שרשור הבי סיידים הגדול
גם אם חלקכם לא נגעתם בבי סיידים של קולדפליי וגם אם חרשתם עליהם - השרשור הזה הוא המקום בשבילכם. קודם שאלון קצרצר (חח אני מושפע ממכם): שמעת פעם בי סייד (של קולד כמובן) ? איזה הכי אהבת ? מה הסינגל הכי שווה של קולד ? מה ההרגשה לגבי הסינגל החדש ? מתרגש כאילו יוצא אלבום חדש/מחכה לזה/למי אכפת? אני עשיתי דיסק בי סיידים עם 10 בי סיידים שארבעה מתוכם הייתי מכניס לאלבומים. Bigger Stronger: שיר מדהים מתוך הסינגל דונט פאניק. השיר הפותח באלבום שלי, יפה ביותר. מומלץ בחום
. Crest of waves: שיר מהמם מתוך קלוקס. מומלץ ביותר כי לדעתי הוא שיר די עליז (וזה נדיר אצל קולד).
. הייתי שם במקום A whisper. I ran away: שיר שנפתח ביותר מדי תופים משעממים אבל מתקדם לקראת אחד הבי סיידים היפים. מומלץ
. 1.36: בניגוד מוחלט לדה סיינטיסט, הסינגל שלו, השיר הזה נשמע די מטאלי. מומלץ לחובבי רוק קצת כבד. מקור השם: השיר יועד להיות דקה ו 36 שניות, אבל קולד האריכו אותו והשאירו את השם כי הוא היה נחמד. Help is round the corner: זה די מזכיר את שיר הסינגל שלו, ילו. שיר קצר, שקט וחמוד עם גיטרה אקוסטית. אם הגעתם עד כאן ולא השתעממתם למוות, בטח תרצו לדעת עוד על השיר ההזוי: No more keeping my feet on the ground. זה שיר למעריצים פנאטים בלבד, שמסוגלים להקשיב שעות כדי שהוא יגדל עליהם. כי לי זה לקח הרבה מאוד זמן. You only live twice: שיר מומלץ. ההתחלה גורמת לי להרגיש שכבר שמעתי אותו לפני (ולא מקולדפליי) אבל אני לא מצליח להיזכר... שיר מאוד יפה - כל אלו שלא מתנגדים להורדות - תורידו אותו. הייתי מכניס אותו ללייב 2003...
Things I don't understand: הגעתם לאחד הביסיידים היפים ביותר. עם התחלה דומה לLOW וסגנון דומה, השיר הזה מתעלה עליו בהרבה מאוד. שיר סוחף ומומלץ מאוד מאוד. הייתי שם במקום LOW, זה הסינגל SPEED OF SOUND. ד"א SOS הוא לא אחד השירים החלשים באיקס ווי, פשוט חרשו עליו ברדיו. הוא אחד השירים היחידים שאני שומע בלי לדלג בחלק של Y.
. והגענו, אחרי דף ארוך מאוד, לבי סייד האהוב עליי, השיר הרביעי האהוב עליי של קולדפליי בכלל. Proof. מתוך הסינגל המדהים ספיד אוף סאונד. שיר שקט ויפה, שמדבר על הארת האפלה עם ניצוץ בוהק (חחח). מומלץ
. הייתי מכניס במקום צללים לבנים. וכאן מסתיימת המגילה. בבקשה תשמעו את הבי סיידים - מעריץ אמיתי של קולד לא יבין אחרי השמיעה מה הוא עשה בלעדיהם. מקווה שנהנתם, בבקשה תגובות.
ביי!
גם אם חלקכם לא נגעתם בבי סיידים של קולדפליי וגם אם חרשתם עליהם - השרשור הזה הוא המקום בשבילכם. קודם שאלון קצרצר (חח אני מושפע ממכם): שמעת פעם בי סייד (של קולד כמובן) ? איזה הכי אהבת ? מה הסינגל הכי שווה של קולד ? מה ההרגשה לגבי הסינגל החדש ? מתרגש כאילו יוצא אלבום חדש/מחכה לזה/למי אכפת? אני עשיתי דיסק בי סיידים עם 10 בי סיידים שארבעה מתוכם הייתי מכניס לאלבומים. Bigger Stronger: שיר מדהים מתוך הסינגל דונט פאניק. השיר הפותח באלבום שלי, יפה ביותר. מומלץ בחום