אני כמוך
T Tin Tinn New member 19/4/07 #71 כבוד, כבוד למגזר../images/Emo70.gif וגם לך - ../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif
נ נוRית New member 19/4/07 #81 אני, כנראה, שקופה כי רובכן ניחשתן נכון (למרות שחשדו בי בהרבה ניקים ) אז כן, אני היא זרוביבלה
ק קַמִילִOn New member 19/4/07 #121 מסתבר שזה בכלל לא ניק חדש שהומצא למשחק ולכן כפי הנראה, איננו חלק ממנו...
ק קַמִילִOn New member 19/4/07 #138 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo106.gif../images/Emo140.gif
ק קַמִילִOn New member 19/4/07 #126 לא לא לא... ../images/Emo6.gif אלו היו החיאות, פיתוחים ושאריות של ניקים מהעבר בפורום הישן ממזמן מזמן... פירוט במסר
לא לא לא... ../images/Emo6.gif אלו היו החיאות, פיתוחים ושאריות של ניקים מהעבר בפורום הישן ממזמן מזמן... פירוט במסר
א אנה מ New member 19/4/07 #132 אכן הייתי רינדין , והתפלק לי על ההתחלה לא המשכתי במשחק, כי די התעצלתי מלפתוח תיבת דואר חדשה.
ט טלי תלתלי New member 19/4/07 #133 חייבת להודות... לא השתתפתי במשחק . אחרי שעה של נסיונות כושלים לפתוח עוד כתובת מייל, וכל הזמן נתקעתי בחלק האחרון שלא עבר (אל תצחקו עלי !!), התקשרתי - בדמעות - נשבעת לכן ( ביקשתי לא לצחוק עלי !!! זה לא יפה..) לאנה (היא תעיד...), ואחרי עוד כמה נסיונות הרמתי ידיים. ככה זה כשמאותגרים...
חייבת להודות... לא השתתפתי במשחק . אחרי שעה של נסיונות כושלים לפתוח עוד כתובת מייל, וכל הזמן נתקעתי בחלק האחרון שלא עבר (אל תצחקו עלי !!), התקשרתי - בדמעות - נשבעת לכן ( ביקשתי לא לצחוק עלי !!! זה לא יפה..) לאנה (היא תעיד...), ואחרי עוד כמה נסיונות הרמתי ידיים. ככה זה כשמאותגרים...