אחחחח.... שירי שירי שירי../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif
אני בחיים לא אשכח איך הכל התחיל! זה היה בשנת 2003 כשאקזיט הייתה בשיאה ואת הגעת ורק הוספת לתוכנית ודי הרבה אפשר לומר! יש לך המון פלפל ונוכחות! את שונה מהבנות שהיו/יש באקזיט כי יש בך משהו חצוף וגס מצד אחד אבל מצד שני חם ואוהב! קשה לי קצת להסביר אבל בתום הזמן הרב שבו הנחת באקזיט הבנתי את זה
השידורים שלך תמיד היו מעולים ואני לא אומרת את זה כי אני מעריצה שלך או משהו כזה אני אומרת את זה כי פשוט את הוספת תוכן לשידורים ואפילו שיש לי yes דאגתי לראות לפחות את השידורים שלך ובאמת שהם היו מעולים! כשהגעת היית תמימה וחדשה והכניסו לך עוגה בפרצוף (
) וזה היה התחלתי כזה אבל עכשיו את כבר יודעת מי זאת שירי מימון ומראה לכולם בדיוק מאיפה הדג משתין! את התגברת על כל המכשולים שהיו בדרך, התבגרת, גדלת והתפתחת במשך הזמן הזה ואני רוצה להגיד לך שאני גאה בך על כך!
עכשיו כשאת עוזבת אני בטוחה שיחסרו לי השידורים שלך! השידורים עם הקול, היופי, הכריזמה ובכלל השידורים של
ה-דיווה! בכל זאת את לא הולכת לשום מקום כי בלבנו ובלב אקזיט תישארי לנצח כי את כבר חלק מאתנו ומאקזיט ותמיד נשמח אם תבואי לבקר
עם מוזיקה התחלת ועם מוזיקה את ממשיכה ובעצם לעולם לא הפסקת! פסטיגל, כוכב נולד, סינגל ראשון, סינגל שני + ארוויזיון, סינגל שלישי, אלבום ראשון, פסטיגל ואני בטוחה שהדרך עוד ארוכה!! ולי נותר להגיד
לעולם אל תפסיקי לשיר כי את והקול המדהים שלך מוכיחים שדברים טובים בהחלט באים בחבילות קטנות
שירי, אני מתגעגעת אלייך, אני אוהבת אותך ואני בוחרת בך בכל יום מחדש