שרשור גרפיטי יפה בארצנו

LiP original

New member
אחד הטובים

תמיד טוב לראות עבודות בעברית. סחטיין משה, סחטיין. LiP original

double M

New member
דורון וינר....

אמן אייר-בראש מעולה. יש עבודה שלו בדולפינריום. ציור קיר של ים ודגים וכאלה אבל גם גראפיטי ממש נחמד. יש גם ברחוב איינשטיין, ליד איזה פאב. יש לו ממש הרבה ציורי איירבראש ברחבי תל אביב אבל אני לא יודע אם זה נכנס להגדרה של גראפיטי. בכל מקרה יש לו הרבה עבודות ברחוב אבן גבירול, בחנויות מצפון לכיכר.

or001

New member
יש גם ציור שלו על איזה מכונית

לא יודע אם זה שלו או סתם פרסומת, אבל אני אשתדל לצלם בהזדמנות..

dj brick city

New member
דורון וינר צייר הקירות הכי טוב

בארץ (וחבר טוב שלי) הוא אומן גראפיטי אחד הטובים שראיתי. בכל אופן התחיל כאחד כזה הכרתי אותו בניו יורק שהייתי בן 16 וראיתי את הבלק בוק שלו בעצם את כל ה3 שלו ממש מדהים אחד הטובים שראיתי הכינוי שלו בניו יורק היה D-BOY הוא הכיר לי את האיירבראש אני מצרף ציור שיש לי בחדר שעשינו ביחד (נעשה באיירבראש כמובן)

double M

New member
צומת מורשה...

וכן, אני יודע שהעלתי את זה כבר במוזיקה שחורה.

DoubleD

New member
רעיון טוב

אפשר לדווח על מראות גראפיטי בארץ בפינה קטנה שנמצאת ב"לוחות" ווייי איזה פורום כייפי
אגב חוק חדש בפורום: אסור להצמיד תמונות של חתולים חמודים.

double M

New member
נתניה....

אני לא זוכר מיקומים מדוייקים, כי אני לא מכיר את נתניה. אבל יש שם מספר פיסים של קרו ב.ג.ט...

EmGee

New member
כשהולכים מכיוון הסנטר לרחוב שינקין

רחוב המלך ג'ורג' אם אני לא טועה, יש איזה בנין בדרך עם ציור קיר ממש מושקע שכתוב עליו גם איזה אתר אינטרנט. מישהו יודע על מה אני מדבר? או שיודע מה האתר הזה?

EmGee

New member
לא..

התכוונתי לציור קיר (לא כתובת) על איזה בנין שרשום מתחתיו איזה כתובת של אינטרנט של החברה שעשתה את זה. מדובר בחבה מסחרית שעושה כאלה דברים תמורת כסף.

fuckin shit

New member
אחד שראיתי היום....

crew 187 il (כתבו C1I) בסמטה ליד הפוך על הפוך בכפס יצא בן זונה

BIGO-G

New member
מעל השייק'ס פלייס

באמצע רחוב קינג ג'ורג' מהסנטר לשינקין, סתם ציור קיר, אחד מעשרות הפזורים בת"א, חלקם הגדול של רמי מאירי.

למעלה