שרשור - דברים שמכעיסים אותי ב-OUAT

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי
פאם אדירה

היו צריכים להכניס אותה כמו שהיא לסדרה
ביצ'ית קרה מגניבה כזאת חחחח זה היה יכול להיות אדיר.

ובקשר לקול בונדרלנד, יכול להיות שתי סיבות:
1. לא רצו להביא אותה עד לסט...
2. היא מצלמת את דם אמיתי ולא יכלה להגיע לצילומים שם..

Jimmy Kane

New member
צריך להביא אותה אחר כך לOUAT לתפקיד קבוע

או שבעונה שנייה (אם תהיה) לארץ הפלאות
אז פאם תקבל תפקיד ראשי ותשלוט רק בארץ משלה

Shiri from the block

Active member
האמת שאני לא כזאת עצובה.. הם ממש התדרדרו בעונות שלהם

יש להם אולי כמה פרקים מעניינים בעונה, אבל מאז העונה השלישית הם כבר התחילו להימאס עלי..
יותר מידי werewolf ומכשפות.. אין לי כוח זה.
ועוד במיוחד איך שהעונה הסתיימה
ואני לא מדברת על אריק דווקא, אלא על סוקי והשטויות שהולכות עם סאם. בעעע

Jimmy Kane

New member
אני דווקא חושב שהעונה האחרונה הייתה דווקא

טובה
אבל כן את צודקת, היה יותר מדי אנשי זאב
ולא מוצא חן בעיניי הכיוון של ערפדים זומבים..

ויותר מעצבן אותי זה שסוקי בסוף עם אלסיד ומקווה שלא

אגב מכשפות, אחרי הטרנד של ערפדים וזומבים בטלוויזיה וקולנוע אז הם נכנסו עכשיו לטרנד החדש של מכשפות

אפשר להודות בזה שאם לא פאם, אריק ולפאייט אז כנראה לא היו עוד סיבות נוספות לצפות בסדרה..

בדיוק השלושה שמשאירים אותי בסדרה

וגם אני אהבתי את העונה האחרונה, היא דווקא הייתה שיפור לעומת הקודמת.

Shiri from the block

Active member
מכעיס אותי שהסדרה יחסית די צפויה נכון שהיו כמה דברים מפתיעים כמו ההקמה לתחייה של בלו, והמוות(?) של ראמפל.
אבל בגדול אני לא מרגישה מופתעת כמו שהייתי בעונה הראשונה.. שהיה איזשהו קאצ' או טוויסט בעלילה.. לא יודעת. לא מרגש כמו פעם..

Jimmy Kane

New member
זה לא רק זה

יש גם הרגשות שהתסריט נראה יותר מדי מאולץ או מפגר
כמו למשל שדיוויד שותה מהבקבוק בלי לחשוב על ההשפעה שהוא ייאלץ להישאר לנצח בנברלנד

או שאוגוסט מת ואז הופך להיות ילד, זה פיגור ולא קשור

אין חשיבה מחוץ לקופסא, אין לעשות דברים

מהפכניים.
לקחו אגדות ילדים ואומנם ביגרו אותם, אבל נישארו עם "המוסריות והמוסר השכל" של האגדות ילדים.
גם התגובה שלהם לסוואנקווין כ"כ לא, כאילו זה לא נתפס בכלל שזה יקרה בסדרה.
השמרנות שלהם מכעיסה אותי.

Jimmy Kane

New member
איזו תגובה היתה?

אם כבר, מה שלא אהבתי במרי מרגרט של עונה 2 ו3
זה שהיא נהפכה למן סבתא מתפלספת עם המוסרי השכל של האגדות והמקרים שקורים במהלך הסדרה

ובכלל לא היו ממש איתה קטעים משמעותיים (חוץ מקורה) רק פנינות חוכמה וכמה היא מתחרטת שהיא נטשה את אמא

אהבתי כל כך את מרי מרגרט של עונה 1 ופשוט הרסו אותה לגמרי

מרי מרגרט החסידתית

אני מתפלאה שהיא לא מתפללת שחסידה תנחית לה לצ'ארמינג תינוק

הכוונה שלי לדוגמא השלילה המיידית שלהם בקומיקון שהיה, כאילו "איך נראה לכם בכלל שנלך על משהו כזה".
גם הגמד שרצה תשומת לב ופתח את הפה לפני חודש, נכון הוא הגזים, אבל אני גם בטוחה שזה ההלך רוח שרובץ בסט.

Shiri from the block

Active member
לא מכל השחקנים. לאנה בוודאות תומכת בסוואן קווין, גם כי היא כל הזמן מדברת על זכויות להקהילה, וגם אנשים שפגשו אותה ואמרו דברים רעים על סוואן קווין היא השתיקה אותם, ויש עוד אינספור דוגמאות.
אז שג'יניפר וג'ניפר יגידו מה שבא להן... כל השאר זורמים. גם ג'וש דאלס זורם עם הרעיון בכמה ציוצים וראיונות שלו.

Shiri from the block

Active member
כן בדיוק! סדרת אגדות למבוגרים עם מוסר השכל לילדים.
good always wins
theres always hope
כאילו תיהיו מציאותיים יותר..
אפשר נגיד לתת לרע לנצח בכמה פרקים ושהשאר יסבלו או משהו ואז לראות איך הם יוצאים מזה.. אבל לא תוך שניה מוצאים תוכנית והנה נעשה ונצליח.

Im All That

New member
אבל אז אתם מתלוננים שהעלילה נמרחת

כמו העלילה של פיטר פן
או כמו העלילה של ה"רצח" של קתרין
אז תחליטו - אתם מעדיפים עלילה שבה יש רגעים שהנבל הוא זה שמנצח או שיפתרו הכל בפרק אחד או שתיים??

שיפסיקו להיות צפויים ולהדבק למוסריות

הכעס על עלילת פיטר פן הייתה כי היא נמרחה, אף אחד לא ניצח בה המון פרקים, עוד ג'ונג'ל, עוד תוכנית, עוד דיבורים......
דווקא יכל להיות נחמד עם פיטר פן באמת היה מנצח, הקללה היתה חוזרת בהנצחתו והנרי היה נעלם לנצח, זה לא צפוי, זה לא מה שהיית רואה באגדת ילדים.

Macphista

New member
אבל זו סדרה לכל המשפחה

שמנסה להעביר מוסר השכל חינוכי לילדים (השם יודע למה אנשים חושבים שטלוויזיה צריכה לחנך אבל זה המצב כאן).
אם תתני לפיטר פן לנצח בסוף הסדרה וזה יהיה הסוף ילדים יחשבו שלהיות רע משתלם.
אם תתני לפיטר פן לנצח זמנית עד שהטובים יביסו אותו זה פשוט חזרה על עלילה מחזורית רגילה.
אם תהרגי את פיטר פן אבל הקללה שלו עדיין תתקיים חלקית ותהיה בעלת השלכות רציניות על העלילה- זה הטוויסט המעניין וזה אכן מה שנעשה.
אבל אם הטוויסט הזה יפתר בפרק הראשון של החצי השני של העונה ופתאום יהיה סטאנץ חדש שיחזיר את כולם לסטוריברוק ויתחיל לופ חדש עם רשע חדש שיצטרכו להתמודד מולו 10 פרקים ולנצח אותו בפרק 11 אז חזרנו למחזוריות המוכרת.

קיצור, עלילת הסדרה בעייתית מבפנים ומבחוץ וככל שהיא נמשכת כך חוזרים שוב ושוב על עלילות מחזוריות.
אם יצליחו למצוא דרך להימנע מהמחזוריות הזו ועדיין לשרת את הצרכים של הרשת והצופים- שאפו, אבל זה כמעט בלתי אפשרי.

למעלה