שרשור הגעה להופעה בכפ"ס.

כמעט בטוח ש../images/Emo45.gif

אבל עדיין במצב של
וואי, הלוואי שתיהיה הופעה משהו בנז... זה הופעת גיוס... צריך משהו טוב

טרמפ

תקשיבו, אני כנראה יוצא עם אוטו, אז מי שרוצה טרמפ. אני יוצא מעפרה, עובר באריאל, כביש 5 (חוצה שומרון), צומת ירקון, צומת רעננה, בארבי! אז אם מישהו צריך עזרה- 0508569412, תתקשרו ונתאם...

billi bob

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifבעזרת השם (ותודה לענבר על הכרטיסים../images/Emo3.gif)

../images/Emo31.gifהירושלמים הולכים לקספרים בצוללת ../images/Emo28.gif../images/Emo11.gif

אבל יבואו בכמות מכובדת למועדון התאטרון

אתה טועה, הירושלמים באים כמו גדולים

טוב, אני לא ממש ירושלמי, אבל אם אתה נחשב ירושלמי, אז גם אני... ולתאטרון הם לא באים, כי הם כבר רכוש צה"ל!!

מצטער לביא אבל בעסק הזה אתה לבד :\

אמרתי לך שאין הרבה סיכוי שנגיע לכפ"ס כאשר שבועיים אחר כך יש תאטרון. ההופעה הנוספת בתיאטרון ירושלים טרפה את כל הקלפים. אבל אני מבין אותך שאתה רוצה להרביץ הופעה לפני הגיוס,אני מניח שאני הייתי עושה אותו דבר. אבל אם בכל זאת אתה רוצה להתאפק. אני בטוח שאתה תצא או לשבת של התאטרון(1.12) או לשבת של תאטרון ירושלים(8.12) מאוד קשה לי להאמין שבשלב כל כך מוקדם בטירונות תסגור 2 שבתות רצוף. אז אם בכל זאת אתה רוצה לחסוך להופעה עם חברים אז יש לך צ'אנס... ואם לא אז תהנה אחי

כן, אני יודע

דיברנו על זה. ואני מאד מקווה לצאת לשבת של ירושלים, כי עד שיש בירושלים, אז אני מקווה. ולחסוך? מי צריך? אני באופוריה מזה שנכנס לי 3500 ומשהו שקל לבנק, אני לא רגיל שיש לי יותר מ400, פתאום 3500, אני מרשה לעצמי לחגוג בכיף!

למעלה