אבוא כנראה עם אחותי (אם אין הגבלת גיל מעל 18) שהיא כנראה מושפעת ממני... בתחילה קראה לו "יצור" כיום שכנעתי אותה שדוקא היותו "יצור" הופכת אותו ליותר מענין ושונה וכל השאר!! מישהי יודעת אם יש הגבלת גיל? והאם זה עולה כסף?
בחישוב מהיר?? יש מצב? כי לא בא לי לנסוע סתם... אני יודעת שלבנות בד"כ עושים הנחות, והכניסו אותי למועדונים גם כשהייתי קטנה יותר, אבל לא למקומות כאלה... (רק להאנגר11 ושטויות כאלה). אני גם לא נראית גדולה מי יודע מה...
נראה לכן שיכניסו אותי? כי אם כן, יש פה עוד כמה מהפורום שבגילי, נוכל ללכת!!!!!!!!!!!
קצת לפני ההופעה..נתקשר לבעלי המקום ונאמר שמדובר בחבורה יחסית מאוד גדולה של בנות שמגיעות... חלק גדול מהם קצת הרבה מעל גיל 18 ולשאול מראש אם תהיה האפשרות לכניסה של כמה בודדות ולציין שמדובר בבחורה או שתיים... בנות 17.5... עשיתי את זה לפני 5 שנים במסיבת גיוס של ידיד שהיה לי... לא היתה בעיה אז ולא נראה לי שתהיה עכשיו כי כמו שאמרתי מדובר בחבורה גדולה מאוד של בנות...
על הפרש של כמה שנים הייתי אומרת שכדאי שתחכי, אבל באמת ששווה לך לפחות לנסות. בהופעה בחיפה אני הייתי כביכול מתחת לגיל המינימלי, וזה ממש לא הפריע לאף אחד.