היה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
הגעתי לבית שמואל בערך בתשע וחצי, אבל לפטיו עצמו נכנסתי רק כמה דקות לפני עשר...פגשתי את טליהיא, הילה ורינת ליד הדוכן של הדיסקים
ובגלל שנכנסתי מאוחר יחסית נשארו מקומות רק בשורות האחרונות, אבל בכל זאת ראו משם ממש טוב, רק שהתמונות יצאו נורא מרחוק... ואז בערך בעשר ורבע האורות נכבו, וכולם התחילו למחוא כפיים, ואז קרן נכנסה... והתחילה לשיר את רצה הביתה-
שיר מדהים! אחד הטובים בעיני. ואז היא שרה את זמנים משוגעים, שלדעתי נשמע יותר טוב בהופעה חיה מאשר בדיסק. ומפה אני לא כ"כ זוכרת את הסדר שירים, אבל ממש שמחתי שהיא שרה את אביתר, חשבתי שהיא לא תשיר אותו בגלל שבהופעות האחרונות הוא לא היה. והוא גם היה מדהים
. ובעצם כל השירים היו מעולים, היא נשמעת ממש שונה בדיסק ובהופעה. וגם הקטעי קישור שלה היו משעשעים, זה עם הגבינות היה מצחיק
וגם אחר כך, בסוף ההופעה, שיונה חרבנה לה על הקלידים
ואז היה הדרן של איזה 4 שירים, היא שרה את "לשם" של מירי מסיקה, וזה היה מדהים, יותר אהבתי את ביצוע שלה מאשר של מירי מסיקה
והשיר האחרון אחרון היה לרוץ לרוץ, וכל ההופעה הייתי בלחץ שהיא לא תשיר אותו כי זה אחד השירים שאני הכי אוהבת, ואז כשהיא שרה אותו ממש שמחתי
ואז הלכתי לקרן, ודווקא לא היו שם ממש הרבה אנשים, ורציתי שהיא תחתום לי הפלייליסט אבל לא היה לי עט וגם לה לא היה עט, אז היא שאלה את כל מי שהיה שם אם יש לו עט... ובסוף אחד עם הרבה שיער (אין לי מושג מי זה היה
) נתן לה עט והיא חתמה לי... ואז גליה חי (שהיא ממש חמודה!) כזה אמרה לי, "בת כמה את
15, נכון
" ואני אמרתי שכן, ואז הם דיברו על אם 15 זה ילדה או נערה, וזה עם ההרבה שיער שאל אותי אם אני מעדיפה שיקראו לי ילדה או נערה, ואז עוד מישהי שם אמרה שילדה זה עדיף
ואז הצטלמתי עם קרן (היא חיבקה אותי
, היא היתה כ"כ כ"כ חמודה!!!!
והיא דיברה איתי קצת, אבל התרגשתי בטירוף אז אני לא כל כך זוכרת מה עניתי לה, אני חושבת שקצת חפרתי
ואחר כך, כשחזרתי הביתה, כל הדרך הצקתי לכולם כמה שקרן מוכשרת ומדהימה וממש נחמדה
וזהו, היה פשוט מדהים, ממשש נהנתי, וכשיהיו תמונות אני אסרוק אותן לפה