סוגי מגנזיום שונים משפיעים על הצואה
היי רז, אני הפניתי את מאמינה לשאול את השאלה, בגלל
המידע הזה: מעבדות קירקמן, לימדו אותי בזמנו, שיש הבדל בין סוגי המגנזיום- There are many different forms of magnesium and the Physician's Desk Reference for Nutritional Supplements states that there is no compelling data indicating absorption differences. There are reported differences in how different forms affect the gastrointestinal tract, however. Below are some guidelines, though individual results may vary and should be discussed with your physician before administration. Oxide Tends to firm stools Glycinate A very gentle form, easier on the system Citrate Tends to loosen stools Sulfate Tends to loosen stools Chloride Tends to loosen stools BUFFERED HYPOALLERGENIC MAGNESIUM CAPSULES Kirkman's Hypoallergenic Magnesium capsules are buffered which means they are resistant to pH changes when in solution. This makes them less reactive and less likely to irritate the digestive tract. These characteristics may also increase absorption capacity. והשאלה שלי היא האם הבנתי נכון? אם נותנים B6 חייבים מגנזיום, אבל אם נותנים מגנזיום לא חייבים B6? כי אני רוצה להעלות את רמת ה-B6 אצל בני, הרבה יותר מהכמות שהוא מקבל היום- שהיא כ- 5.5 מ"ג בסה"כ, אבל מוצרים עשירי מגנזיום ובמיוחד B6, כמו סופרנוטרה, היו איומים ונוראיים עבורו. ניסינו גם ספקטרום קומפליט, מקירקמן לפני שנתיים שהיה בלתי אפשרי בטעמו ומרקמו, כך שהקופסא השלמה, עדיין מעלה אבק אצלנו. כרגע יש לי מגנזיום אוקסיד 133 מ"ג לטבליה יחד עם 8.3 של B6, אבל אני רוצה להעלות B6 למינון קצת גבוה יותר. אז המירבי הוא פי שתיים יותר B6? זה כבר מביא אותי למינונים הגבוהים של רימלנד שממש לא היו טובים אצלנו. השאלה שלי, היא במיוחד בגלל ההשפעה המבורכת שאמור להיות לפירידוקסין על פרכוסים. כמה המינון שלידיעתך יהיה יעיל? בהקשר של פרכוסים אפילפטיים כמובן. יש נתונים מדאיגים נוספים לגבי
הומיאוציסטאין גבוה בדם, בעקבות תרופות לאפילפסיה- והומיאוציסטאין, שהוא חומר מזיק, הגורם לטרשת עורקים ולפרכוסים: Homocysteine is an experimental convulsant and an established risk factor in atherosclerosis. A nutritional deficiency of vitamin B6, vitamin B12, or folate leads to increased homocysteine plasma concentrations. During treatment with carbamazepine (CBZ), phenytoin, or phenobarbital, a deficiency in these vitamins is common. The objective of the study was to test the hypothesis that antiepileptic drug (AED) treatment is associated with increased homocysteine plasma concentrations. METHODS המאמר המצורף דן בהשפעת התרופות האנטי אפילפטיות, הגורמות לירידת ויטמינים חיוניים ולעלייה של סיכון להומיאוציסטאין ופרכוסים. מה אתה יודע בנושא? האם להוסיף יותר פולאט B6 B12 ודומיהם? תודה תודה, תלמה. וסליחה אבל עוד שאלה- כרגע הוא ימשיך אנטיביוטיקה של זינאט לצערי, עוד שבוע נוסף, אז ממתי כדאי לתת אצידופילוסים וכמה? של איזה סוג? תודה שוב, תלמה.