שרשור בקשות ועזרה לימודית

דר פלג

New member
עזרה במחקר

שלום רב, אשמח אם תוכל'/י לעזור במחקר חשוב שאני עורך ע"י מילוי השאלון המצורף להלן. השאלון לא קצר והוא דורש מספר דקות של ריכוז ורצינות. עזרתך חשובה לי מאוד - כל שאלון מלא מסייע המון. הלינק לשאלון: http://www.surveylyzer.com/polls/show_poll_rnd.html?id_poll=108&id_poll2=109 תודה רבה מראש.

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifHELP!!../images/Emo41.gif

אז ככה: רועי קרייטנר נתן למסלול שלנו עבודה פשוט נוראית ולא מובנת בחוזים... אף אחד לא ממש הבין מה השאלה, בתכלס, אומרת. השאלה לפניכם. אנחנו מזמן התייאשנו. כל עזרה תתקבל בברכה. "על פני הדברים נראה שדיני החוזים עוסקים רק בהוצאה לפועל של הבחירות שהצדדים עושים לגבי הזכאויות שלהם. עם זאת, בחינה של הדינים שעוסקים בסוגיות של פגמים בכריתת חוזה מלמדת כי בפועל לדיני החוזים יש חלק מרכזי בתהליך של הגדרת הזכאויות הבסיסיות..." צריך להוכיח את הטיעון הזה, בעד או נגד. תודה, שוב. :)

Avalanch

New member
../images/Emo206.gif מחפשת מחברת מדהימה במשפחה ונזיקין

אם למישהו יש מחברות מדהימות בנושאים דלעיל, אשמח אם יצור איתי קשר בהקדם!

B L I M P

New member
לא יודעת בדיוק

ניסיתם ללכת לכיוון של עושק וכפיה? תום לב? הרבה פעמים ביהמ"ש לא יכפה את מה שהצדדים בחרו אלא את מה שהוגן. תקנ"צ? יש תמיד איזון בין חופש ההתקשרות לבין חופש הבטוי/שיוויון וכו'.. (תקנ"צ).. זה בערך הכיוון שעולה לי כרגע לראש.. אבל שוב, יותר קל לדעת למה הם מכוונים אם הייתי יודעת מה אתם לומדים כרגע..

BlackUnicorn

New member
לא הייתי לוקחת סתם מחברת מכל אחד

אלא מחברת שלקוחה מהמרצה הספציפי שאצלו את לומדת. כל מרצה מתמקד בדברים אחרים. יש לי מחברות "מדהימות", אבל זה שהן מדהימות לא אומר שהן יהיו מדהימות בשביל הדרישות של המרצה שלך..

Avalanch

New member
לדעתי זה מדבר על

קביעת נורמות חברתיות באמצעות סעיפים כמו 39, 12, וכמובן תקנת הציבור. בעיות חוזיות כמו הטעיה, עושק, כפיה, מגדירים מי זכאי לכרות חוזה שישאר בתוקף. טענה נגדית יכולה להיות שבכל זאת קיים ס' 24 של התקשרות חופשית, ובנוסף, ניתן לפעמים לעבור על חוזה (לשלם באיחור לא משמעותי למשל, יש איזה פס"ד כזה) ובכל זאת שהחוזה לא יפסל, כך שיש פגיעה בס' 24.

sacrament

New member
שרשור בקשות ועזרה לימודית ../images/Emo63.gif

נא לשרשר לכאן הודעות של בקשת עזרה, שאלות לימודיות וכל עזרה מחקרית...

בקשה נואשת מנכשלת עתידית בנזיקין

האם לאחד האת"איסטים פה יש מחברת בנזיקין משנה שעברה שיכולה לגאול אותי מייסורי? (ואיכשהו לעזור לי לעבור את נזיקין עם זה שבקושי פתחתי פס"ד אחד כל השנה?...)

בעיקרון

אם יש למישהו מחברת של ד"ר שור, אני אשמח אבל גם של מישהו אחר משנה שעברה זה יהיה בסדר...

Avalanch

New member
מחברת של גילבר??

הוא במקור מלמד במכללת נתניה אבל אני לומדת איתו בבינתחומי

Hillabu

New member
שלום לכולם - עזרה בחוזים

כל חומר על נושא ההפרה, סיכול ופיצויים יתקבל בברכה נתנו לנו עבודה עם 200 עמודי קריאה בערך ...:(

Avalanch

New member
200 עמודים זה בקטנה..

לעבודות של חוזים בבינתחומי היינו מקבלים 600 עמ' לעבודה 1 ו 450 לעבודה 2.. יש לי מחברות בחינה, תגיד\י אם את\ה צריכ\ה

Hillabu

New member
וואלה, אז מזל שאני לומדת בעברית...!

הכי יעזור לי הלכות/תקצירים/הסברים על פסקי הדין לעבודה שהם: ע"א 355/80 אניסימוב נ' מלון טירת בת שבע, פ"ד לה(2) 800. ע"א 195/85 בנק איגוד נ' סוראקי, פ"ד מב(2) 811. ד"נ 20/82 אדרס חמרי בנין בע"מ נ' הרלו את ג'ונס, פ"ד מב(1), 221. ע"א 3666 ,4012/90 עירית נתניה נ' מלון צוקים בע"מ, פ"ד מו(4), 45. ע"א 91/75 מאיר ו-חנה פרץ נ' אדמונד ו-סעדי ביטון - ע"א . פ"ד ל(1), 367. ע"א 289/78 ניצה אשד ואח' נ' פישל לובר ו-7 אחרים, פ"ד לג(1) 13 ע"א 48/81 פומרנץ נ' ק.ד.ש, פ"ד לח(2), 813. ע"א 3833/93 ד"ר יוסי לוין נ' אילנה לוין ואח', פ"ד מח(2), 862. וגם מחברות בחינה שמתייחסות לזה הן סבבה מבחינתי:) תודה על העזרה.. הילה

תפתחי ספר מחשבות עם סיכומי פסיקה

יש פה כמה פס"ד בולטים בחוזים שבטוח יש כמו מלון צוקים ואדרס חוץ מזה אפשר לפתוח כל מחברת בחינה מהאינטרנט ולהריץ CTRL + F ... ההלכות מאוד קצרות , ברורות וידועות - אין שום טעם לקרוא פסקי דין כאלה מא' עד ת'.

למעלה