שרשור גמדים ליום שני 16.5

כבר עניתי לך

הקטנה התחילה להקיא ככה פתאום באמצע הדרך הביתה, הייתי איתה לבד ועם הגדולה. אח"כ עוד פעם אחת בדרך והרבה עוד בבית. קצת מבהיל לראות אותה מקיאה כשאני נוהגת, אמצע הכביש ואין איפה לעצור. בדיעבד, היה מצחיק לראות איך הפתיתים קופצים לה מהפה. מקווה שתאושש, כי מחלות של הבנות לוקחות לי המון אנרגיות.

שלום ענקית, את בדרך לפיצוח

עוד מאמץ קטן. אני מנסה לשקוד על השי אבל הגמדה הפרטית שלי קצת זקוקה לי כרגע ואולי יהיה עיכוב קל עם השי, מקווה שיסולח לי. מאחלת לכם המשך שבוע טוב ועליז יותר.

maya28

New member
אני יודעת מי את . . .

את אשרי האשה . אין בעיה בנוגע לחבילה , קחי את כל הזמן שבעולם. אגב מה תאריך יום ההולדת שלך? מקווה שמצאת משהו נחמד לעשות ביום הזה. אולי תבלו בשישי או בשבת הקרובים ליום ההולדת שלך את הילדים והבעל על חוף היום , או פיקניק. וביום הולדת שלך תקחי חודש , תהני מלא לעשות כלום.

אחרי כל כך הרבה רמזים............

יום ההולדת שלי חל ביום האחרון לחודש מאי (ב-31). הבעיה שלנו זה ימי שישי, שהם תפוסים במשהו מאוד חשוב ולכן ירד מהפרק מסעדה מיוחדת שרצינו.

maya28

New member
../images/Emo6.gif טוב את צודקת זה לא חוכמה

מה קרה לפיצית שלך? אז מה עם יום שבת?זה גם תפוס? ואולי שהבעל יקח חופש ותעשו משהו ביחד?

שבת באזור שלנו, רוב המסעדות הטובות

באמת סגורות. לבעלי ממש קשה לקחת חופש, לצערי. הפיצית שלי מקיאה וחלשלושה נורא.

maya28

New member
החלמה מהירה לילדונת ../images/Emo24.gif

בקשר ליום הולדת אין לי עוד רעיונות.

גמדר לצ

New member
../images/Emo124.gifהדר לצ - הנה שוב אני!../images/Emo23.gif

מגמד פה גימודים לך ולבני משפחתך החמודים עומל אני שעות רבות ורק בלילה מצליח לכתוב הודעות אך אני מקווה שאותן אינך מפסידה, ושאולי את רואה אותן בעבודה! ומארץ הלמה כאן אשלח לך ברכות הרי מי אני כבר אין זה סוד מארגן הפתעה שתישלח עוד מעט לא לפני, אלא בדיוק - בתאריך המיועד. נשיקות עד אין קץ ושלושה חיבוקים לך, לזוגך ולדורון המתוקים!

הדר לצ

New member
אכן אני בעבודה אבל רואה את הודעתך

שידור חי בעוד רבע שעה אז אקצר. תודה על תשומת הלב והמחשבה ובכלל. אשמח להפגש בארץ הלמה
אוהבת אותך
הדר חיבוקים גדולים גם לאיש ולאדר המקסימים!

מעיןבר

New member
לגמד שלי ../images/Emo24.gif

סליחה שנעלמתי, ימים עמוסי כל טוב עוברים על כוחותינו
תודה על המוני הרמזים ועל התשומי

ענקית שלי יקרה

איך עבר יומך? מקווה שלא נפלה רוחך
שוקדת אני בלי סוף
למצוא פריטים לרוב את
ך לשמח ולפנייך קרן
לשלח יודעת אני המון עלייך כמה את מטפלת בילדייך איך דואגת ל
ך שיהיה מסודר (כן, כן, ראיתי את התמונות כבר