חהחהח ~! ההודעה שלי יותר יפה משלך ~! *לשון*
F Fay Wood New member 7/1/06 #32 שלי~~ D= ../images/Emo168.gif מאז שסיימתי לראות פולמטאל, קשה לי מידי להפרד ממנו ;--; אדווו T-T וצריך לראות את הסרט O.ס ותפוזבל לא נותן להעלות את הקובץ כי הוא גדולמידי >< אז נשים את התמונה המקורית .___.;
שלי~~ D= ../images/Emo168.gif מאז שסיימתי לראות פולמטאל, קשה לי מידי להפרד ממנו ;--; אדווו T-T וצריך לראות את הסרט O.ס ותפוזבל לא נותן להעלות את הקובץ כי הוא גדולמידי >< אז נשים את התמונה המקורית .___.;
K keep smiling New member 8/1/06 #48 לא את! ^_^ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif
N Never trust a hippie New member 8/1/06 #50 אההה #_# זה יפייפה. ו-ייאי מוריד לי את הסרט באיכות נורמאלית עם כתוביות באנגלית! ווהו! אבל אז באמת פולמטאל יגמר לי. *הולכת לחבק בובת אדו* ;_;
אההה #_# זה יפייפה. ו-ייאי מוריד לי את הסרט באיכות נורמאלית עם כתוביות באנגלית! ווהו! אבל אז באמת פולמטאל יגמר לי. *הולכת לחבק בובת אדו* ;_;
B BlackEyedSpirit New member 8/1/06 #54 שלי ^^ אהה כבר מזמן גמרתי לראות גרוויטיישן ועדיין אני מכורה D= ואני רואה כל יום עוד פרקים XDD והנה הדסק שלי *מצביעהעלהתמונה*
שלי ^^ אהה כבר מזמן גמרתי לראות גרוויטיישן ועדיין אני מכורה D= ואני רואה כל יום עוד פרקים XDD והנה הדסק שלי *מצביעהעלהתמונה*