שרשור - דברים שמכעיסים אותי ב-OUAT

Jimmy Kane

New member
שרשור - דברים שמכעיסים אותי ב-OUAT

יש קבוצה מגניבה בפייסבוק שקוראים לה דברים שמכעיסים אותי וכל אחד יכול לשחרר קיטור אז חשבתי שזה רעיון מגניב לשרשור כזה
אז כל אחד יכול להתלונן על מה שבא לו! כל עוד זה לא יורד לפסים אישיים.. אני אתחיל ואתם תמשיכו אם בא לכם...

Jimmy Kane

New member
מכעיס אותי שהם לא משקיעים במסך ירוק בוונדרלנד

כל פעם שאליס ו-וויל יוצאים מחוץ ליער או מקום כלשהו אז הם יוצאים למקום כזה ענקי ומכוער שכולו 3D שהוא במקרה הטוב מתאים לסרט של 1999

שיפסיקו עם זה, כי זה מכוער ממש

Shiri from the block

Active member
גם בוואנס יש להם הרבה פישולים עם האפקטים. כמו סצינות כפר למיניהם שנראה כאילו הם דורכים על אוויר במקום על אדמה. ממש לא מקצועי לסדרה כזאת

Jimmy Kane

New member
מכעיס אותי היכולת משחק של השחקן של הנרי

וגם האופן שבו כתבו את הדמות שלו.
ושלא נדבר על איך שהוא שיחק את פיטר פן

אני דורש שבין צילומי עונה 3 לעונה 4 (אם תהיה) אז הוא יישלח לפנימייה שבה הוא ילמד משחק!

Shiri from the block

Active member
לצערנו... הבמאים והשחקנים בטוחים שג'ארד יודע לשחק וכל הזמן מחמיאים לו

אז לא נראה לי שהמשחק שלו ישתנה מתישהו בזמן הקרוב

הלדין

New member
ייתכן והם מנומסים והם לא רוצים לפגוע בו.

גם אני לא בשמיים מכישורי המשחק של ג'ארד ואני חושב שהדרך שהוא שיחק את פיטר פן הייתה סטריאוטיפית מדי כלומר אמרו לו לשחק סוציופת וזה בדיוק מה שהוא שיחק. לא שזו אשמתו.
הוא עובד עם במאים בינוניים, שלמזלם, הם עובדים עם שחקנים מעולים. ברגע שהם נופלים על שחקן בינוני, שקצת יותר הכוונה לא הייתה מזיקה לו, זה בולט לעין. אפילו רוב קיי, שחקן מוכשר ממנו, נפל באותה המלכודת באותם הפרקים כשהוא ניסה לשחק את הנרי משום שאף אחד לא העיר לו על שימוש בשפת גוף שיותר מתאימה לפיטר פן מאשר להנרי. זו רק דעתי. אחרים יודעים יותר טוב ממני על תהליך העבודה מאחורי הקלעים של "היה היה פעם".

יסמין@

New member
מדובר

בתעשייה, בביזנס שמתפרנסים ממנו המוני אנשים, שמשרות של אנשים תלויות בו, קריירות בהווה ובעתיד.
נראה לכם/ן שישאירו שחקן שהיוצרים חושבים שהוא שחקן גרוע? שישאירו מישהו בתפקיד קבוע ודי מרכזי, כשהם חושבים שהוא עלול לקלקל את כל הפרוייקט?

הלדין

New member
ישנם גם כללים לא כתובים.

כללית, הסדרות היחידות בהן מהלך של החלפת שחקן לדמות ראשית מקובל בהן הוא... אופרות סבון (והנרי הוא חלק מהטריאנגל שמניע את העלילה). אני מאמין שצמד הכותבים של "עד עצם היום הזה" רואים את הסדרה שלהם כסדרה איכותית ועל כן הם לא יכולים להחליף את השחקן שמשחק את הנרי (הגם שייתכן והכותבים לא מסכימים ולדעתם הוא שחקן טוב). חוץ מזה, אנשים לא באו לסדרה בשביל הנרי והם לא ינטשו את הסדרה בגללו - הם באו בשביל האמהות שלו.

יסמין@

New member
הם בוודאי

עשו אודישונים להמוני ילדים לתפקיד של הנרי, ובחרו דווקא בשחקן זה משום שהוא נראה להם הכי מתאים. היה גם פרק פיילוט. וחוץ מזה, הם החליפו את רובין הוד, אמנם לא דמות מרכזית (לפחות בינתיים), אבל בכל זאת החליפו.

לי נראה שהם מרוצים ממנו. גם אני באופן אישי לא רואה מה שחלק ממשתתפי/ות הפורום כותבים/ות. לדעתי, הוא משחק בצורה מתאימה ומשכנעת.

Im All That

New member
בהרבה סדרות זה קורה

שמחליטים להחליף שחקנים משניים.
שחקנים ראשיים זה לא נהוג ובדרכ אם שחקן ראשי עוזב אז גם הדמות שלו עוזבת או מתה

יסמין@

New member
כן, אבל

הנרי הוא לא דמות משנית. הוא מופיע מהפרק הראשון של הסדרה, הוא הניע הרבה מהעלילות, הוא הביא את אמה לסטוריברוק, הוא כל הזמן פעל למען ביטול הקללה. הוא דמות די מרכזית. ולי נראה שהם דווקא מרוצים ממנו, אחרת לא היו בוחרים בו מראש מתוך המוני הילדים שעשו אודישונים, ואחרי פרק הפיילוט וכו' וכו'. בקיצור, זה שיש כאן כמה שלא אוהבים אותו לא אומר שכווולם/ן, כולל היוצרים, חושבים כך.

Im All That

New member
אני לא אמרתי שאני לא אוהב אותו...

אני התייחסתי למה שאמרת על רובין הוד, זה לא אותו דבר שהחליטו להחליף אותו.

ואני אישית מרוצה מהשחקן של הנרי וסה"כ הדמות כתובה טוב (מלבד הפעם הזו שהוא החליט לתת את הלב שלו לפיטר פן
)

יסמין@

New member
התכוונתי

למה שנכתב כאן בשרשור ובשרשורים קודמים, לא לך באופן אישי.
וזה שהוא החליט לתת לפיטר את הלב דווקא מתאים עם הרצון שלו להיות גיבור חיובי, לתרום, לעשות טוב וכו'. הוא האמין לשקרים של פיטר פן, וזה מובן לאור הכריזמה של פיטר, הגיל והתמימות של הנרי ורצונו להיות גיבור מושיע וטוב.

Macphista

New member
אני דורשת שהוא פשוט יעלם, או ימות, או יעלם.

שחקנים אחרים הועלמו בלי הסברים, אפשר גם להעלים אותו.
הדמות מעצבנת, השחקן מעצבן ואכל רגע שלא על המסך זה בזבוז זמן.

Jimmy Kane

New member
מכעיס אותי שלא מראים מספיק את פאם

פאם=דמות מדם אמיתי שמשחקת את מליפיסנט

ויותר מזה, התעצבנתי כשהיא דיבבה את מליפיסנט בארץ הפלאות ולא טרחה להופיע.

ובכלל פאם צריכה להופיע יותר מדיוויד וגם סנואו (עד כמה שאני אוהב אותה..) שלא עושים כלום.

למעלה