שרשור גמדימ ליומ האהבה!

אוף! איזה באסה, עכשיו גיליתי שהתמנו

ת גדולות מדי.
אז כאן הטיול שלנו מסתיים. להתראות בפעם הבאה...

מתה מקנאה, אל תשאלו

כל בוקר אני קמה ואומרת לעצמי אוי, לו רק היה לי גמד שישים לי תמונות של חטיפים בפורום, או אז הייתי מאושרת!

i c y

New member
התנגדות!../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif

מכיוון שזהו משחק ויטואלי והוא לא יכול לתת לי חטיפים באמת (
), אני חושבת שהדבר הכי קרוב שהוא יכול להביא לי זה תמונות. אני אישית ממש אהבתי אותן.
אני לא רואה בזה הצפה, מכיוון שהמטרה של המשחק היא לתת לענקים כמה שיותר תמונות וכו' והגמד שלי רק עושה את עבודתו (וממש טוב, אם יורשה לי לציין
). תודה.

מסכים../images/Emo70.gif

המטרה של המשחק היא לתת לגמד כמה שיותר דברים טובים, במקרה הזה זה יכול להיות רק תמונות. הרעיון של המשחק הוא שגם שאר האנשים, לא רק הענק, יראו את מה שהגמד נותן לו. אם הייתה אפשרות אחרת הייתי עושה זאת בצורה שרק רוני תראה, אבל כפי שידוע לכולנו זה בלתי אפשרי. אם לך היו עושים את זה אז לא היית אומרת כלום! אז נא לכבד את אותי ואת רוני ולא להגיד כלום, חוץ מזה, שאם לא היית מעירה אז השירשור הזה היה יורד מהר אבל בגלל שאמרת את מה שאמרת עכשיו הוא ישאר וכבר נשאר יותר זמן ממה שהוא אמור היה להישאר. יכול להיות שנסחפתי קצת וזה בגלל ששניתי את הרזולוציה שלי ואני רואה את זה קטן ככה שזה לא מפריע לי אבל לאחרים שהרזולוציה שלהם קטנה משלי (שאני חושב שכל האנשים בפורום הזה הם כאלה) זה מפריע. אני מצטער אם זה מפריע ומבקש סליחה
למרות שמבחינתי לא עשיתי שום עוול.

i c y

New member
יוּוּוּ! אתה כזה חמוד!../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

היה אחלה טיול!
^_^

רררררררררררוווווווותתתתתתתתםםםםםםםם

מ-ה ה-מ-צ-ב ?!?!?!?!!?!? , אני נורא נורא נורא נורא נורא נורא מצטער שלא כתבתי לך הרבה זמן כי פשוט לא יכולתי...., כי הייתה לי בעיה במחשב..... אז הנה קבלי

למעלה