שרשור הבי סיידים הגדול

ברררר

New member
../images/Emo2.gif

לא שמעתי אפאחד מהם! איך שומעים???? זה לא היידן טרקים נכון?

Broken Wings1

New member
וואו.

לא כלכך התעמקתי בבי סיידים, את האמת. בכל מקרה, כל הכבוד על ההשקעה

דיתוּש

New member
אין לי מושג מה זה בי-סייד,

אבל את רוב השירים האלה אני מכירה, והם מדהימים. מה עם Careful Where You Stand ו-See You Soon? שני שירים נפלאים
.

שירים

שלא יצאו במסגרת רגילה של אלבום. קוראים להם בי סייד כי בעבר, בזמני התקליטים, השירים היו נמצאים בבאק סייד של התקליט.

דיתוּש

New member
הבנתי למה קוראים להם ככה,

אבל איך הם יוצאים? בדיסק עם עוד שיר אחד או מה?

aviGODFATHER

New member
בדיסק של סינגל, חוץ מהסינגל עצמו...

למשל בסינגל של CLOCKS יש את הביסייד Crest OF Waves

דיתוּש

New member
ואגב,

No More Keeping My Feet On The Ground זה שיר מעולה, על השמיעה הראשונה אהבתי אותו אז - על מה אתה מדבר
?

yoavs86

New member
לגבי הבי סייד

בדיוק חזרתי מתאילנד וקניתי אותו, כמובן שהוא לא מקורי , אבל יש לו עיצוב מגניב חוץ מזה , הכרתי 80 אחוז מהשירים אבל הוא היה שווה את כל ה8 וחצי שקלים רק בגלל השיר "הנטיג היי אנד לו" שלא הכרתי וזה פשוט קאבר מדהימממםםם ובכלל כל הבי סייד ממולץ

aviGODFATHER

New member
מה ז"א קנית אותו ../images/Emo35.gif

ביסייד זה לא דיסק... או שאולי את מתכוונת לדיסק שאני לא חושב שקולדפליי עצמם הוציאו שנקרא: A Rush Of B-Sides To Your Head

yoavs86

New member
התכוונתי

לזה שיש בתאילנד מלא דוכנים של דיסקים. ובין הדיסקים שראיתי ורכשתי (כמה וכמה דיסקים שאין בארץ) היה את מה שהתכוונת. אין לי מושג אם זה הוצאה של חברת התקליטים של קולדפלאי. אפילו שמאחורה כתוב כל מיני ענייני קופירייטס וכו'. וזה אני (ז') :)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo93.gif זה קורה לי עוד פעם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל הזמן אני מדבר בלשון נקבה לגברים ובלשון זכר לנשים
למה למה למה למה למה
מילא ניק לא מובן, אבל יואב
What's Wrong WITH ME??? אתה סולח לי

aviGODFATHER

New member
איןמספיק מילים בעברית כדי להודות לך

אז אני אנסה ברוסית: ыюх љљюњэ ьс, фсьхт љьщ ыюђш хьр юњђуыя сцюя фрчјхя, р№щ єљхш ыь фцюя ђёхї с-рщ№уїёыюх љљюњэ ьс, фсьхт љьщ ыюђш хьр юњђуыя сцюя фрчјхя, р№щ єљхш ыь фцюя ђёхї с-рщ№уїёыюх љљюњэ ьс, фсьхт љьщ ыюђш хьр юњђуыя сцюя фрчјхя, р№щ єљхш ыь фцюя ђёхї с-рщ№уїёыюх љљюњэ ьс, фсьхт љьщ ыюђш хьр юњђуыя сцюя фрчјхя, р№щ єљхш ыь фцюя ђёхї с-рщ№уїё [זה אותו קטע 3 פעמים ואין לי מושג מה הוא אומר]

זה לא בגללך

זה בגלל שיש הרגשה כזאת בפורום שאנשים לא מנסים בכלל להפעיל אותו! הוא יבש לעומת אחרים

למעלה