שרשור ברכות ופרידה משירי מימון

זה לא בקטע של השוויצריות..

פשוט אני אוהבת לקבל קרדית.. כי אני עושה עבודה קשה ולא יוצא לי מזה כלום אז לפחות תראו.. שמחה מי שאוהב את התמונה..

לפי מה שאני יודע

היא מצלמת להם לתפוז לא נראה לי שמשלמים לה למרות שאני מכיר מספר צלמי סטילז שקראתי עליהם והם מקבלים חבילה של כסף

hila ivgi

New member
שידי מדהימה שלי! כנסי!!!!

אוקיי וואי איך אפשר לסכם כזאת תקופה מדהימה?!?! ההתמכרות שלי לאקזיט התחילה מתוכנית אחת שאת ועופר הנחתם וגם ככה מכוכב נולד אני מעריצה אותך אז עכשיו זה הפך להערצה בלתי מסוייגת... אני מטורפת עלייך את מדהימה..ד"א פגשתי אותך בסלקום ווליום (אני זאת מי שהתפלחה מאחורי הבמה וחתמת לה עם עפרון לעיניים..) הקיצר אין מה להגיד כל סוף זה התחלה של משו אחר שבד"כ יותר מוצלח ורק מקדם אז מאמי שיהיה לך מלא מלא בהצלחה בכל מה שרק תעשי! כי את יודעת רק אנשים מוצלחים ומוכשרים מאוד מגיעים למקומות שאת הגעת אז שיהיה רק בהצלחה בהכלללל אוהבת המון המון! -הילה-

שירי שליייי

איך אפשר לתאר אותך??!! בנאדם כל כך מדהים כמוךך!! תודה רבה על העונות המדהימות באקזיט זה היה כל כך מרגש את כזאת מהממת ותיראי איך את מצליחה הדיסק האלבום את פשוט דיווה!!!ותצליחי בענק אני אוהבת אותך ואיתך לכל הדרך!אולגה.

שירי........

אני מודה שבכוכב נולד בכלל לא הייתי מעריצה שלך לא שהייתי של מישהו חר פשוט לא יגעתי מה זה רק את הגמר בניצנים וללא זפק ידעדו שאת לוקחת אבל זה לא קרה מאז אפשר להגיד שקצת נעלמת אבל לא ליותר מדי זמן את החלפת את עפר ומלי כשהם היו בפסטיגל והשנה את הולכת להיות בפסטיקל למרות שהיית גם לפני 14 שנה אבל לא חשוב אז רציתי להגיד תודה רבה גם על זה שהיית איתנו כמעט שנתיים באקזיט וגם כי בחיים שלי לא ראיתי איך שאמנים כמוך מתייחסים למעריצים וזה משמח אותי אני יודעת שאת עוזבת כדי להמשיך בקרירת המוזיקה שלך והשנה הצלחת בה מאוד.....אז ביי נועה

שירי נהדרת../images/Emo99.gif../images/Emo131.gifתוכי|

באותו רגע שנכנסת לכוכב נולד ידעתי שאותך אני אוהבת ברגע הגמר התבאסתי נורא שנגמר ושבטוח לא ניראה אותך שוב ואז פתאום הודיעו בעיתון או באקזיט שאת הולכת להנחות לזמן קצר [היה לי ברור שלא רק לזמן קצר]החלטתי שאני חייבת לראות את זה כי את פשוט מדהימה..נכנסת לאקזיט בסערה מטורפת הבאה מקום אחר לאקזיט ועשית את זה בגול... כמה שאת ניראת תמימה באקזיט הכל נחשף וזה היה כל כך כיף ליראות את השטיות שאת עושה ומדברת...את כישוריך כמנחה והככככל... פשוט כבשת את המסך מהרגע שנכנסת אליו... בהצחלה בהמשך דרכך שאני בטוחה שתיהיה מעולה אוהבת המון
-הדר-
נ.ב. הדיסק מעולה!!

אחחחח.... שירי שירי שירי../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif

אני בחיים לא אשכח איך הכל התחיל! זה היה בשנת 2003 כשאקזיט הייתה בשיאה ואת הגעת ורק הוספת לתוכנית ודי הרבה אפשר לומר! יש לך המון פלפל ונוכחות! את שונה מהבנות שהיו/יש באקזיט כי יש בך משהו חצוף וגס מצד אחד אבל מצד שני חם ואוהב! קשה לי קצת להסביר אבל בתום הזמן הרב שבו הנחת באקזיט הבנתי את זה
השידורים שלך תמיד היו מעולים ואני לא אומרת את זה כי אני מעריצה שלך או משהו כזה אני אומרת את זה כי פשוט את הוספת תוכן לשידורים ואפילו שיש לי yes דאגתי לראות לפחות את השידורים שלך ובאמת שהם היו מעולים! כשהגעת היית תמימה וחדשה והכניסו לך עוגה בפרצוף (
) וזה היה התחלתי כזה אבל עכשיו את כבר יודעת מי זאת שירי מימון ומראה לכולם בדיוק מאיפה הדג משתין! את התגברת על כל המכשולים שהיו בדרך, התבגרת, גדלת והתפתחת במשך הזמן הזה ואני רוצה להגיד לך שאני גאה בך על כך!
עכשיו כשאת עוזבת אני בטוחה שיחסרו לי השידורים שלך! השידורים עם הקול, היופי, הכריזמה ובכלל השידורים של ה-דיווה! בכל זאת את לא הולכת לשום מקום כי בלבנו ובלב אקזיט תישארי לנצח כי את כבר חלק מאתנו ומאקזיט ותמיד נשמח אם תבואי לבקר
עם מוזיקה התחלת ועם מוזיקה את ממשיכה ובעצם לעולם לא הפסקת! פסטיגל, כוכב נולד, סינגל ראשון, סינגל שני + ארוויזיון, סינגל שלישי, אלבום ראשון, פסטיגל ואני בטוחה שהדרך עוד ארוכה!! ולי נותר להגיד לעולם אל תפסיקי לשיר כי את והקול המדהים שלך מוכיחים שדברים טובים בהחלט באים בחבילות קטנות
שירי, אני מתגעגעת אלייך, אני אוהבת אותך ואני בוחרת בך בכל יום מחדש

שירושש..

טובב קשה שכזאת דיווה עוזבת!!! גם את שירי אני אוהבת מאז כוכב נולד!! וכלכך שמחתי שהיא מחנה והכלל אבל אין מה לעשותת היא עוזבת בשביל הקרירה שלה! שאין לי מה להגיד שירי את שרה מדהים!!!!!! אין עלייךך!!!! את אחת הזמרות היחידות מכוכב נולד ששוה משהו ואת שווה המון!!! אז בהצלחה בהמשך הדרךך מוריהה..

יוווווו זה כזה עצוב !!!!!!!!

במיוחד בשבילייייייי שירי מ=ה אני ואקזיט עצמה יעשו בלעדייך בתוכנית!?!?!? את כזה בנאדם מושלםםםםםםםםםםם אי אפשר לתאר כ=מ=ה אני אוהבתותךךךךך בה=צ=ל=ח=ה בכלללל מה שתעשי!! אני תמיד תמיד ובהכלללל --> איתך!! =] ברור שאני לא שמחה שאת עוזבת את אקזיט , כי ככה אנל'א אראה אותך כמעט כל יום על המסך , אבל , מי אמר שאין וי או די ?! ואין עוד תוכנית שתופיעי בהן?! ואין הופעות שלך?! ואין את ערוץ 24?! חחחח בקיצור אני לא דואגת לזה שאנל'א אראה אותך , כי אנשים מושלמים כמוך , רוצים שיופיעו בכלללל מקום =]] אז בהצלחה בהכלללל , אוהבתותך ה=כ=י ה-כ-י ה~כ~י בעולם : לידור שכטר & מימון =]] נ.ב. אממ אין לי כוח לכתוב גם עוד ברכות לכולם , אזזזזזז הברכה שכתבתי כאן , תחשבו שזה לכולם =]] חח למרות שהתכוונתי פה רק לשירי , אבל לא חשוב חחח =]]

למעלה