שרשור דגים

razgalili

New member
שרשור דגים

האם ניסיתם שמן דגים איזה סוג, תוצרת ומינון לאורך כמה זמן איזה תוצאות ראיתם

neomyz

New member
אנחנו משתמשים ב-

The very finest fish oil של Carlson. מינון 10 מ"ל ליום - 2.6 מ"ג. משתמשים כ- 3 חודשים, לא ראינו השפעה.

sky

New member
omega oil

we give Carlson finest fish oil. We did'nt see any change We are taking it for 9 weeks, 1.5 tea spoone for kid 30 kg.

אורזיגל

New member
אנחנו משתמשים כחודש וחצי בשמן של

קרלסון, 15 מ"ל ליום, אין שינוי דרמטי, נראה כי רגוע יותר במידה מסויימת (לא ברור אם דווקא כתוצאה מנטילת השמן, יש כל הזמן עליות וירידות בתחום זה). יש יותר אינטרקציות לצורך תקשורת גרידא. אני לא יכולה להגיד שקרה שינוי שהותיר אותנו פעורי פה. בינתיים נמשיך לתת ונראה מה יהיה בהמשך. הזמנו גם שמן כבד דגים ונראה מה תהיה השפעתו. נ.ב. מדבור הילד בן כ-10.5.

אנחנו נותנים לאוצר

(בן כמעט 9) את השמן של גיא בן צבי. הוא מקבל כבר חודש. שבועיים ראשונים כמוסה אחת. אח"כ עלינו לשתיים. לפני יומיים עלינו לשלוש. יש הטבה בתסמיני ה-ocd שלו.

hagithanan

New member
שמנים הולכים טוב יותר עם אנזימים

לפני כ-3 חודשים התחלנו בעזרת עצות הפורום שמן דגים. תחילה של קרלסון והייתה תגובה חיובית. עם הבקבוק השני שהזמנו הרגשנו פחות תגובה. יכול להיות שהשמן היה פחות טוב. אחרי ההרצאה של גיא בכנס עברנו לשמן שלו (אלון לוקח 6 קפסולות ביום ואנחנו גם כן). בהחלט היה שינוי לטובה עם השמן, בעיקר בדיבור ובעיקר בשליפת המלים, שהייתה הרבה יותר מהירה. אבל, שינוי משמעותי בהרבה קרה כשהתחלנו לתת אנזימים. אלון שכבר שנים לא יציב, עליות וירידות כל הזמן, התייצב ומאז בעליה. כל יום רואים שיפור. בנוסף אנו נותנים גם פרוביוטיקה, קומפלקס ויטמין B ושמן כבד דגים. לנו נראה שהאנזימים והפרוביוטיקה מאפשרים פעילות תקינה יותר של מערכת העיכול ועיבוד יעיל יותר בשמנים וחומרים חיוניים אחרים. אנחנו בדרך להוספת מינרלים, קולוסטרום ודברים נוספים כדי לחזק את המערכת לקראת אולי קילציה וזריקות B-12.

אמאלה ט

New member
שמן דגים

לאחר שניסינו מוצרים רבים ובינהם: קרלסון,אומגה לייף,קירקמן' ואיי קיו. גילינו שהפשוש אלרגי לדגים. המוצר היחידי שראינו השפעה היה eye q שמן דגים בטעם לימון. שאותו רכשנו בעקבות המלצת חברים באנגליה. זהו מוצר הדגל שלהם שם . ולטענתם עושה פלאים. אנחנו ניסינו יומיים בלבד והילד התחיל להוציא קולות אחרי חודשים של שתיקה. ויצר קשר עין טוב. אך לצערנו לא יכלנו להמשיך בשל האלרגיה שכל שמני הדגים עושים לו.

שמן דגים

התחלנו לפני חודש כמעט עם האבקה של גיא בהדרגה מכפית לשלוש כפיות ביום. ראינו שיפור גדול במצב הרוח, הרבה יותר רגוע, הרבה מילים חדשות. בהחלט שיפור משמעותי. לפני יומיים התחלנו עם ה - Cod Liver בינתיים אין לי מה לדווח. קיבלתי את האנזימים ועדיין לא ניסיתי. קרם מגנזיום נתנו 3 ימים שבהם הרגשנו נסיגה בשינה וגם הופיעו חלומות רעים - הפסקנו. גיא יהיה בן שמונה בחודש הבא איילת

razgalili

New member
באיזה קרם השתמשתם?

משהו שהכנתם לבד או בזה של קירקמן? האם ניסיתם אמבטיה עם מלח אפסום במקום?

vered73

New member
ע"ע השרשור שלי "רשמים ראשונים" +

שכחתי להוסיף את השם: הליציטרול. רשום עליו שמיוצר בארץ על פי ידע של חברה אנגלית בשם SUPHERB. בטעם תפוז, בא כמו מרקם של חיזוקית. במתן ישיר (אצלנו) גורר תגובה לא טובה של הילד כי לא אוהב את הטעם כנראה והמרקם (אגב גם לחיזוקית הגיב רע) ולכן אני ממיסה היטב בדיסה חמה של בוקר ולילה. המשקל של ר' 13.5 ק"ג לערך, ואני נותנת 2.5 CC בכל מנה. על פי הערכה שלי לא לפי חישוב כלשהו. (סה"כ זה לא נטו 5CC שמן דגים כי יש את הסוכר בפנים...) התחלנו על פי המלצות הפורום, ממליצים בחום לנסות, שווה את המחיר הכלכלי הקט לעומת שיפור לאין ערוך.

נורר

New member
carlson ועם שיפור משמעותי

התחלנו לפי 9 חודשים בהתחלה 5ml ואח"כ 10ml. היש שיפור משמעותי בדיבור מקושי רב בלצרף 2 מילים עברה לדבר משפטים של 3 ויותר מילים. היה גם שיפור בזיכרון גם הקצר טווח וגם הארוך טווח.

אור לנו

New member
אנחנו נותנים אומגה לייף של חב'

נוטרילייף במשך 5 שבועות, התחלנו במינון של כמוסה אחת - 0.6 ג' חומר פעיל, ניסינו לעלות ל 2 אבל הפשוש התחיל לשלשל אז חזרנו לאחת (הוא שוקל בסביבות 10 - 11 ק"ג) נצפה שיפור בג'יברוש, הרבה יותר קשר עין יזום מצידו, עונה לשם שלו כשקוראים לו כמעט בכל המקרים, מסתובב פחות עם הלשון בחוץ. בשבוע האחרון הפסקנו את האומגה בגלל וירוס עצבני שתקף את כולנו וכמובן גם את הפשוש - הפסיק לג'ברש, הלשון כל הזמן בחוץ, קשה מאוד להסב את תשומת ליבו - לא עונה כשקוראים לו - אלא אם מתחשק לו וזה לא קורה הרבה.

laura ashley

New member
אנחנו נותנים קרלסון כבר חודשים וחצי

התחלנו במינון של 5 מ"ל ודי מהר עלינו ל10 ועכשיו 15. השיפור היה מיידי ומדהים- מבחינת הריכוז, יכולת המחשבה העצמאית שלו, הרצון לשחק במגוון רחב יותר של משחקים, התקשורת איתנו ( קשר עיין מדהים , כמעט כמו של ילד רגיל ) וגם התקשורת עם הילדים בגן ( רוצה יותר, מנסה יותר, צריך יותר אבל עדיין, יש דרך ארוכהההה לעבור )וגולת הכותרת - הילד, שג'יברש בלבד כשהתחלנו, אומר עכשיו 8 מילים ! לא אמא או אבא חס וחלילה , אבל 8 מילים אחרות ובשבילנו זה הישג עצום. כייף אמיתי. אנחנו מרגישים שהפוטנציאל שמדובר עליו מתחיל להיות עובדה קיימת וזה מחזק אותנו ונותן הרבה אנרגיה. אין לי שום כוונה להפסיק בינתיים, אבל אני שוקלת לנסות תוצרת אחרת מכיון שאת הקרלסון צריך לייבא מאהר"ב וזה די סיפור ונמאס לי לשלם מכס בכל פעם שאני מזמינה ספרים/תוספים/תרופות משם ואני מעדיפה למצוא תחליפים מקומיים. (אנחנו לא בארץ)

אנחנו התחלנו עם קרלסון

ועכשיו אנחנו עם אי קיו (אין בכלל ריח של דגים) אני מאוד פוחדת להעלות את המינון הנוירולוגית אמרה שאומגה 3 זה טוב אבל יותר מידי זה גרוע אני דיי פןחדת הנסיך שוקל 12 קג האם 5 מל זה המקסימום?

guybz

New member
תזכירי לנו מה מכיל IQ? לפי זה אוכל

להגיד לך אם זה טוב או לא ואם ניתן להוסיף (לדעתי כמובן, אני לא מתווכח עם הרופאה שלכם) גיא

guybz

New member
נתתי לך את המוצר המקביל באנגליה

למוצר של קרלסון. לא ככה? בכל אופן שוב- המוצר נקרא Ascenta fish oil אני טעמתי אותו כשביקרתי במפעל של אושין נוטרישן והוא מקביל אם לא יותר טוב מהקרלסון גיא

איי קיו ליקוויד

מכיל EPA 186 MG DHA 58 MG GLA 20 MG VITAMIN E 3.2 MG על האריזה כתוב לתת 3 כפיות ביום בלי קשר למשקל ואני נותנת 1 כמו כן רציתי לשאול מה כדאי להוסיף לזה. התחלנו בהמלצת הנוירולוגית B6 חצי כדור ביום. אני נורא רוצה להתחיל אנזימים אבל דיי מפחדת... מה אתם אומרים?

כמה זה חצי כדור?

B6 צריך לקחת עם מגנזיום, אחרת הוא גומר את המגנזיום בגוף הנחוץ לעצבים. מ-100 מ"ג צריך לקחת עם בערך מחצית הכמות במיליגרמים מגנזיום.

למעלה