שרשור "האם הפלויד באים לארץ"

One Echoe

New member
זה ממש חבל,

מה שקורה ללהקה בעקבות הצלחה. לדעתי הם היו צריכים לעשות מדי פעם הופעות קטנות..לזכר הימים הטובים... זה מזכיר לי את הביטלס..מהסרט שהיה לפני כמה ימים, ג'ון לנון, אמר, בעצם-שהימים הכי טובים שלהם היו בליברפול בתחילת דרכם, כאשר הם ניגנו בקאוורן... בדיוק כמו עם הפלויד, בלונדון, בUFO.(המועדון הפסיכדלי).

זו שמועה חסרת בסיס

לפינק פלויד אין תוכניות להופיע או להקליט כרגע. דייויד גילמור הכחיש את השמועות חד משמעית. מקורן של השמועות על הופעה בארץ הן במפיק ישראלי שמאוד רוצה להביא אותם לארץ, ומשתמש בתקשורת הישראלית לשם יחסי ציבור. אין כל אמת בדברים. אני ממליצה לך לקרוא את שרשורי ה"חשדות" (חשדות הפורום), המתעדכנים כל כמה ימים. יש אחד כזה בתחתית העמוד הנוכחי, ובמאמרי הפורום יש ארכיון של החשדות האחרונים, לטובת המפספסים.

new revolution1

New member
עוד כמה פעמים ישאלו את זה?!?

לא לא ושוב פעם לא. אין הוכחות מוצקות. השמועות הן תוצאה של השתוקקות גדולה לראות את ענקי הרוק האלה בפעולה כמו בימים הטובים (אבל כפי שראיתי אותם בלייב 8 זה לא יהיה בדיוק..) יום טוב.

devision bell

New member
בסדר מה שהיה בלייב 8

אבל יש כבר כמה כתבות בכל מיני עיתונים(כן,לא הארץ,אבל עדיין) שיש דיבורים מתקדמים על כך שהם ישבצו אותנו באיזשהו סיבוב הופעות מתוכנן...

זה איננו נכון

זוהי שיטה ידועה של מפיקים בארץ ליצור עניין בהפקות שטרם קרמו עור וגידים. ככה זה בביזנס בארץ. והם סומכים על כך שאוהדים תמימים כמוכם יאמינו לזה.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

כל הזמן עושים את זה. אין ברירה פשוט לא להאמין לשום כתבה כזאת, עד שלא רואים באתר הרשמי של אותו האמן את הארץ שלנו על מפת לוח ההופעות, אם בכלל.

One Echoe

New member
../images/Emo26.gif

"זוהי שיטה ידועה של מפיקים בארץ ליצור עניין בהפקות שטרם קרמו עור וגידים" המפיקים בארץ יוצרים "עניין" ובכך אולי יצליחו לשכנע את האמנים להגיע לכאן. ע"פ תגובות הקהל.

חרטושה

New member
השאלה אם זו התקדמות?

לפני כמה שנים אף מפיק לא היה מוכן בכלל לשקול את העניין של להביא אותם לארץ בגלל העלויות. השאלה היא האם ההצהרות האלה מבשרות על שינוי בעמדות הבסיסיות של המפיקים ?

vegetable man

New member
לא

הם מבשרות על כך שהם חנטרישים, ועלובים, לדעתי. וזה לא הם, זה רק שוקי וייס. לדעתי הוא סתם עושה שרירים. אין לו את היכולת להביא אותם. הוא רק מנסה להאדיר את שמו. כבר המון שנים הוא לא הביא משהו רציני. וזה גם אומר משהו על העיתונות בארץ: לא רצינית, שולפת כותרות בשביל המכנה המשותף המיינסטרים של האנשים, שקוראים את מה שהם מפרסמים וקונים ישר. הם לא לוקחים בחשבון שיש אנשים שיודעים קצת על הפלויד, ולהם אי אפשר למכור לוקשים. אם כבר, אם וכאשר, Orange הביאו לפה את faithless (שאני אוהב!), אז אולי הם או דומיהן יוכלו לארגן משהו דומה בעתיד, אם וכאשר.

דהיינו, רק אם חברה מסחרית תתן

לזה חסות = תוכל לכסות את העלויות העצומות של הבאת הפלויד? יש בזה משהו.

צ455

New member
יש תקווה

או.קי דבר ראשון אני בת מישהו שינה לי את הכינוי!! דבר שני תמיד יש סיכוי הרי פינק פלויד הופיעו בלייב 8 לא בשביל הכסף אלא בשביל לעזור למדינות והקרי ארץ ישראל זו ארץ מאוד טובה לבוא אליה בשביל לקדם את השלום!!!! אז יכול להיות שזה סתם שמועות אבל תמיד יש תקווה!!!!

חרטושה

New member
אין ספק שלעניין

יהיו מיליון ואחת חסויות של כל מיני חברות מסחריות. יותר מאחת אפילו לדעתי.

אני לא בטוחה...

הפלוידים נמנעו מלקבל חסויות לסיבובי הופעות שלהם. ב-94 (כמדומני) היתה חסות של פולקסווגן לחלק מ-PULSE, והלהקה מאוד לא אהבה את זה, והפסיקה את זה בנקודה מסויימת. אם הם יבואו לכאן "למען השלום", לקיחת חסות של תאגידים גדולים תהיה קצת תמוהה, בהקשר.

חרטושה

New member
נדמה לי שאת אמורה להסכים

חוזה שלום זה מוגש לכם בחסות "רדנק" בע"מ. חברת "רדנק" איתך גם בשלום וגם בקרב!

למעלה