שרשור ההתפקדות הגדול!!!!

sigis7

New member
תשובה

אנחנו מטפלים בבת שלי בשיטת פונסטי. בשע"צ בירושלים, החל מיום הלידה.אני טופלתי בנעלים הפוכות במשך 24 שעות למשך שנתים. ללא הורדה חוץ מאשר לאמבטיה, זאת החל מן החודש הראשון ללידה. בנוסף 3 פעמים בשבוע פיזיוטרפיה במכון ובבית ע"י אמא שלי כל זמן שאפשר. היו לי נעלים עם ציר ישר בהזמנה וכיום מאז מתי שהוא ביסודי,אני נועלת כל נעל שאני רוצה, כשאמא שלי כמובן תמיד בלחץ מה אני עושה לעצמי...

ההורים של אפרת בת 3 ו 3 חודשים

אילן וחנה הורים לאפרת ביתנו הקטנה (השישית ליתר דיוק). אפרת נולדה בבי"ח הדסה ומטופלת ע"י פרופ' פורת. עברנו את כל התהליך מהגבסים עד הדניס בראון ובגיל שלוש הורדנו גם אותו. המצב של אפרת מצויין, כולל גמישות הרגל הימנית (ק"פ). נשאר בביקורת עוד זמן רב ע"מ לוודא שהכל בסדר. ניסינו להמשיך עם הדניס בראון כמה שאפשר עד שהגענו להתנגדות מהותית מצד אפרת, ואז הפסקנו. פרופ' פורת ממליץ על הורדה אפילו בשלב מוקדם יותר אבל אנחנו החלטנו להמשיך לפחות עד גיל שלוש ע"מ להוריד את סיכויי החזרה. בהצלחה לכולם בהמשך הדרך ולא להתייאש. משותפים (לא תמיד פעילים) בפורום ומוותיקי הההורים לילדים חמודים אלו בפורום זה. אילן וחנה כהן

גמנחנו ../images/Emo140.gif

נעים מאוד אני דנה מגדלת כמעט לבד את נתנאל (12) נעמה (11) טליה (9) ואחרון חביב ישי בן 6 שלומד בכיתה א'. אנו גרים בבני ברק
ישי נולד עם קלאב פוט ברגל ימין. לא ראו באולטראסאונד וקיבלתי את זה בהפתעה כמה דקות אחרי הלידה. אנו מטופלים אצל פרופ' וויינטרוב. .

nush האחד

New member
בוקר טוב ונעים מאד... ../images/Emo183.gif

אנו הורים לקטנטנצ'יק מקסים (ברשותכם, השם לא ממש חשוב כרגע... גם לאינטרנט החסרונות שלו...) בן אוטוטו 3 חודשים עם ק"פ ברגל שמאל, טופלנו באסף הרופא ואתמול ביקרנו לראשונה באיכילוב אצל ד"ר חמו שעשה עלינו רושם מצויין. ממתינים בקוצר רוח למפגש המדובר כדי לפגוש את הנפשות הפועלות...
שיהיה לכולם יום מקסים (אחח... הריח המשכר הזה של הגשם...
)

טאניוש

New member
אנחנו

אני ולאון, בן שנה ו-10, נולד עם קלאב פוט ברגל ימין. מטופלים בהדסה עין כרם, כרגע עם דניס בראון בלילה.

טאניוש

New member
הילד במכבי

כשנולד נרשם בכללית אוטומטית (אני בכללית), עבר למכבי יחד עם אבא שלו- בגלל הביורוקרטיה של כללית.

חדוה7

New member
מכבי

האם במכבי לא עושים בעיות עם טופס 17 הבנתי שפרופ פורת מטפל גם במרפאה שלהם באגריפס באם זה נכון

טאניוש

New member
לא צריך שום טופס 17

פרופ'פורת אכן מקבל גם במרפאה באגריפס (שם עשינו אצלו אולטרא סאונד פרקי יריכיים למשל), אבל מרפאת קלאב פוט שלו - בהדסה עין כרם. לדעתי בקלאב פוט לא מטפלים במסגרת קופות חולים, רק במרפאות של בתי חולים. היתרון הגדול של חברי מכבי- כדי לטפל בהדסה לא צריך שום התחייבות ושום הפניה. קובעים את התור בטלפון, באים, מעבירים כרטיס וזהו. נדמה לי שלחתי לך כבר את המספר שלי במסר. את יכולה לפנות אלי גם בטלפון בכל שאלה.

simchamiryam

New member
שלום

אנחנו ברק יונה ושמחה מרים בת שנתיים ושלושה חודשים. גרים ביצהר בשומרון. טופלנו בהדסה עין כרם אצל פרופ' פורת, בעוד שבוע בעז"ה אנחנו מורידים סופית את נעלי הדניס בראון !!! נוכל לנשום לרווחה ולהיות אחרי זה. (כמובן שנמשיך במעקב תקופתי) החלטנו ללכת על פי הדרכתו של פורת למרות שהפרוטוקול מורה אחרת. בסה"כ השד אינו נורא כל-כך המון הצלחה לכולם בשורות טובות

אודונים

New member
אנחנו

שכבר מזמן לא ביקרנו בפורום תומר בן שש ק"פ ברגל ימין מטופלים אצל ד"ר בור וד"ר אנג'ל

ilana k

New member
אני אילנה

אמא לליאור בן שנתיים +. נולד עם קלאב פוד ברגל שמאל. התחלנו את הטיפול שבוע אחרי הלידה (אחרי הברית) אצל ד"ר בור בעפולה. לא נותחנו, ועכשיו אנחנו עם דניס בראון בשעות הלילה. הילד מדהים, מקסים ......... וחוץ מנעליים בלילה (טפו, טפו, טפו) אין שום בעיות עם קלאב פוד.

פרלמנים

New member
זה השרשור הכי כיפי בעולם!

כל כך כיף שכולם מפרגנים, ואיזה כיף לראות את התמונות של הקלאב פוטים המתוקנים... אני מתעודדת בכל פעם מחדש! תודה על הכל! ג'סיקה

ענוגה

New member
מתפקדים באיחור קל - הענוגים:

הענוג בן שנתיים וחודש, ילד מתנה גרים במרכז שכחנו לגמרי מהקלאב פוט, חיים כרגיל (וישנים עם "נעלי שינה" חגיגיות, הכי טבעי בעולם, לא?) מטופלים בעפולה, אצל ד"ר בור (מאד מרוצים ממנו ומכל הצוות שם) מבקרים בפורום פעם ב--- שמחים בקיומו (ומכירים תודה לעידית של אושרי על האתר ועל העידוד והאינפו בתחילת הדרך). נשמח להיפגש פעם, ולהיזכר בפגישה הראשונה (בה השתתפנו כ"צופים" עוד במהלך ההריון, זו ששמחנו לגלות בה שהשד אינו נורא כל כך, והילדים הם ילדים הם ילדים "רגילים", גם עם קלאב פוט)...

פרלמנים

New member
מפגשפורום

הי, איך המרגש? מנסים לארגן מפגש לשבוע הבא, אזה יום הכי נוח לכם אחה"צ למעט שלישי? כנסו לפורום ועזרו לנו להתארגן... לילה מקסים, ג'סיקה

גווניבר

New member
ואני -

בת 24, נולדתי עם ק"פ דו-צדדי, הסיפור שלי (ושל אמא שלי) מופיע בסיפורי הפורום. טופלתי מהלידה אצל פרופ' פוגרונד בהר הצופים בירושלים. עכשיו יש לי נעליים אורטופדיות מעולות שעשיתי אצל נווה מעבדות אורטופדיות. מאוד מומלץ לילדי ק"פ גדולים, ובכלל למבוגרים עם בעיות ברגליים. ניתן תמיד לשלוח לי מסרים עם שאלות וכאלה.

למעלה