מה יותר חזק AA או QQ? מסתבר שבעולם ההפוך שלי AA לא שווה הרבה. קודם הפסדתי 4$ אחרי שזרקתי JJ בגלל שחשדתי בשלישיה של היריב. עד כאן הכל בסדר. עובד שעה שלמה להחזיר את הכסף. ואז מגיעים AA לכיס. אחרי הפלופ אחד נכנס מולי ALL IN על 11$. הקקה הזה מקבל Q בריבר משלים שלישיה ולוקח לי את כל הכסף!

shitonu

New member
ה-באד ביט שלי

משחק של 32 draw בויקטור צ'נדלר הפסדתי עם רביעיית מלכים לרביעיית אסים ומדובר על קופה של 1800 יורו. לא נעים

למעלה