שרשור הופעה בדיזינגוף

• פותח הנושא CYT
  • פורסם בתאריך

Funky Giraffe

New member
וואללה, היה בן זונה.

השבט עלו מוקדם מאוד-ככה שלא היה מספיק קהל. הכי חרא היה שלא היה בסוף ברזלים. לא נורא, פעם הבאה...

CYT

New member
כמו שאמרתי

הייתה הופעה מעולה חחחחחחחח כשטונה אומר לכל הסבתות להישאר חחחחחחחחחחחחחח וכמו שאמרתי חבל שזאת הייתה השעה הייתה קבוצת צופים מצומצמת שהייתה מורכבת בעיקרה מאנשים שמכירים ויודעים מי אלה השבט, בעיקר אנשים מהפורום הזה שלא כמו בהופעה של הפי אר- ששם פשוט אנשים עצרו באמצע הרחוב מרוב שכולם חסמו את הרחוב אולי זה רק נדמה לי אבל נראה לי שהסאונד בהופעה של השבט היה חלש לאללה, ובפי אר הגבירו - זה רק אני או שגם אתם שמתם לב לזה ? וכן - מיטל בחורה יפייפיה טונה חתיך, הוא התיישב על הבמה מול ידידה שלי והיא כולה נלחצת חחחחחחח קיצר היא טוב ואפרופו מישהו הזכיר למעלה את סגול, לא יודע מה אתכם אחרי ההופעה שלו החלטתי שדיי לי מההיפ הופ לבינתיים ואחזור בפי אר, בכל אופן אני הולך לי לתומי ברחוב ופתאום אני קולט את סגול אוחז בידו את בנו הקטן שאחוחז בידו קורקינט לא יודע למה אבל זה הייתה תמונה מעניינת- הראפר העמוק והמלוכלך לצד התמימות שבילדות

MC SammY

New member
פספסתי ת'שבט../images/Emo10.gif

אוטובוסים וזה. אבל פישי היה קורע

CYT

New member
קבל תיקון

בן לביא* וכה ההפעות שלו תמיד משעשעות ומעלות חיוך על פניי היית צריך לראות מה הוא עשה בבוקר לפני שהשבט עלו כשהוא ירד בצהריים הוא שר וזה חח בבוקר הוא התחיל לשיר שטויות לדבר עם אנשים על תחפושות, לצעוק דברים חחחחח משעשע

kombinaizer

New member
היתה הופעה לפנים!

כמה שירים פספסתי אם השיר הראשון שאני שמעתי זה נשאר אותו דבר ודיי פספסתי את ההופעות אחרות חחח זה מה שקורה שבאים עם ידידות שרוצות להסתובב בדיזינגוף, בכל מקרה נהניתי. פורים שמח!

CYT

New member
רשימת שירים - לא לפי הסדר

נווה מדבר רמיקס דובדבן ז'אן קלוד דיסקוטק נשאר אותו דבר סוף עונה נווה מדבר גרסאת רדיו באמת חבל שלא היה ביצוע של ברזלים

y a n i v 17

New member
../images/Emo207.gifביקורת מעולה ב"מעריב לנוער"

קיבלו 4/5 כוכבים... שההפקות מצוינות וכו'..לא יכול להעלות את זה =[ אם למישהו יש סורק יהיה מעולה....

OceaND

New member
חחחחח קצת מצחיק שברייטניג קטלו

ובמעריב לנואר שיבחו

CYT

New member
תסלח לי על השפה הבוטה

אבל רייטינג זה חרא עיתון !!!! הם לא יודעים לפרגן אף פעם ותמיד מחפשים את החרא שבדברים, ויש להם זווית ראייה מבוגרת, מעריב לנוער עיתון לצעירים - קהל היעד של השבט אלו הם צעירים, שים לב לשפה הפשוטה(בגובה העיניים), למלודיות הקלילות (אבל היפות אני חייב לציין) להומור שהם משלבים בשירים, זה מה שתאכלס צעירים מחפשים, אני לא מתפלא שהביקורות כל כך שונות. ונדמה לי שכבר חפרנו מספיק בעניין הביקורת ברייטינג, מבקר מבוגר - כל אחד רואה את זה מזווית הראיה שלו.

OceaND

New member
חח מה אתה עצבני כולה אמרתי

שזה מצחיק כי שניהם עיתונים תחת מעריב

CYT

New member
חחחחחחחחח אני לא עצבני אחי

זאת הייתה נימה אחרת

Lil M

New member
תגידו שמתם לב

שבדודבן אדם וטונה שרו בית מז'אן קלוד? חח המבטים שהם החליפו היו משעשעים :)

Butza

New member
../images/Emo6.gif

איך אפשר היה שלא לשים לב? היה משעשע

CYT

New member
חחחח כה

טונה התחיל לשיר ואדם לא מבין מה קרה, חילוף חיוכים קצר ולאחר מכן המשך של השירה דווקא חבל שהוא לא ביצע את הבית שלו בדובדבן, אני אוהב את הבית הזה אגב, ביג אפ לבוקסר סמיילים של טונה, אם מישהו יודע איפה משיגים אני אשמח אם תיידעו אותי

חברה', מה עם קצת תמונות?

במיוחד לניחומיו של מי שפספס את ההופעה? מישהו פה אמר שיש לו? יאללה לשתף...

Lil M

New member
אממ

צילמתי אבל זה די בעיה להעביר למחשב כרגע:\ אני אוכל רק בעוד כמה ימים:)

למעלה