שרשור הופעה בתמונע - 23/7/05

שרשור הופעה בתמונע - 23/7/05

סופסוף אפשר לנשום בתמונע בהופעה של אוהד (במילים אחרות: מישהו הבין שהמאווררים בתקרה הם לא סתם ליופי). דו"ח הופעה:
שירים - כל שירי הדיסק הראשון (פרט ל"אישה משוגעת") ועוד 7-8 שירים חדשים.
הפתיעו לטובה - "בדרך", רצועה מס' 8 מהדיסק, הושמעה פעמיים (בתחילת ההופעה כפלייבק ובמהלך ההופעה לייב בשילוב עם "על ראש ההר",. ביצוע מעולה במיוחד ל"דרוש לי גבר" ועוד מילה קטנה - מהופעה להופעה יש שיפור ב"אלוהים"
קהל - בעיקר הזמינו אבטיח וגבינה בולגרית. כמויות של בירה גם נשפכו שם.
אלעד וייסמן - הביא אותה בשריקות ואף שיחק אותה רועי-חיים זינר כששרק לא בזמן
זמן - עבר מהר. מהר מדי.
נעדרו - הביצוע של אוהד ל"אל תגעו באהבה". חבל
פליטי כוכב נולד לדורותיו - נצפה רק אחד, מיכאל עינב, אבל מכיוון שהוא בין הבודדים בעונה הזו שיודעים לשיר, הנוכחות שלו מתקבלת בברכה
מגבת - אדומה (לשם שינוי).
רגליים - בשירים של הדיסק הראשון רגל שמאל יותר אנרגטית. בשירים של הדיסק החדש רגל שמאל רגועה עדיין. <ואחרי זה עוד אומרים שגולשים כאן אנשים אובססיביים
> בשורה התחתונה: עוד להיט מאילנית. סליחה, עוד הופעה מעולה מבית היוצר של אוהד חיטמן
איך היה לכם?

dabnir15

New member
הבנאדם מוכשר ברמות לא ברורות!!!!!!

:) כ הדיסק הבא פשוט מדהים :) המון בהצלחה לאוהד:) ובאמת היה נעים באולם:) 20.8 נראים רחוקים מתמיד

מדהים כל פעם מחדש

הופעה נעימה ואנרגטית רק שימשיך כך. הדיסק הבא הולך להיות פיצוץ יש למה לחכות =)

JUST DORIN

New member
אין חדש-היה מקסים!

קודם כל צפניה, קרעת אותי מצחוק
באמת הייתה הופעה טובה ובאמת הדיסק השני הולך להיות פצצה יותר מהראשון! ד"א צילמתי איזה כמה תמונות .. לעלות אותם ? למרות שאין חדש, התמונות אותה דבר גם מההופעה הקודמת חחח.. אבל רק תבקשו והם כאן ... ובאמת הרגל הייתה פעילה, אבל זה נחמד לראות אותו ככה משתולל :)

קרוע ברמות...

איך אני מקנאה בכם שהייתם בהופעה.... ספרו איזה שירים חדשים הוא שר!!! שתפו אותנו, הנחותים מהצפון שלא יכולים להגיע להופעות, איך היה למה כמה ו... מה שבא לכם!!!!!!!!

booksmeller1

New member
אכן היה מקסים :)

זו הייתה ההופעה הראשונה שלי שלו וכמובן שהציפיות לא אכזבו כלל. אפילו עזרתי אומץ וניגשתי לדבר איתו אף על פי שמלמלתי רוב הזמן על כמה שאני נבוכה, ואיזו פדיחה. יופי יעל, יופי. :) היה נפלא! תודה אוהד על המילים והיצירות שלך.

ayaliar

Well-known member
היה מדהים וקצר נורא

כל הופעה אני נהנית יותר מהקודמת וכל פעם זה נראה לי יותר ויותר קצר. למרות שאוהד טוען שהוא הוסיף שיר
אני מתה על הביצועים של השירים מהאלבום ואני כבר מחכה לאלבום השני כי הוא פשוט הולך להיות מעולה. אני מאוהבת בשירים החדשים ולאט לאט אוספת לי אותם בביצועים מהופעות, עד שיצאו באופן רשמי. הפעם עפר שכטר לא היה אז אף אחד לא צעק "תעשה לי עובר" אבל היה מישהו שצעק "תגידי לו! תגידי לו!!!" ואוהד אמר לו שבסדר בסדר ושלא יצעק עליו
הרגליים אכן עבדו שעות נוספות וגם הליטופים העצמיים (ששבו לחלוטין את חברה שלי שהיתה פעם ראשונה בהופעה ולדעתי היא מאוהבת חחח) והיה נראה בקטעים מסויימים כאילו הוא ממש רוצה לעמוד ולהשתולל קצת. מה שבלט ברגליים בעיקר היו האולסטר האדומות שנראו כאילו הרגע יצאו מהקופסה. תתחדש
בסוף ההופעה ניגשתי לאוהד וערכנו הכרות רשמית חחח הוא מקסים וביישן והיה נבוך נורא כשכמה בנות ביקשו ממנו לעמוד וכיוונו אליו 5 פלאפונים עם מצלמות. תכף נראה אם יצאו תמונות נורמליות. אני משתדלת לצלם בלי פלאש בהופעה כדי לא לעוור אותו אבל הוא זז המון למרות שהוא יושב.. בסה"כ היתה הופעה מעולה ועכשיו צריך לחכות עד ה-20 באוגוסט. אגב, ב-10 באוגוסט הוא מתארח בהופעה של קרן פלס, גם כן בתמונע.

ayaliar

Well-known member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

אחרונה נגמרו לי הפרחים

למעלה