איזה סרט? O: *נדחפת*
D De-Panther New member 30/6/07 #21 שאני חי בו... היום התקשרו אלי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif מבלוקבאסטר שאני אחזיר אותו נו... מעודדות צמודות לא ראית? יש שם קטע כזה של עידוד שהן קופצות וצועקות "i'm sexy!! i'm hot!! i'm everything you not!!"
שאני חי בו... היום התקשרו אלי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif מבלוקבאסטר שאני אחזיר אותו נו... מעודדות צמודות לא ראית? יש שם קטע כזה של עידוד שהן קופצות וצועקות "i'm sexy!! i'm hot!! i'm everything you not!!"
N NoAmItA ChAn New member 1/7/07 #22 ... לא ראיתי את הסרט. ונראה לי שכל בן אדם שפוי לא היה רואה את הסרט.
D De-Panther New member 2/7/07 #27 ואני לא ראיתי מלך האריות../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
א אלה מה קורא לה New member 5/7/07 #32 ../images/Emo2.gif אני לא נכנסת לשם! אתה רוצה שאני אראה כמוך?!.. כמו קקטוס! בדוגרי, לא ידעתי שקיים משפט כזה. לא=ראיתי=מלך=האריות. אכן, העולם קשה.
../images/Emo2.gif אני לא נכנסת לשם! אתה רוצה שאני אראה כמוך?!.. כמו קקטוס! בדוגרי, לא ידעתי שקיים משפט כזה. לא=ראיתי=מלך=האריות. אכן, העולם קשה.