שרשור ההופעה בחיפה

KING האחד1

New member
שרשור ההופעה בחיפה../images/Emo79.gif../images/Emo88.gif

היום ההופעה בחיפה
נא לשרשר לפה תקוות, חששות, חוויות, תמונות וכ'ו...
אני לא אגיע להופעה, אז כבר עכשיו אני מאחל לכם הנאה רבה

רונית91

New member
אני הולכת.

מקווה שצתהיה הופעה יפה כמו שאר ההופעות של ריטה
תמונות ביום שבת אני בטח יהיה עיפה לא יהיה לי כוח
ריטה המלכה

שיקיליי

New member
סיכום אישי מההופעה של ריטה בחיפה

קודם כל האולם היה מפוצץ. היו אנשים שישבו במעברים. האנרגיות היו מדהימות והתזוזה של ריטה היתה כרגיל מהפנטת. ךיוו אותה 7 נגנים וכרגיל אבא שלה היה בקהל. נועם הבת שלה גם הייתה אבל רק מאחורי הקלעים. הייתה הופעה יחסית קצרה רק שעה ו 40 בלי הפסקה. בסה"כ היה מדהים. ריטה אמרה שהיא הולכת בקרוב להעלם בגלל שהיא עובדת על הדיסק החדש ובקצב חזק. אני יהיה גם בשבוע הבא בתל אביב. שתיהיה לנו שבת שלום . שי

Dug E

New member
זו די חוצפה לקחת 185 לשעה ו40

צפיתי שהם יאריכו את ההופעה בהתאם למחיר. איכזבה
. אפשר פלייליסט?

פלייליסט

הי לכולם. אני מאוד נהניתי למרות שהסדר של השירים היה קצת מוזר לטעמי.... עטוף ברחמים - גירסת One מחול מטורף בגירסה מוזרה משהו (המוזיקה) אהבה גדולה נוצה ברוח ערב כחול עמוק שרה ברחובות אתה בכל זאת חזיון מקומי חמצן, אמרה שהרבה מעריצים פנו וביקשו שתשיר אותו בהופעות ימי התום אני חיה לי מיום ליום - בשיר הזה היא כבר קראה לכולם לקום ולרקוד
תפתח חלון בוא גולה סאנגם - לבקשת הקהל (נראה לי שהיה מאהוול לפני אבל בגלל שאני לא מכירה את גולה סאנגם אז אני לא יודעת איך הוא מתחיל) - מה משמעות השם ? עד שתעזוב ילדים זה שמחה רגע פרטי בגירסת One נראה לי שזהו זה - הסדר עצמו לא מחייב
רמי ונועם גם היו שם וריטה דיברה על היומולדת שלה ושל משי שהוא למעשה היום - אז מזל טוב לשתיהן
אני מאוד מאוד נהניתי, חוויות, תמונות וכו' - מחר.... לילה טוב לכולם, ליבי

שיקיליי

New member
לגבי המאהוול שהיה לפני השיר בפרסית

המאהוול שהיה זה בדיוק אותו מאהוול שהיה לפני השיר הנסיכה והרוח מ- ONE

Dug E

New member
הגרסה הלטינית של מחול מטורף

יחסית ישנה.. היא התחילה להופיע איתו ממופעי החורף של 2004 (מיד אחרי שיקגו). אני דווקא אוהב אותה..אבל די נמאס לשמוע אותה

Dug E

New member
חוץ מחמצן וגולה סאנגם

בול אותה הופעה שהייתה בת"א לפני שבועיים. חח למה זה מפתיע אותך? זו ריטה
..ועדין באים להופעות כאילו פעם ראשונה.

ofek777

New member
ביקב...

היא ניסתה לשיר את "חמצן" - לא זכרה את המילים והיא שרה את גולה סאנגם, כמה שירים לפני הסוף. רקדנו ליד הבמה !!!

Dug E

New member
את גולה סאנגם שכחתי

אבל חמצן לא נחשב..הקהל שר..לא היא

למעלה