שרשור בקשות
ושאלות
(לא הכוונה)

מצב
הנושא נעול.
כנראה כביש - חלק מהנתיבים בז'בוטינסקי יהיו מעל לפורטל

תודה-מה צפוי להיות על פני הקרקע?אם אני מבין נכון
רכבת תעבור למטה אבל מה צפוי להיות על פני הקרקע?
ואני רוצה שהעבודות מתרחשות רק סמוך לצומת גהה מה קורה עם כל האזור שליד בלינסון עם המנהרה שיש שמה?
מה הצפי לסיום?
העבודות על הפורטל (כפי שכתוב בקישור) מתבצעות בין רחוב שנקר למחלף גהה, שם הרכבת הקלה עוברת מתוואי קרקעי לתת-קרקעי.
הקטע המזרחי יותר מחכה להנחת מסילות ובינתיים הוא יישאר סגור.

lklk2

New member
עצוב מאוד כל בוקר פקקים איומים יש על ז'בוטנסקי

העבודות על הפורטל (כפי שכתוב בקישור) מתבצעות בין רחוב שנקר למחלף גהה, שם הרכבת הקלה עוברת מתוואי קרקעי לתת-קרקעי.
הקטע המזרחי יותר מחכה להנחת מסילות ובינתיים הוא יישאר סגור.
עצוב מאוד כל בוקר פקקים איומים יש על ז'בוטנסקי
תודה על האינופרמציה.
לפי אך שזה נשמע ונראה סיום העבודות הוא רחוק...

lklk2

New member
אפליקציה לחתבורה ציבורית-אני מניח שהנושא הזה נידון פה

שרשור בקשות
ושאלות
(לא הכוונה)
אבל רציתי לשאול איזה אפליקציה הכי אמינה בנושא התחבורה הציבורית?
אני אישית משתמש במוביט ודיי מרוצה אבל לפעמים יוצא שנתוני האמת של הגעת האוטובוסים לא מציאותים.
האם קיימת אפליקציה שתתריע לי מתי קו מסוים עתיד לעבור בתחנה באמצעות SMS או PUSH לפלאפון?
מדובר במערכת אנדוראיד
&nbsp
תודה

נתוני זמן האמת הם אותם נתונים בכל האפליקציות

אבל רציתי לשאול איזה אפליקציה הכי אמינה בנושא התחבורה הציבורית?
אני אישית משתמש במוביט ודיי מרוצה אבל לפעמים יוצא שנתוני האמת של הגעת האוטובוסים לא מציאותים.
האם קיימת אפליקציה שתתריע לי מתי קו מסוים עתיד לעבור בתחנה באמצעות SMS או PUSH לפלאפון?
מדובר במערכת אנדוראיד
&nbsp
תודה
כל הנתונים נשאבים ממשרד התחבורה, ולכן לא אמורה להיות אפליקציה אחת שאמינה יותר ואחת שאמינה פחות.

lklk2

New member
OK - האם קיימת אפליקציה עם התראות PUSH?

כל הנתונים נשאבים ממשרד התחבורה, ולכן לא אמורה להיות אפליקציה אחת שאמינה יותר ואחת שאמינה פחות.
OK - האם קיימת אפליקציה עם התראות PUSH?
או אפליקציה שושלחת SMS או התרעה על מעבר קו?

מקום נגיש להגעה לירושליים באוטובוס ולרכבת לת"א

שרשור בקשות
ושאלות
(לא הכוונה)
היי,
&nbsp
אני וחברתי מחפשים להשכיר דירה, כאשר המיקום צריך להיות מקום שמשלב נגישות לתחבורה ציבורית בשביל שנינו.
&nbsp
היא עובדת בירושליים וצריכה להגיע לתחנה מרכזית
אני עובד בת"א אך נוסע לא מעט לצפון למקומות שנגישים מהרכבת.
&nbsp
צריך מקום ב"אמצע",שיהיה נגיש בשבילי מבחינת רכבת והיא תוכל לקחת אוטובוס. אין בעיה ואף רצוי שלי זה יהיה יותר קרוב מאשר לה עקב שעות העבודה הרבות יותר אצלי.
&nbsp
חשבתי על מודיעין, יש רכבת בעיר וזה נראה קרוב גאוגרפית. האוטובוס הרלוונטי הוא 110 ונוסע כ50-60 דקות לפי האינטרנט (איך זה באמת מבחינת הפקקים בבוקר\בערב?). הבעיה שמודיעין יקרה ו5 אלף בחודש שכירות קצת גדול עלינו.
&nbsp
אופציה נוספת זה לוד, יש את קו 408 שנוסע בבוקר וחזרה בערב ונוסע אותו פרק זמן (איך זה באמת בבוקר, מניח שהוא מפוצץ?). אבל חוץ מהנסיעות הבודדות שלו מה הדרך הטובה להגיע לירושליים בשעות אחרות?
&nbsp
אם יש לכם הצעות נוספות שפספסתי (גם מבחינת מקומות, וגם מבחינת שימוש בתחבורה ציבורית מהמקומות שציינתי) אשמח
&nbsp
הערה: אנחנו לא מחפשים מקום להשתקע בו אלא למספר שנים בודדות
&nbsp
תודה

מודיעין ליד תחנת הרכבת

היי,
&nbsp
אני וחברתי מחפשים להשכיר דירה, כאשר המיקום צריך להיות מקום שמשלב נגישות לתחבורה ציבורית בשביל שנינו.
&nbsp
היא עובדת בירושליים וצריכה להגיע לתחנה מרכזית
אני עובד בת"א אך נוסע לא מעט לצפון למקומות שנגישים מהרכבת.
&nbsp
צריך מקום ב"אמצע",שיהיה נגיש בשבילי מבחינת רכבת והיא תוכל לקחת אוטובוס. אין בעיה ואף רצוי שלי זה יהיה יותר קרוב מאשר לה עקב שעות העבודה הרבות יותר אצלי.
&nbsp
חשבתי על מודיעין, יש רכבת בעיר וזה נראה קרוב גאוגרפית. האוטובוס הרלוונטי הוא 110 ונוסע כ50-60 דקות לפי האינטרנט (איך זה באמת מבחינת הפקקים בבוקר\בערב?). הבעיה שמודיעין יקרה ו5 אלף בחודש שכירות קצת גדול עלינו.
&nbsp
אופציה נוספת זה לוד, יש את קו 408 שנוסע בבוקר וחזרה בערב ונוסע אותו פרק זמן (איך זה באמת בבוקר, מניח שהוא מפוצץ?). אבל חוץ מהנסיעות הבודדות שלו מה הדרך הטובה להגיע לירושליים בשעות אחרות?
&nbsp
אם יש לכם הצעות נוספות שפספסתי (גם מבחינת מקומות, וגם מבחינת שימוש בתחבורה ציבורית מהמקומות שציינתי) אשמח
&nbsp
הערה: אנחנו לא מחפשים מקום להשתקע בו אלא למספר שנים בודדות
&nbsp
תודה
מודיעין ליד תחנת הרכבת

מצב
הנושא נעול.
למעלה