-שרשור ההצבעות הגדול-

תודה מאשה.../images/Emo204.gif

הצבעתי.. ולמה שאמרו פה שאפשר להצביע הרבה., אני חושבת שלמדנו מהטעות של טקס מסך הזהב של שנה שעברה.. בגלל שאנחנו זייפנו לא יכולנו להאשים אותם.וגם אם נזייף והיא תצליח..מה אתם חושבים שזה לא יהיה לנו על המצפון:/? אממ זהו..בהצלחה לנו

חלי 66

New member
הצבתי../images/Emo70.gifתיראו מה כתבתי:

"אגם רודברג החלה את הקריירה כדוגמנית וצולמה לפרסומות של "צ'רי קוקה קולה", "עמינח", "בזק-נט", שוקו "יטבתה"," ד"ר פישר", תשדירי שירות נגד עישון, עידוד אנשים לצאת לבתי קולנוע. התפקיד הדרמטי הראשון שלה על המסך היה בדרמה העלילתית "אבא שחור לבן", שהופקה במיוחד לערוץ הסרטים בכבלים והמשיכה לדרמה היומית "אהבה מעבר לפינה". ב-2005 הופיעה אגם במופע חנוכה "שיר נולד" ובמקביל הוציאה קלטת ילדים על שם "אגם הברבורים". באפריל 2005 התגייסה רודברג לצה"ל ומלבד שמירות והשכמות מוקדמות, חלק ממטלותיה של החיילת היו גם צילומי בגדי ים בעונת החורף הקרה ל"אינטימה" וצילומים לטלנובלה הסלולרית החדשה אשר תשודר בקרב מנויי סלקום בהמשך השנה. מיותר לציין שבקצב הזה, ידה של הטאלנטית הצעירה עוד נטויה." והיא כולה בת 20 רק תיראו כמה הילדה הזאת מדהימה ומוכשרת!! ואיזה רזומה יש לה! פשוט להתגאות!! זה מה שרשמתי
לצערי אי אפשר להעתיק כי יחשבו שזאת אני מצביעה בשמות אחרים וחבל שיחשבו שאנחנו רמאים זהו,תצביעו זה חשוב

חלי 66

New member
רק עכשיו ראיתי את השגיאת כתיבשלי../images/Emo12.gif

סלחו לי אני אחרי עבודה אני מתה מעייפותתת
הצבעתי*

פוסה

New member
רגע../images/Emo2.gif../images/Emo221.gif

אני לא רואה את אגם שם בשום קטגוריה הסברר

hila846

New member
כנסיייי../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

היא לא מופיעה בקטגוריה.. את צריכה לכתוב באיש השנה שלי:"אגם רודברג" ולכתוב למה לדעתך היא צריכה להיות..

יקיר15

New member
../images/Emo127.gif הצבעתי תודה ../images/Emo13.gif

אין צורך לרמות - המעריצים של נינמט ריו כי הם פחדו מאיתנו כי ידעו שאגם שמה אותה בכיס הקטן ולכן בלי בעיות היא יכולה לנצח כמובן שהם לא יכלו להרשות את זה לעצמם אז הם רימו וזה רק מראה מה הם חושבים על יכולת המשחק שלה
אנחנו מאמינים באגם ובכישורים שלה ולכן גם אם היא תזכה וגם אם היא לא תזכה היא עבורנו אשת השנה / שחקנית השנה הניצחון הוא בלב ואין צורך לרמות כדי לקבל פסלון מזהב ולהרגיש שזה לא אמיתי ושזה לא באמת מגיע לך ...

yair hazout

New member
-שרשור ההצבעות הגדול-

אני מזכיר, יש כאן גם את טופ 10, גם את טייאר וגם את אנשי השנה. כל מי שלא הצביע, או רוצה להצביע שוב,מאוד שווה לעיין שוב בשרשור הנ"ל. בהצלחה!

אביחי 33

New member
טופ 10../images/Emo26.gif

כוכבת- מיה דגן מיכל גבריאלוב אגם רודברג
אניה בוקשטיין עדי הימלבלוי הלארי דאף לינדזי לוהאן פאריס הילטון רונה לי שמעון ורד פלדמן מקום 3
העלינו אותה
קדימה גם הפעם לא מתעצלים

אביחי 33

New member
מענין מקום 6 כבר חודשים וחצי!!!

אתם טועים נראה לי. מה שהבאתי זה קישור להודעה מפי מנהל הפורום לא סתם. כנראה לא הסתכלתם נכון אף פעם

חחח אביחי../images/Emo110.gif

היא לא מקום 6 כבר חודשיים וחצי, היא עברה ב4 ו5 ו7 בדרך.. חוצמזה שאין להסתכל נכון או לא נכון.. יש את הדירוג של השבוע ואת של השבוע שעבר.. שזה 6 ו6 ככה שאם זה אותו דבר אין פה מה לטעות
נראלי פשוט הנוסח של ההודעה שלו קצת לא ברור.

אביחי 33

New member
כנראה שטעיתם כל הזמן הזה../images/Emo13.gif

קליק וזו לא סתם גולשת, היא מנהלת מטעם חברת תפוז אנשים..רינת

למעלה