שרשור ברכות ופרידה משירי מימון

שרשור ברכות ופרידה משירי מימון

ביום רביעי שירי מימון שלנו נפרדת מאקזיט ואנחנו נפרדים כאן באתר הרשמי הדיווה שלנו עוזבת, אך נשארת חזק ועמוק בליבנו. מאז שהגיחה בסערה לתוכנית הצליחה לכבוש את מקומה ולהשאיר את חותמה ועתה הגיע הזמן להיפרד. ביום רביעי, 28.9.05, תשודר תוכנית הפרידה ממלי לוי גרשון, אסי עזר ושירי מימון ואנו בטוחים שאתם רוצים להיפרד מהם גם כאן, באתר הרשמי. אתם מוזמנים לשלוח תגובות, לספר לנו כאן באתר ובפורום הרשמי על החוויות הנפלאות והמרגשות שעברתם עם שירי במהלך התקופה בה הנחתה באקזיט ובעיקר לעטוף אותה בהרבה אהבה ולאחל לה איחולי הצלחה, כי אתם הרי יודעים - אין אהבה בעולם כמו האהבה שלנו! אוהבים אותך שירי

ToXic BoY17

New member
../images/Emo23.gifשירי היקרה../images/Emo99.gif

כמעט שנתיים שהיית באקזיט. בשנתיים האלו נכנסת ללב של כולנו! כולנו למדנו להכיר אותך ולאהוב אותך בתקופה הזאת ועכשיו זה ממש קשה שאת עוזבת!
את השידורים שלך באקזיט לעולם לא נשכח ובמיוחד את הספיישלים המיוחדים שהשתתפת בהם(כמו ספיישל המעטפה) ואת השירים ששרת(שוב, יום יבוא, עוד יום אחד לפרוייקט Y ועוד שלל שירים ששרת במהלך השידורים) וכמובן שנזכור תמיד את שירי-שרה הדיווה מהאקזיטים!
כולם היום כבר יודעים ששירי היא הדיווה מספר אחת בארץ
המון בהצלחה בכל דרך שאליה תפני אחרי אקזיט. הכי חשוב זה שתמשיכי לעשות מוסיקה מצויינת כמו שרק את יודעת לעשות. שירי היקרה יש לנו רק אהבה גדולה לתת לך! ב-ה-צ-ל-ח-ה

ToXic BoY17

New member
ואני לא אשכח אף פעם את היום ששירי

הגיעה לאקזיט ויצאה מתוך הכלוב בתוכנית שמיכאל הנגבי ועפר שכטר הנחו!
זה היה בדצמבר 2003 וזה היה יום חורפי וירד מלא גשם ואני זוכר שהייתה לי נזילה בבית. באותו יום הייתי צריך ללכת עם ידידה שלי לביאליק בר"ג ובסוף לא הלכנו כי ירד גשם. אז במקום זה היא באה אליי וצפינו ביחד בשידור הראשון של שירי! נוסטלגיה

אקזיטית

New member
שירי..

כמעט שנתיים שלמות את באקזיט.. הבאת לתוכנית משהו שונה, כייפי קליל. הראת שחוץ מזמרת מדהימה, את גם בנאדם מדהים, מצחיק ופשוט מקסים. עם אקזיט גדלת, וכך גם הקריירה שלך, התבגרת יחד עם התוכנית והצופים התבגרו איתך. יש בך המון פלפל ופאן, כך שקשה למצוא תוכנית שאת הנחת שהייתה משעממת. את תחסרי לנו המון.. אבל עדיין, עשית את הדבר הנכון.. הקיירה לפני הכל, ושיהיה לך המון בהצלחה!

לא קשור לשירי קשור לכולם...

תגידי אקזיטט ניגמרר??? לגמרי לא יהיה יותר? אם לא אז למה רשום עוד כמה ימים ושעות נמר אקזיטט???

לשירי המתוקה

אני רוצה להודות לך על שלוש שנים מקסימות ומדהימות שהנחת באקזיט הגעת לאקזיט בתור גוזל והתחלת לפרוח וכרגע הגיע הזמן לעזוב את הקן ולחפש את המקום הטוב שאת רוצה להצליח בו ולשרוד בו כמה שנים טובות ואפילו להגיע לדברים שלא הגעת בחייך אני מאחל לך כל טוב ודרך צלחה בכל התחומים שתפני ותירצי להגיע אליהם ובאמת תחסרי לנו אז ממני באהבה רבה המון הצלחה אוהב אופיר.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני שונאת לכתוב נאומים מעצבנים!
שירי!!!!!

../images/Emo24.gifשירי מושלמת שלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שירוש אין לי מילים
את כל כך יפה
כל כך מקסימה
כל כך מצחיקה
כל כך אהובה
יהיה לי כך כך אבל כל כךךךךךךךךךך
עצוב
לא לראות אותך יותר באקזיט
אולי את לא מזהה אותי לפי השם אבל קוראים לי אור.. אני הייתי במפגש חתימות שלך גם בקניון שבעת הכוכבים וגם בקניון רמת אביב.. נתתי לך מכתב די ארוך ומתנה קטנה.. החזרת לי תגובה וכל כך התרגשתי.. התחלתי לצרוח ..מזה לצרוח חח.. בקיצור רציתי להגיד לך
ביום שלישי האחרון שלך באקזיט אני הייתי, הייתי גם בקהל וגם בחוץ לחכות לראות אותך שוב
הבאתי לך סוכריה שרשום עליה I IOVE U ואני מקווה שעכשיו את קצת מתחילה להזכר מי אני חח..
נ.ב הייתי גם ב"אנשי השנה"
הדיסק שלך 100מם
בטוח הוא יגיע לזהב והרבה יותר מזה אבל בלי עין רעה...
אני לא רוצה לכתוב לך פה מגילה אבל לסיכום משפט קצר ומוכר אבל שאני אומרת אותו אני מתכוונת לכל מילה והכל בא לי מה-
אני אוהבת אתך כל כך!!!! ממני אור

מיכל כKן

New member
לשירוש המדהימה שלי!!

היי שירי מה נשמע?זו מיכל :) טוב אז ככה, את הרגעים המדהימים שלי איתך עוד התחלתי מכוכב נולד..
אבל בפעם הראשונה שנפגשנו זה היה באולפנים של אקזיט
את יודעת שאני איתך תמיד בלב ותומכת במה שאת עושה! את מדהימה..תודה על כל הרגעים הנפלאים.. ואנחנו עוד נתראה בהופעות ב"ה
ובמפגש ב"ההההההההההה! אוהבת אותך תמיד תמיד תמיד ומפגרנת בלי סוף מיכל קירקובסקי!

מיכל כKן

New member
ממש לא!!חחח

אני דווקא שמחה בישבילה..אני מכבדת את ההחלטה שלה להתפתח..וגם אני מעדיפה כך..

שירי../images/Emo70.gif

תודה על שנתיים מדהימות
תמיד נזכור אותך ואת השידורים המצחיקים שלך
המון
בקריירת השירה שלך
אני בטח אבוא להופעות שלך ככה שאני אמשיך לראות אותך
באהבה גדולה(לא קטנה חח)
חן

למה?!?!?! ../images/Emo10.gif

אני אתגעגע שירי!! אבל אני אראה אותך שוב ושוב ושוב בהוט וי.או.די!!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שירי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שירי כשהגעת לאקזיט היית עוד אחת מכוכב נולד..אבל מהר מאוד הפכת להיות אהובתנו... היית אפרוח שגדל בקן ואנחנן גדלנו והתפתחנו איתך!! תמיד היית מלאה פלפל, הומור, אהבה ושאיפות.. נהניתי לפגוש אותך באולפנים..תמיד ידעת לתת חיבוק חתימה ותמונה...
הוכחת לכולם שכוכב נולד היה רק פריצת דרך גדולה בשבילך... המון המון הצלחה בהשך הדרך.. בטוחה שתצליחי ותגשימי את כל השאיפות שלך!! את זמרת גדולה עם קול אדיר!! בהצלחה עם הדיסק! הוא מהמם!! בטוחים שתגיע לדיסק זהב..בעזרת השם...
את תחסרי המון!!
על כמעט שנתיים מדהימות שהעברת לנו... אוהבים אותך הכי בעולם!! תמיד מאחורייך!!! באהבה ענקית.....אירנה

../images/Emo7.gifאוף..די אני בוכה..לשירי הדיווה ה

המדהימה*... טוב אז רק כמה מילים.. רק רציתי להגיד לך תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!! על שנתייםם מ=ד=ה=י=מ=ו=ת!!! את נכנסת לי ללב ולמדתי להכיר באמת מי זו שירי מימון שהיא לא רק זמרת ענקית היא גם בנאדם מדהיםם!!!!! כשנכנסת לאקזיט את פשוט היית ה=מ=נ=ח=ה! אני לא ישכח את הימים שהייתי רואה אקזיט רק בשביל לראות אותך אבל מהר מאוד התמכרתי.. היו תוכניות שצחקתי איתך! היו תוכניות שבכיתי איתך!!! אבל עכשיו נפרדיםםםם(רק מאקזיט) ושירייי אני מאחלת לךךך כל מה שאת רק תרציי!!! והצלחה בהכללל אני בטוחה שאת תישארי איתנו לתמיד!! אוהבת אותך הכי בעולם אור

למעלה