שרשור ההתפקדות הגדול!!!!

שרשור ההתפקדות הגדול!!!!

באמת הגיע הזמן לעשות סדר בפורום ולכן אשמח אם תצטרפו לבקשתי ותכתבו כמה מילים קצרות על עצמכם כמו לדוגמא: מקום מגורים, מספר ילדים, גילאי הילדים , מקום הטיפול בקלאב פוט ועוד פרטים שנראים לכם רלוונטים.

פרלמנים

New member
פרלמנים

הי כולם, צירפנו תמונה משפחתית. אנחנו, אסף, ג'סיקה ודניאל פרלמן. גרים במושב עין שריד, ליד קדימה. (באזור השרון). דניאל בן חודשיים והוא מהמם ומקסים. אסף סיים לימודי גיאוגרפיה לתואר ראשון, ואני מסיימת לימודי היסטוריה ומדע המדינה ומנהלת מסעדה. ( חופשת לידה עכשיו!!!) הטיפול בקלאב פוט בשניידר אצל דר' וייגל המקסים. עכשיו אנחנו בשלב ההתחלתי של הדניס, והכל די טוב! הצטרפנו לפורום בעצתה של חיה פיש (יחיאלוש) שמאוד תמכה בנו בתקופת ההריון (מי מאיתנו לא עברה את הפחדים, הבדיקות והחששות..) ואנחנו מאוד שמחים להיתמך ולתמוך בפורום המקסים הזה! יום מקסים, תודה על הכל, כיף לנו מאוד בפורום! אשמח אם "תחשפו" את שמותיכם הפרטיים, שיהיה לי יותר קל לתקשר איתכם בשרשורים האין סופיים האלה. חג שמח! ג'סיקה, אסף ודניאל פרלמן.

אנחנו

עידית עודד ואושרי. גרים במבשרת ציון. אושרי כבר בן שלוש וחודשיים כמעט, ואנחנו מחכים בקוצר רוח לגיל 3.5 כי החלטנו שאז נוריד ת'נעליים ובשאיפה נתחיל לישון.
מטפלים בהדסה עין כרם. יש לנו אתר שכתבנו ועדכנו בעזרת החברים בפורום והוא מופיע בחתימה שלי. ולנו באמת אין תמונה שווה ומעודכנת ומקסימה ביותר כמו של הפרלמנים ולכן אסתפק בינתיים בתמונה של אושרי ועודד ביומולדת האחרון.

אנחנו...

אורית ,ליאור ותמיר בן הכמעט 4 בינואר. מטופלים בתל השומר אצל שינדלר/גנאל גרים בחולון מצ"ב תמונה מעודכנת של תמיר אגב, הוא ביקש את הקוקיות על השיער, אז אל תאשימו אותי!!!!

תחיצ

New member
אנחנו...

נועם (לא פעיל בפורום) תחיה ומלאכי עצר. מלאכי בן 10.5 חודשים, בן רביעי, אח לשגיא (בן 14) זיו (בת 11.5) ושלם (בן 6.5). גרים בפסגות (15 דקות מירושלים). מלאכי נולד בהדסה הר הצופים ומטופל שם ע"י ד"ר סימנובסקי (שעובד גם בעין כרם, אבל בעיקר בהר הצופים). בגלל שאני פריקית של צילום (אבל לא דיגיטלי) אין לי תמונות עדכניות להראות בפורום - אני מקווה שבזמן הקרוב נמצא מישהו עם מצלמה דיגיטלית ונעלה קובץ מתאים. הגיע הזמן שמלאכי יציג את עצמו (חוץ מהתמונה הישנה שמופיעה כאן באלבום). מלאכי כרגע בשלב ד"ב, אך נועל את הנעלים 12-18 שעות ביממה, תלוי כמה אני מצליחה למשוך אותו במשך היום, כשהוא מנסה לעמוד.

ליבי א

New member
אנחנו

ליבי יעקב ונוגה אמיר מרמת אביב בתל אביב. נוגה בת שנה ועשרה חודשים מטופלים אצל ד"ר שינדלר. קבלו תמונה של נוגה מלפני 5 חודשים בערך

kashke

New member
אילה. מורה לפלדנקרייז.

מוסמכת שיטת שלהב = Child'Space מכירה באופן אישי את משפחת "מטיסת השבלולים" לשעבר אמא של כדור. מכירה גם באופן אישי את יובל והוריה: שחר ותמר כחלון שכבר לא כותבים כאן המון זמן. מכירה באופן אישי את הסבתא של נטע - הבן של אורנית של לים לם. תוכלו לעשות חיפוש בפורום על דברים שכתבה כאן אורנית על התרומה של העבודה בשיטת שלהב ופלדנקרייז לנטע שלהם. גרה ברעננה - פנינת השרון. עובדת עם תינוקות, ילדים, מתבגרים ומבוגרים על פי שיטת פלדנקרייז. מאמינה, שאמא מרגישה בלב - מה שלפעמים אף אחד לא "רואה".

יחיאלוש

New member
פישים

דוד וחיה פיש, הורים לשישה ילדים מקסימים: איתמר - אוטוטו בר מצוה, נריה- בן 11, שרהל'ה- בת 9, איתן- בן 6, הדס- בת 4 ויחיאל- בן שנה וחצי. מסתבר, שגם הילד השישי יודע "לעשות להורים שלו בית ספר".... אנחנו גרים בפדואל, בשומרון. יחיאל היה מטופל עד לפני כמה חודשים בתל השומר ומאז עברנו לביקורות במרפאה הפרטית של ד"ר שינדלר ברמת השרון. הילדים הגדולים שלנו מתעניינים הרבה פעמים בפורום ונותנים עצות על המתרחש פה. שנה טובה ומקסימה לכולכם,וישר כח ענק לכל המתמידים והעונים בסבלנות אין קץ לכל הפונים...

vered43

New member
למה עברתם למרפאתו הפרטית

של ד"ר שינדלר? יש הבדל לעומת הטיפול בתל השומר?

יחיאלוש

New member
מרפאת מכבי

מכבי התחילו לעשות בעיות עם טפסי 17. אנחנו אחרי שלב הגבסים והניתוחים, וצריכים ביקורות אחת ל-3 חודשים. האמת, יותר נוח להגיע למרפאת מכבי, להיכנס צ'יק צ'אק כמעט בלי תור, ולא לשרוף בוקר שלם בתל השומר... החיסרון- לא פוגשים את כל החברה...

אינה ו

New member
אנחנו

אינה, אלכס ותום בן 4 חודשים מאשדוד. תום נולד ב-4/06/06 עם ק"פ דו צדדי דרגה 5. מטופלים באיכלוב אצל פרופ' ווינטרוב וד"ר חמו. תום הייה מגובס 3 חודשים, יום לפני יום ההולדת של 3 חודשים ירדו הגבסים ומאז החיים הרבה יותר וורודים. בהצלחה לכולם ותודה על כל התמיכה והעידוד!!!!!!

galitdror

New member
אנחנו...

גלית ודרור. הורים ליהונתן. יהונתן בן שנה ו-3 חודשים, נולד עם קלאב-פוט דרגה 6 בשתי הרגליים. מטופל ברמב"ם אצל דר' אידלמן ואנחנו מאוד מרוצים. יהונתן מלא מרץ ושובב גדול. חייכן, אוהב לרקוד ולטפס על כל דבר אפשרי. מרדים את כולנו ועדיין לא מתעייף...

74 אורי

New member
אנחנו (השקטים בדרך כלל) ...

אנחנו אורלי ואורי ושלושה ילדים - יותם , עינב ומלודי (בן חודש) גרים בקיבוץ יחיעם נודע לנו שיש למלודי קלאב-פוט דו-צדדי בשבוע ה16 להריון מאז אנחנו קוראים שקטים של הפורום המבורך הזה ומעריכים מאוד את הכותבים בו מחר אנחנו נוסעים לעשות גבס רביעי אצל ד"ר בור בהצלחה לכולם ...

sigis7

New member
בוגרת ק"פ בת 38. אמא לתינוקת עם ק"פ

אני בת 38 שנולדה עם ק"פ דו-צדדי. טופלתי בדרך שונה ממה שמטפלים כיום. בתי בת 9 ש' עם ק"פ ברגל שמאל וטופלה כבר ב 4 גבסים. מלאת תקוה שהכל יהיה מהר מאחורינו!

וואו , סליחה על השאלה...

אבל איפה היית עד היום??? מדהים לשמוע אשה "מבוגרת" שמספרת על הקלאב פוט... זו הפעם הראשונה שאני שומעת שגם להורה וגם לילדון יש קלאב פוט,,,, ספרי קצת על עצמך... שוב, סליחה על ההתקפה ברוך הבא אורית

sigis7

New member
לא הכרתי את הפורום הזה

מעולם לא סבלתי ממה שעברתי בילדותי. לא הכרתי את הפורום והנושא עד שגיליתי בשבוע 15 להריון האחרון שגם לבתי יש ק"פ. חוץ מאשר לשמוע סיפורים על נעלים הפוכות, אורטופד מעולה, פיזיוטרפיה, נעלים עם ציר ישר ולראות את אוסף הנעלים ההפוכות ממש לא ידעתי על הנושא. לא סבלתי מעולם והדבר היחיד שאני זוכרת הוא את הביקור האחרון אצל הרופא שלי

פרלמנים

New member
ברוכות הבאות

שבוע טוב ובהצלחה, אני סקרנית, איך טיפלו בך? איפה אתם מטפלים בביתך? בהצלחה עם פונסטי, כולנו מרוצים, מקווה שגם אתם... ג'סיקה.

למעלה