שרשור גמדים של יום ראשון 8/5

נעים מאוד מאיה, אני הגמדה שלך

רוצה לספר קצת על עצמך? מהם תחביבייך? מי הם אהובייך? גלי לי סוד אחד או שניים על צפונות ליבך ומאווייך ואני אמחה כפיים כשאדע מה רוצה את בחייך. וכל אחת שיש לה מידע אני כאן לקבל אותו.

maya28

New member
שלום לך גמד נחמד ../images/Emo24.gif

תוכל לגלות הרבה עלי החיפוש קצר (הייתי אשת השבוע פעם) בפורום לפי השם שלי
, וגם בפורום "הורים לתינוקות" ו"להיות הורים" יש מידע רב. אם יש שאלות ספציפיות אשמח לענות
. חוץ מזה יהיה לך המשך יום נעים
ושמח . אולי תיתן לי כמה רמזים מי אתה? גמד נחמד

אני זו שצריכה להחמיא לך ויוצאת

מוחמאת ממך. אני כרגע שקועה כולי בשרשור אשת השבוע שלך, כולי מרותקת וכולי מאושרת שזכיתי בך כענקיתי. יששששששששששש, רצה לספר לחבר'ה.

רגע, צריכה איזה כוס קפה, להרגע

מהשרשור המרתק עליך. את אשה מדהימה, עם המון חוזק נפשי. יודעת מה היא רוצה. אוהבת את המשפחה שלה עד מאוד ותעשה הכל בשבילה. את אשה שהייתי שמחה שתהיה לי לחברה. אפשר להציע לך חברות? ועכשיו, מכיוון שאני באמת מרגישה קטנה (גמדה כבר אמרנו?) מול גדולתך, מאוד יעזור לי שתתחילי פה ושם לשלוח לנו תמונות של המקסים שלך, אהבותייך ושאיפותייך העכשוויים ובכלל - כל מה שבא לך

maya28

New member
תודה , עכשיו אני ממש מובכת ../images/Emo9.gif

תמונות אני אשים בגלריה , יותר מאוחר. ברור שאפשר להציע לי חברות.

הנני כורעת על ברכיי (העיפות הכריעה

אותי) ומציעה לך את חברותי, וגם אם זה רק לשבוע שבועיים, ואם תרצי - לשנה שנתיים. די, התחלתי להסחף ולא ישאר לי כלום לשאר שבוע הגימודים. נוחי לך עם אהובייך, ניפגש כאן מחר וגם מחרתיים.

הו אה מה קרה... rnati

קיבלה גמד... מקווה שהיה לך יום טוב ושיהיה לך ערב נעים כי הרוח נושבת קרירה רהרה נוסיפה קיסם למדורה רהרה (בקרוב בקרוב בקרוב)

הי מעין../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני ממש מצטערת על העיקוב בשליחת ההודעה רק עכשיו חזרתי וגיליתי שהתחיל המשחק. כמה גדולה משימתי לגמד לך.... נראה שאני מכירה אותך ואת אותי כל כך... ובכל זאת מעולם לא נפגשנו, (רמז ראשון- הינו מאוד קרובות). שמחה שנפלת בחלקי ומקווה למלא את יעודי על הצד הטוב ביותר
. מכיון שכבר נגמר היום אני יאחל המשך ערב נעים ולילה שקט. ממחר יתחילו החרוזים לזרום פשוט עכשיו כבר סוף היום.

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gifבחזרה...

איך סיקרנת אותי
ואני ממש לא חייבת חרוזים
אני דווקא מעדיפה פרוזה על שירה

מהר מהר

פן אאחר
ליום פתיחת המשחקים
יום מלא בגמדים
ואיזה יום מקסים
שבו מכבי את ה