שרשור הבי סיידים הגדול

Roy1232

New member
שרשור הבי סיידים הגדול

גם אם חלקכם לא נגעתם בבי סיידים של קולדפליי וגם אם חרשתם עליהם - השרשור הזה הוא המקום בשבילכם. קודם שאלון קצרצר (חח אני מושפע ממכם): שמעת פעם בי סייד (של קולד כמובן) ? איזה הכי אהבת ? מה הסינגל הכי שווה של קולד ? מה ההרגשה לגבי הסינגל החדש ? מתרגש כאילו יוצא אלבום חדש/מחכה לזה/למי אכפת? אני עשיתי דיסק בי סיידים עם 10 בי סיידים שארבעה מתוכם הייתי מכניס לאלבומים. Bigger Stronger: שיר מדהים מתוך הסינגל דונט פאניק. השיר הפותח באלבום שלי, יפה ביותר. מומלץ בחום
. Crest of waves: שיר מהמם מתוך קלוקס. מומלץ ביותר כי לדעתי הוא שיר די עליז (וזה נדיר אצל קולד).
. הייתי שם במקום A whisper. I ran away: שיר שנפתח ביותר מדי תופים משעממים אבל מתקדם לקראת אחד הבי סיידים היפים. מומלץ
. 1.36: בניגוד מוחלט לדה סיינטיסט, הסינגל שלו, השיר הזה נשמע די מטאלי. מומלץ לחובבי רוק קצת כבד. מקור השם: השיר יועד להיות דקה ו 36 שניות, אבל קולד האריכו אותו והשאירו את השם כי הוא היה נחמד. Help is round the corner: זה די מזכיר את שיר הסינגל שלו, ילו. שיר קצר, שקט וחמוד עם גיטרה אקוסטית. אם הגעתם עד כאן ולא השתעממתם למוות, בטח תרצו לדעת עוד על השיר ההזוי: No more keeping my feet on the ground. זה שיר למעריצים פנאטים בלבד, שמסוגלים להקשיב שעות כדי שהוא יגדל עליהם. כי לי זה לקח הרבה מאוד זמן. You only live twice: שיר מומלץ. ההתחלה גורמת לי להרגיש שכבר שמעתי אותו לפני (ולא מקולדפליי) אבל אני לא מצליח להיזכר... שיר מאוד יפה - כל אלו שלא מתנגדים להורדות - תורידו אותו. הייתי מכניס אותו ללייב 2003...
Things I don't understand: הגעתם לאחד הביסיידים היפים ביותר. עם התחלה דומה לLOW וסגנון דומה, השיר הזה מתעלה עליו בהרבה מאוד. שיר סוחף ומומלץ מאוד מאוד. הייתי שם במקום LOW, זה הסינגל SPEED OF SOUND. ד"א SOS הוא לא אחד השירים החלשים באיקס ווי, פשוט חרשו עליו ברדיו. הוא אחד השירים היחידים שאני שומע בלי לדלג בחלק של Y.
. והגענו, אחרי דף ארוך מאוד, לבי סייד האהוב עליי, השיר הרביעי האהוב עליי של קולדפליי בכלל. Proof. מתוך הסינגל המדהים ספיד אוף סאונד. שיר שקט ויפה, שמדבר על הארת האפלה עם ניצוץ בוהק (חחח). מומלץ
. הייתי מכניס במקום צללים לבנים. וכאן מסתיימת המגילה. בבקשה תשמעו את הבי סיידים - מעריץ אמיתי של קולד לא יבין אחרי השמיעה מה הוא עשה בלעדיהם. מקווה שנהנתם, בבקשה תגובות.
ביי!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אני עוד לא מכיר את כולם אבל יש כמה שאני מאוד אוהב: Crest Of Waves, לדעתי אחד השירים היותר טובים של קולדפליי, והיה מגיע לו מקום באלבום... I Ran Away - דווקא מאוד אהבתי את התופים בהתחלה וזה שיא השיר. Things I Don't Understand - גם לדעתי הביסייד היה ראוי למקום בX&Y, אבל LOW על LOW (לא על LOW
) - אולי במקום Til Kingdom come או Twisted Logic. וגם השיר X&Y לא משהו... עוד שירים שלא נכללו באלבומים אבל הם גם לא ממש ביסיידים: Hunting High And Low - קאבר מעולה לשיר של A-Ha. אני אהבתי אותו יותר מהביצוע של א-הא (שגם אותם אני אוהב). Brothers And Sisters, Only Superstition - שניהם באים מהאי-פי Brothers And Sisters מ1999. How You See The World - שקיים רק בגרסה היפנית של X&Y (כמו שאמרתי לפני כמה שעות). בהחלט היה מגיע לו להיכנס לאלבום ה"גלובאלי". Talk - הגרסה שלא יצאה בX&Y - לא יודע אם זה עדיף על הגרסה של השיר שכן נכללה בסופו של דבר באלבום אבל זה מומלץ לכל מי שאהב את הגרסה שנכללה... ולסיכום, השיר שלא היה מגיע לו להיות אפילו B-Side: (אם אתם חושבים כמוני תגיבו עם
(lבועהl) |למטה| A Whisper
לילה טוב

Roy1232

New member
למה מתעלמים? יודעים כמה השקעתי בזה?

תגיבו קצת אנשים!

הייתי כותבת אבל אני לא מכירה חוץ מ

איי ראן אווי-שיר מדהים מישהו יכול לשלוח לי לאי סי קיו או למסנג'ר?? (אם מישהו יסכים אני יביא את הכתובת\מספר)

aviGODFATHER

New member
לא שמעת על אימיול ../images/Emo35.gif

תעשי חיפוש ותורידי קובץ ארכיב (ZIP) שנקרא - A Rush Of B-Sides To Your Head, שיש שם הרבה ביסיידים של קולדפליי...

יש לי קאזה והיא לא כול כך מורידה

את כול השירים שאני רוצה.. זה כותב "דרושים עוד מקורות" ופשוט לא מוריד יותר

aviGODFATHER

New member
תעברי לאימיול!

קאזה מלאה בוירוסים וזיופים (ואני מדבר מניסיון). באימיול אפשר להוריד הכל, וכמעט לכל דבר יש מקורות - בטח לשירים של קולדפליי

aviGODFATHER

New member
למה לקלל ../images/Emo35.gif

זאת דעתי
, ולדעתי השיר הזה הוא פשוט זוועה שכריס מרטין לא צריך לשיר אפילו באמבטיה

וול

והוא כן באלבום בסופו של דבר, לא? אז אולי אתה זה שצריך לשיר באמבטיה
. וה"יא חרא" זה ביטוי מתוך שעשוע שאני נוטה להשתמש בו הרבה, במן צחוק כזה, כמו יא פלוץ
אז לא לקחת יותר מדי

aviGODFATHER

New member
אני שר באמבטיה ../images/Emo70.gif

בגלל זה המים בורחים ממני כל הזמן... ולא באמת נעלבתי מה"יא חרא", יזבל

0mroosh

New member
../images/Emo12.gif

ח"ח על ההשקעה.
. No more keeping my feet on the ground- מדהים!! אורגזמטיבי משהו. הייתה תקופה ששמעתי אותו בלי להפסיק. מדהים מדהים, האמת שאת השאר, אני לא כ"כ מכיר, וחבל.

למעלה