שרשור דסקטופ D:

BlackEyedSpirit

New member
לא כל ורוד הוא בהכרח פקאצי ;;

אני לאהוב ורוד. אבל לא בהגזמה. אם את לשנוא ורוד כל כך, את לא לראות את החדר שלי OO; אנו.. ורוד זה דבר נחמד ~ תלוי כמה ~ לא לפחוד מורוד ^-^ (נאמר ע"י קרסון - טאץ' עליז לסטרייט שיעיז. אז מה אם אני מקשיבה לעצות של גייז? '-')

Hinamori

New member
החלפתי סוףסוף XD

היה קשה להפרד מההיטסוהינה ._. התרגלתי אליו אבל עשיתי את זה !!!111 החלפתי רקע !!1 כן !111111 ^________^

Fay Wood

New member
שלי~ ^-^ ../images/Emo168.gif

גם הדסקטופ וגם התמונה במסנגר. אני מכורה. ;--; זה עצובב~ T__T יקולל האינטרנט המסריח הזה. וכל שאר הטכנולוגיה בעולם הזה. T.T

keep smiling

New member
להלה.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

*הולכת להסתכל בשל אחרים* [היה לי חשבון טלפון קטן. פצפון. וויהי. ^__^ רק 53.85. כבוד.
]

BlackEyedSpirit

New member
O::

סובי *___* קאוואי *__* הוא כ"כ שקסי עם הקוקו הזה *__* בחירה טובה, קיפיצ'אן *O*

keep smiling

New member
מה ההתלהבות? י.י; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

הוא פשוט נראה נורא חמוד עם הקוקו, לא שקסי ולא נעל. י.י

BlackEyedSpirit

New member
שלישלישלישלי ^.^

בדיוק כשדיברתי עם טלצ'אן *-*כן, אני חולת יוקי אירי *-*אבל אני יותר חולת הירו.אבל הירו, לצערי, הוא רק דמות משנית.אז לא עושים רקעים שלו ;;אבל, לא נורא, יוקי זה טוב *O*

Vivi Sparrow

New member
שלושה~~

שלושת הרקעים הם למעשה תמונות שצילמתי. אתם מוזמנים לתת להעיר על התמונות ולתת ביקורת ^_^ החלפתי לפני כמה דקות רקע, זה הרקע שיש לי כרגע~~

coral chan

New member
הנה הערה על התמונות~ ../images/Emo210.gif

אחד הדברים שאני יותר שונאת בתמונות של נופים וטבע,זה שרואים אלמנט לא טבעי,אחד שנעשה ברוב חוצפה בידי האדם (כמו המנורות בתמונה האחרונה). למרות שבתמונה הזאת זה נותן תחושה של "גבוה",ודווקא אהבתי את זה פה ^_^ בקיצור~אין ביקורת רעה. ומה זה האור הזז בתמונה השניה? אני אפעם לא מצליחה לתפוס גיצים בתזוזה >:

Vivi Sparrow

New member
בקשר לשתי התמונות האחרונות~

התמונה האחרונה צולמה בזמן נסיעה, בדרך למפגש פורום, על כביש מהיר שהיו בו עשרים מליון מנורות. ניסיתי לצלם בלי המנורות אבל זה היה בלתי אפשרי. X: התמונה השנייה צולמה גם היא בזמן נסיעה בשעת לילה בזמן נסיעה. האורות בצילום הם האורות של המכוניות וכל שאר הדברים שזרחו והאירו באותו זמן. OO תודה רבה על התגובה ועל הביקורת. 3>

למעלה