תודה, שיניתי
תודה, שיניתיראשל"צ:
ראשל"צ:
קו 5 - מאסף הרופא
קו 7 - מנחלת יהודה
תודה, שיניתיראשל"צ:
ראשל"צ:
קו 5 - מאסף הרופא
קו 7 - מנחלת יהודה
וואו, לא ידעתי על קו 5! ממש בשורה משמחת!ראשל"צ:
ראשל"צ:
קו 5 - מאסף הרופא
קו 7 - מנחלת יהודה
כשקו 8 בוטל, השירות לאסף הרופא עבר לקו 5 ובחל שאסף הרופא זהוואו, לא ידעתי על קו 5! ממש בשורה משמחת!
הערה קרטוגרפית קלהבקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
לפני שאעלה את המפה החדשה לאתר שלי, רציתי לבקש מכם לציין אי-אילו אי דיוקים שאתם מוצאים. זאת משום שיש מאות קווים וקשה לבן אדם אחד לעקוב אחר כל השינויים. למשל, לא הייתי מודע שקו 8 בראשל"צ בוטל, חשבתי שרק החלופה שהייתה לו בוטלה.
מצ"ב המפה המעודכנת לביקורת שלכם. אם יהיו שינויים, אכניס אותם.
לא אכניס קווים שנוסעים פעם-פעמיים ביום כי המפה פשוט לא יכולה לכלול אותם.
תודה לכולכם!
אני לא בטוח - אני חושב שהכותרת של מפה כזו גדולה חייבת להיותהערה קרטוגרפית קלה
במקרא, המילה "מקרא" איננה נחוצה. הייתי מוריד את הכותרת שבפינה הימנית עליונה וממקם אותה ככותרת המקרא.

מעבר לכך, מפה מצוינת. תודה רבה!

בקו 31 בוצע שינוי החל מהיוםבקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
לפני שאעלה את המפה החדשה לאתר שלי, רציתי לבקש מכם לציין אי-אילו אי דיוקים שאתם מוצאים. זאת משום שיש מאות קווים וקשה לבן אדם אחד לעקוב אחר כל השינויים. למשל, לא הייתי מודע שקו 8 בראשל"צ בוטל, חשבתי שרק החלופה שהייתה לו בוטלה.
תודה לכולכם!
הכל בוצע חוץ מקווים 249 ו-347 שאינם מספקים שירות בתוך גבולותבקו 31 בוצע שינוי החל מהיום
הקו יורד מלוינסקי לרחוב החרש ומשם ימינה ללה גווארדיה, כך גם בכיוון ההפוך.
לא נכנס יותר לאזור נווה שאנן.
כמו כן, יש למחוק את קו 29 שבוטל ולהוסיף את קו 472 החדש לראש העין ואת קווים 249 ו-347 של מטרופולין שחסרים.
קו 11 נוסע על קויפמן (לא כמו 10, 18, 37, 88)בקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
תודה לכולכם!
גם קו חדש - 25 בבית דגןבקשה לעזרה - מפת גוש דן המעודכנת
תודה לכולכם!
למי/איך מדווחים על שילוט זמן אמת תקול בתחנת אוטובוס?שרשור בקשותושאלות(לא הכוונה)
הכי טוב תתקשר למוקד כלקו של משרד התחבורהלמי/איך מדווחים על שילוט זמן אמת תקול בתחנת אוטובוס?
מאז הסופה השילוט באחת מתחנות צומת הסירה אינו מתעדכן, לא ברור לי מי אחראי על תחזוקת השלטים הללו.

תודה
שאלה על קו הרכבת אשקלון - באר שבעשרשור בקשותושאלות(לא הכוונה)
הקו יפתח לקראת סוף 2015, עוד לפני שתפתח תחנת אופקיםשאלה על קו הרכבת אשקלון - באר שבע
מתי אפשר יהה לנסוע מאשקלון לבאר שבע
האם ברגע שתושלם בניית תחנת אופקים האם תושלם באותו רגע כל הקו אשקלון - באר שבע
אוגוסוט 2015. תחנת אופקים תיפתח ב2016 ועד אז הרכבותשאלה על קו הרכבת אשקלון - באר שבע
מתי אפשר יהה לנסוע מאשקלון לבאר שבע
האם ברגע שתושלם בניית תחנת אופקים האם תושלם באותו רגע כל הקו אשקלון - באר שבע
אשמח לדעת מהו המקור לפתיחת תחנת אופקים ב־2016אוגוסוט 2015. תחנת אופקים תיפתח ב2016 ועד אז הרכבות
תדלגנה על עצירה בתחנה הנבנית.
יש לו"ז ועומדים בו. איזה מקור אתה רוצה?אשמח לדעת מהו המקור לפתיחת תחנת אופקים ב־2016
הנה מה שבועז כתב כאן לפני פחות משבועיים:יש לו"ז ועומדים בו. איזה מקור אתה רוצה?
כבר לפני מספר חודשים ידענ ובוודאות כי תחנת נתיבות תפתח באמצע חודש פברואר, קו הרכבת ימשיך לבאר שבע באוגוסט ותחנת אופקים תיפתח ב2016.
צודק, התבלבלתי עם שאלת ההמשך שלי לגבי האם באמת הצפי הואהנה מה שבועז כתב כאן לפני פחות משבועיים:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=394&messageid=177619437[/URL]
הנה מה שכתב בנובמבר 2014:
[URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=394&MessageId=176884240[/URL]
והנה מה שכתב באוקטובר 2014:
[URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=394&MessageId=176816595[/URL]
אז פתיחת תחנת אופקים ב-2016 זו לא ממש עמידה בלו"ז.
לא הבאתי דברים של בועז מלפני שנהצודק, התבלבלתי עם שאלת ההמשך שלי לגבי האם באמת הצפי הוא
לעמוד בלו"ז והאמירה הייתה שכן ובכל מקרה, גם אם יקרה משהו שיגרום לעיכוב, אז ב2016 בוודאות ומשםם השתמר לי ה2016.

לגבי מה שבועז רשם לפני שנה, השינוי בלו"ז הוא בשל צוק איתן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.