שרשור הופעה בדיזינגוף

• פותח הנושא CYT
  • פורסם בתאריך

CYT

New member
שרשור הופעה בדיזינגוף

שמעו- הם הביאו אותה בהופעה תענוגגגגג נהניתי מכל שנייה רק חבל שהם פתחו את ההופעות בבמה, היו מעט אנשים, אם הם היו מגיעים ב12-ואלללה הם היו מקבלים הרבה יותר כבוד, אבל בינינו אלה שכן היו שם, פירגנו באחושרמוטה - וואלה מגיע להם אני אישית נהנתי מהם בפרט ומההופעות בכלל- פי אר הביאו הופעה לפנים - אבל זה לא פורום פי אר אלא שבט הקיצר אני נהנתי,הופעה מלאת אנרגיות - למרות שאווירת הבוקר והעייפות דיכאה לאללה, ביג אפ לאדם מתוקה וטונה !!!! מזל טוב לדי ג'יי שיש לו היום יום הולדת !!!
ואדם - ידידה שלי התבאסה שהיא לא קיבלה ממך נשיקה יום טוב וחג פורים שמח

Butza

New member
היה כייף ../images/Emo47.gif

אבל לצערי כל ההופעה של השבט די התפספסה, וחבל. באמת אין מה לעשות בנוגע לשעה המוקדמת, היו מעט מאוד אנשים. רק חבל שלמרות זאת ההופעה לא הייתה ארוכה יותר. מהשלושה-ארבעה שירים ששמעתי המסקנות שלי הם פשוט שהשבט צריכים להופיע יותר בעצמם ולא להסתמך על אירועים בסגנון הזה.. זה הזמן להופעות, מלאות, ומושקעות, בכל חור וחור. [ואל תפחדו להתיש אותנו, אנחנו רוצים לשמוע אתכם.] מסקנה אחרונה: מיטל כוסית, טונה גבוה.
ענבר

Butza

New member
אין לו מה להרגיש מקופח

כפרעליו
פשוט כשהזקנה [כמה זקנים היו שם
] התקרבה לבמה להגיד שלראש העיר יש יומולדת[
] טונה התכופף אליה ופתאום הבנתי שהבנאדם פאקינג ארוך! מזה! והחצאית של מיטל הדגישה את העובדה שהיא כוסית לגמרי.

האמת

שדוויק הוא בכלל לא הדי ג'יי של השבט. והיומולדת שלו בכלל במרץ, זה לא הפריע לו להגיד "יש לי היום יומולדת!" עם חיוך שטני על הפרצוף במהלך ההופעה של הפי. אר. בגדול, השבט נתנו שואו מצויין שגרם לחברה שלי להבטיח שהיא קונה את הדיסק (ואין לכם מושג במשך כמה זמן אני חופר לה שתקנה אותו). רק חבל שלא עשו את ברזלים ועוד יותר חבל שלא נתנו להם שעה מרכזית יותר ובכלל עוד יותר חבל שהקהל המצומצם שהיה להופעה היה מנומנם...

CYT

New member
עלק לא

כל הקהל ישן, ונדמה לי שגם חברי השבט לא בדיוק היו מרוצים מהשעה שתקעו להם זה היה כשל לוגיסטי מדרגה ראשונה - חוסר אחריות לתת לכזה הרכב להופיע בכזה זמן

Butza

New member
אני לא ישנתי!!

אחרי ריצת הבוקר ברחבי דיזינגוף הייתי מאוד עירנית...

CYT

New member
תאמיני לי

גם אני הייתי עירני מאוד אחרי שכל הבוקר צעקתי על חברים שלי בטלפון אבל עדיין, הייתה אווירה רדומה ונראה לי שזה ביאס גם אותם אבל לא נורא - אנחנו עדיין אוהבים אותם

CYT

New member
אגב

תהרוג אותי אם אני טועה אבל... חודש מרץ זה לא עכשיו ?!

Lil M

New member
אווו

חבל שהשבט פתחו ועוד כל כך מוקדם.. היו קצת אנשים וההתלהבות גם לא הייתה משהו.. ולמה כל כך קצת שירים?! עדין גדולים:) הPRT קוואמי קוטג' וסגול היו גדולים. היה ממש טוב..וגם ממש חם:) חג שמח כולם
!

למעלה