שרשור הופעה בתמונע - 23/7/05

dabnir15

New member
איה:)

אני אשמח אם תוכלי בבבקשה להעביר לי את הביצועים מההופעות עד לרגע שיצא הדיסק.

herut123

New member
תודה...

תודה על התמונות הן ממש יפות... חבל שלא הייתי, מקווה לבוא ב20.8 טוב מקווה שנהנתם בהופעה

ranch22

New member
עכשיו אני.........

בהופעה הזאת היה שינוי מיוחד-לא רק בנעליים האדומות שהותאמה למגבת החדשה מראש(תתחדש,הופעה הבאה אני דורשת מגבת צהובה) אלא השינוי היה שכולם ידעו את המילים של כל השירים בע"פ ולא רק את "תגידי לו",הבדיחות היו שונות(מגבת אדומה!!!) וגם הרגלייים שהתעופפו הרבה יותר זמן....... ההופעה התחילה עם "רגע לפני" ולאחריו "מונוטוני" שכולם שרו בע"פ,אח"כ אוהד דיבר שהיום הוא רואה את השיר "נהר האהבה" יותר בסקרנות מאשר מה שהרגיש פעם למרות שהוא מרגיש עדיין ילד ואז שר את "נהר האהבה",אח"כ הוא שר את "תפילין" שכאן ממש כולם הצטרפו ואמר שזה מדבר על הקשר שבין אהבה לדת למרות שלפי דעתו זה לא מדבר על זה אלא על ההקרבה,לאחר מכן הוא שר את "דרוש גבר" והקדיש אותו לכל אלה שמחפשים אהבה....,אח"כ היה את לא סיפור פשוט שכולם שרו עם מחיאות כפיים,לפני "קרוסלה" הוא סיפר שהוא לא יודע תמיד מה לומר לפני השיר הזה ואז הוא דיבר על הלונה פארק(שמזמן הוא לא היה שם...) שיש ילדים שעולים על הרכבת רק בשביל לצחוק למכשפה או הילדים שעושים לכולם את המוות עד שהם עולים למתקן המפחיד ובסוף הם נהנים ורוצים עוד הפעם ואז הוא אמר שהמתקן הכי "מפגר" זה המתקן של הקרוסלות עם הסוסים והברבורים-כאן כולם צחקו ואז הוא שר את "קרוסלה",אח"כ הוא עבר לשירים "עצובים" יותר-"נוקטורנו","האשה של חייו","אל תברחי כשבא האור"(של אלעד וויסמן,שהוא אחד הדברים שהוא אוהב בפרדס חנה...),ו"לכבודך",אח"כ הוא חזר לשירים הקצביים יותר עם "מתוך האפילה","אלוהים אל תנסה אותי" "תעלות ו-"ליל האהבה"(ד"א ב"אלוהים אל תנסה אותי" הפעם הוא חווה את הפלאשבק),"על ראש ההר" היה השיר הבא ועוד שני שירים חדשים-"הרגע הבא" ו- "נקודת ההתחלה" שאותו הוא הקדיש לרנית שחגגה יום הולדת(מזל טוב!) ואמר שאם היא תקשיב טוב למילים היא תבין למה הוא הקדיש לה דווקא אותו ולבסוף הוא חשב לסיים עם שיר של שלמה ארצי(אין את מרגול!) או ריטה(עדיין אין מרגול) או מרגול( או שבעצם יש מרגול)...ברקע מישהו צעק לו כל הזמן-"תגידי לו","תגידי לו", ואוהד ענה לו בתגובה-"בסדר אל תצעק עלי!!אני לא אוהב שצועקים עליי..." ואח"כ שר את "תגידי לו" שההקהל קצת בלבל אותו בבית השני אבל בכל זאת הוא לא שכח לחכות ל-"לדעת להגיד לו-לא!"... וככה נגמרה ההופעה,הפעם היו פחות אנשים ומי ששם לב גם אוהד פחות הזיע בסיום כי היו מאוורים חדשים(מזל טוב ל"תמונע" חח!) אז מה היה?-מגבת חדשה,סניקרס חדשות(מותאמות למגבת), ומרגול מוזכרת רק שלישית!! לכל המעוניינים בתמונות-צלמתי את ההופעה בוידאו ולכן יש לי רק 2 תמונות,תאלצו להסתפק בזה ואולי גם בקליפים מאוחר יותר....

רינת איזה יופי של סיקור../images/Emo13.gif

חחחחח הקטע עם הלונה פארק קרע אותי, חבל שלא הייתי שם... איזה בנאדם הוא חבל על הזמן
בהופעה הבאה אני פשוט חייבת להיות, סתם לא חייבת, אבל רוצה

ענת 19

New member
וואו איזה כיף לכם!!!

אני לא הצלחתי להגיע כיא אני ממשבעיצומו של קורס חובשים. אבל וואו איזה כיף והסיקור מצויין ממש נתן לי לחוות את ההופעה מרחוק! נתראה ב20.8....

herut123

New member
וואי...

וואי על כל מה שסיפרת בטח היה לכם ממש כיף שםםם וחבל שלא באתי... לא נורא בפעם הבאה. ובאמת, למה הוא כל הזמן מזכיר את מרגול? אני זוכרת שהוא בהופעה אחת הזכיר אותה.

ranch22

New member
האמת??

היה איתם משהו כשהוא היה בן 12..... אל תשימי לב...בדיחה פרטית!! ליאת,התביני??

ranch22

New member
זאת הופעה שהייתה פעם

הרי תמיד יש הופעות בלילה בערוץ 33 אז מידי פעם גם מראים את ההופעה הזאת...

ההופעה!!!

ווואאאאאוווווו הופעה מדהימה!!!! היה מצחיק, היה מדהים... היה פשוט כיף לא נורמליייייייי!! כל כך לא רציתי שההופעה תיגמר!!!!!!!!!! אני לא יכולה לחכות שיצא התקליט הבא!!! איזה שירים, איזה ביצועים!!! מדהים!!!!! אוהד פשוט מקסים, יש בו משהו קסום...!! הקטע עם המגבת היה גדול חחחח אהבתי!!! והנעליים פשוט יפות!!! אין לי מלים... הופעה נפלאה מכל הבחינות... היה כיף, או כמו שאוהד אונר "איזה כיף לי". אני חייבת לבוא באוגוסט!!! חייבת!!!!!! מי לא היה הפסיד!!!! הופעה נהדרת!!!!

...

אני מדברת על ההופעה משנת 89 של עוזי ז"ל (אולפן זמר) שהוא מופיע ואז יש איזה כמה שניות שרואים את אוהד, את איה, את עידו,את עודד ואת יואב... מה אמר או לא אמר אוהד למרגול אני לא יודעת... אבל הבנתי שיעני את מדברת על ההופעה הזאת שמרגול התארחה בה ושרה שיר שעוזי ז"ל כתב לה... באם דיברת על זה?? אגב... באמת יהיה נחמד אם אוהד ישיר שיר של מרגול!! אני אוהבת אותה מאוד... זה יהיה ממש גדול!! ושישיר את "אל תגעו באהבה" ואת "ילד מבית טוב" זה יהיה כל כך יפה אם זה יקרה!!! אה... וצריך להיפגש כל הפורום בהופעה... זה יהיה מגניב!!!

ranch22

New member
אמממ...

אני מדברת על ההופעה שאוהד היה בן 12 והוא ישב ליד מרגול...זו הייתה הופעה של עוזי לא יודעת מאיזו שנה... ובאמת יהיה נחמד לעשות מפגש פורום בלי קשר גם להופעה...

תנו לי לעשות סדר

ההופעה הזאת מערוץ 33 של עוזי, שמו "אולפן זמר" זה היה בשנת 1989, אוהד היה שם בערך בן 12, הוא ישב בקהל ליד מרגול, המצלמה תפסה אותו אומר: "הוא מזייף"
שזה ישודר שוב אתם תבינו. ובהופעה הזאת לא ראיתי את עידו ועודד, וגם לא את איה, רק את אוהד, ענת אחותו, וההורים שלו.

למעלה