שרשור ההופעה בחיפה

yoniko2

New member
שערוריה-באמת מאכזב

אני מאוד אוהב את ריטה והייתי בהרבה הופעות, ההופעה אתמול היתה שערוריה!!!! לא הגיוני שבשביל מחיר כזה היא תופיע שעה ושלושים וחמש דקות. אחרי 6 שירים כבר כולם היו למטה, ממש בזיון!!!!!!!! אם היא לא מחדשת וסתם רוצה לעשות כסף בזמן שהיא לא מוציאה כלום , לפחות שתשקיע כראוי, אני מאוד מאוכזב מהיחס המזלזל מאתמול. למרות הכל היא היתה כרגיל מדהימה, קול ענק ואישיות נפלאה.......מחכים לחומר חדש ואל תעשי שוב את ONE, הבנו תרעיון, רוצים דברים חדשים!!!!!

KING האחד1

New member
וואי, איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

חבל שלא יכולתי להגיע...
נשמע שזו הייתה אחלה הופעה. כעת נותר לחכות להופעה בת"א, שאני בטוח שהיא תהיה מדהימה לא פחות:)
שמח שנהנתם
ריטה, I LOVE YOU

קיבלתי שלושה כרטיסים חינם

דרך הצבא כל פעם יש מופעים, הצגות, משחקי כדורגל הזמנתי 3 כרטיסים בסוף לא הלכתי ( רק ב5 יצאתי מחיפה מהבסיס לכיוון הבית בדרום) באסה

מניאק../images/Emo70.gif חחח צחר

מה אני אעשה
יצאתי ב5 מחיפה לנסיעה של 4 ואח"כ אחזור לחיפה.... חכה שתתגייס,] תעריך את ימי חמישי שיוצאים הבייתה
חוץ מזה הטראומה של כל המפקדים שלי+נשים בעלים מפזזים לצלילי ריטה הייתה גדולה מדי עבורי...

רונית91

New member
על ההופעה

הייתה הופעה מדהי-מה! מהטובות של השנים האחרונות נהנתי מכל רגע. ריטה שרה מדהים והקהל התרגש. בקטע של עד שתעזוב בכיתי מרוב התרגשות
ריטה רקדה והצחיקה את כולנו. פשוט מלכה!! האולם היה מלא לא האמנתי שזה יהיה ככה. בקיצור אחלה הופעה היה כיף

ההופעה בחיפה

הייתה מ ד ה י מ ה !!!! אומנם קצרה מידי וממש לא מיצתה את עצמה... אבל העיבודים, הביצועים, השירים שהיא בחרה לבצע, האנרגיות... היה פשוט מדהים!!!!!!!! ריטה הייתה מדהימה ומהפנטת כתמיד
את הפלייליסט כבר כתבו לכם, חמצן, נוצה ברוח, מחול מטורף, רגע פרטי... היו פשוט מדהימים... נועם שהייתה בקהל והייתה כזו מתוקה... ממש רציתי לחבק אותה
ובהזדמנות זו נאחל מזל טוב לשתי הבנות המקסימות
יש תמונות חמודות ושלושה קטעי וידאו קצרים... אני יעלה את התמונות בהמשך... לסיכום, היה מדהים.... בהחלט נשארתי עם טעם של עוד ומקווה שהאלבום יצא בקרוב והיא תחזור להופיע במהרה
שבת שלום וסופשבוע רגוע

../images/Emo124.gif תמונות!!!

מכוון שהעלתי אותם לאלבום הוירטואלי שלי האיכות קצת ירדה... אבל אני בטוחה שתהנו בכל זאת

למעלה