שרשור ההופעות הקרובות

talytal

New member
שרשור ההופעות הקרובות

מי בא? 8.12.06 - מועדון דנטה, אשדות יעקב 14.12.06- מועדון גהה, ת"א 17.12.06- מועדון גהה,חיפה 13.1.07- מועדון גהה,חיפה

moshavnikit

New member
אני רוצה לחיפה 13/1 אם יהיה לי טרמפ

:0)

talytal

New member
קניה, מתוקיזה שלי

הכי תתעלמי בעולם. לא לקחת באופן אישי. עכשיו ג'קו הולך רק לעלות ולהצליח, ואני אומרת - תנו לאלה ששונאים אותו לאכול את הלב. עד עכשיו הם היו תחת הרושם שהם לא ישמעו ממנו יותר, אז הם נורא מאוכזבים. בכיף. אין כמו ההצלחה המחודשת שלו בשביל לסתום לכל השונאים את הפה.

מגושקה

New member
מסכימה לחלוטין!

איך רואים את הפרצוף המבואס של כל השונאים ווהקנאים שחשבו שיכלו עליו, אבל איפה הוא ואיפה הם. וב"ה הוא רק יילך ויצליח. אבל אני בהחלט מרגישה את התחושה הזו, שהם אוכלים את הלב, כיף!

talytal

New member
ובנות, חשוב לי לחדד ולהדגיש

עכשיו אנחנו בפורום, ומחר תפוז יוציאו עליו הודעה שתגיע לכל שאר הפורומים, מה שסביר להניח יגרור לא מעט כניסות של חדשים. הסיכויים הם שלא כולם יהיו חמודים, מתוקים ואוהבי ג'קו. אז את התגובות המגעילות אני אמחק ללא ספק, אבל עד שאני אגיע לעשות את זה, אני מבקשת בכל לשון של בקשה - הדרך הנכונה היא התעלמות. תנו לטרולים שיגיעו התעלמות מוחלטת. אל תתייחסו, אל תגיבו, פשוט תתעלמו. בכל מקרה הודעות מנאצות ומקללות לא יישארו כאן, ויהיה לי נורא חבל למחוק את ההתנסחויות היפות שלכן יחד עם הטרוליאדה (כידוע, תגובות נמחקות עם ההודעות שאליהן שורשרו).

מגושקה

New member
נכון - הדרך היחידה זה התעלמות

ומה זאת אומרת, שאנו נהייה מפורסמות???

קניה 1

New member
טליטל, אני מציעה שתהיי

מנהלת נאצית ותמחקי כל מי שלא בעד ג'קו! יש להם מספיק מקומות להתלכלך, ופה צריך להיות לנו כיף... אגב דוגמא ראשונה כבר פה...

talytal

New member
ראיתי אותה ../images/Emo191.gif

אבל לפי חוקי תפוז, כפי שהובהרו לי היום, אני לא יכולה למחוק בלי סיבה מספקת, כמו קללות, נאצות וכו'. מה שכן, אני לגמרי בעד התעלמות גורפת, ואז אני אוכל לשרשר כאלה תגובות לשרשורי טרוליאדה שכוחי אל. זה המקום שלנו, ואנחנו לא ניתן לטרולים לעצבן אותנו. פשוט נתעלם מהם באלגנטיות עד שישעמם להם והם ייתנדפו...

חשוב לישמור על חופש הביטוי

אני לא הולך לקלל את אדון אייזנברג אבל מין הראוי לתת חופש ביטוי לכל דעה. לפי דעתי צודקים ראשי הערים שמחרימים אותו, צריך לפגוע לו בכיס שזה הדבר הכי כואב.

a d i d a s 2 1

New member
לפגוע לו בכיס?

נו באמת... תזהר...הכל עובר עליך וקקה בידיך... החלק הראשון של כל מה שכתבת, היה עוד מקובל עליי.. השני גרם לי להכריז עליך ב-ו-ז! בחיים לא אחלתי למישהו שיפגע לו הכיס! אבל אני חייבת לציין שאתה מתורבת מאוד... הלוואי ויהיה לך פוני במבה אוסם... עם השנים... מה זה הדבר הזה...

בנתיים פגיע ה בעיקר בכיס של טדי

ויש בזה צדק מסוים על שני החטאים שלהם: 1 - לתת לג'קו להתראין ללא ליווי של יחצן 2 - פסק הזמן ממושך ללא אפשרות לעלות לבמה, אפילו קטנה אבל אל דאגה , גם יקבלו הכל חזרה בזמן מצומצם ביותר. בקשר ל"ראשי" הערים באשר הם: מי שיפגע לו בכיס - יפגע בכלפי ולך, גיל, תודה על צורה המכובדת, שפנית אלינו. אתה כבן 36 צריך כבר לדעת שישנן פגיעות הרבה יותר משמעותיות מפגיעה בכיס: פגיעה בבריאת, בשם הטוב שלך - וג'קו התמודד עם זה בכבוד בתקופה האחרונה, פגיעה בקובים שלך - וג'קו עבר אותה בגיל 10 בעקבות מות האב... אז תחשוב על הטיעונים המדויקים יותר. אם חופש הביטוי מדבר אליך - הגעת למקום הנכון. נשמח לראות אותך בפורום בהמשך...

מדינה עם צרות עין נוראית

כניראה שאם ג'אקו לא היה זוכה אז לא היו צצות גם הנקודות בעברו שמרתיחות הרבה אנשים. כמי ששרת 3 שנים בצבא וגם כן בצבא קבע אז אני חולק על מה שג'קו חושב על המדינה ויש לי הזכות להשמיע את דעותי כמו שלמעריצותיו יש את הזכות להשמיע את קולן. אנשים במדינה הזאת צרי עין וממש נהנים לראות איך מי שהיה יום אחד בפיסגת העולם מתרסק לאחר סןף שבוע אחד של תהילה.

למעלה