שרשור החלמה מהירה לנימרודל

זה היה חוש ההומור שלי

אבל ברצינות, בוודאי שהם לא טובים (חוץ מקרימזון, פה ושם).

weird dust

New member
מדיבור מהיר עם עידית

זה מה היא מכתיבה לי: אני אוהבת קינג קרימסון, יס, ELP, ועוד כול מיני בסגנון אבל... אני לא אתנגד לשמוע שירים שלח להקות טובות של להקות שאני פחות מכירה כמו: דיפ פרפל, לד זפלין וכ'ו וכ'ו. ואני אוהבת אותכם מאוד מאוד מאוד ונשיקות וחיבוקים

...

Pink floyd King crimson Camel ELP Gentle giant Iron maiden metallica Jethro tull Genesis Yes Frank zappa [נראה לי..]

היא תקבל פינק פלויד...

את האחרים, לא. במקום, היא תקבל מוסיקה יותר איכותית.

../images/Emo13.gif

אני בטוחה שהיא הייתה שמחה גם אם היית מביאה לה דיסק של מושיק עפיה
העיקר הכוונה

holo

New member
אממ ציף

אני חושב שהיא זאת שהולכת לשמוע את השירים לא את

The Albatross

New member
מאוד לא יפה מצדך

לחנך אותה מחדש מוזיקלית כשהיא במצב שבו היא לא יכולה להתנגד!

תמיד אפשר להפוך את הדיסקים...

לתחתיות לכוסות. או להשתמש בהן כפריסבי עבור הכלב/חתול. או לתלות אותם כמובייל מעל המיטה. או...

The Albatross

New member
להשתמש בהם כפד לעכבר...

או להשתמש בהם בתור מראה, או (במקרה שזה דיסק של ווסטלייף) לנסות לראות אחרי כמה פעמים שמרביצים לדיסק עם כפכף הוא ישבר...

melancholy man

New member
דווקא זו אחלה מתנה

ביזה שהוא שלב בחיים נמאס לשמוע עוד מאותו דבר ומתחילים להפתח לדברים חדשים, אני לא חושב שיש מתנה יותר טובה ממוסיקה טובה שאתה לא מכיר, או לא מכיר טוב. זה בהחלט מתנה שאני הייתי רוצה.

melancholy man

New member
ציף

זה נראה כמו רשימת הסיוטים שלך
. היית מאמינה, הנוער שומע פרוג?

לא אכפת לי שישמעו פרוג

או סקיפל, או פולק-רוק או אסיד-ג'אז - כל עוד הם עושים זאת מתוך מודעות והכרה מקיפה של ההסטוריה של הרוק. וזה לא המצב, כמובן. מצד שני, אני עשיתי בדיוק את כל אותן טעויות, כשהייתי בגילם (מלבד מטאל) - ובדיוק מאותם מניעים.

melancholy man

New member
זו הייתה סתם עקיצה משועשעת

מוזר אחרי שלמדתי דבר או שניים על ההיסטוריה של הרוק, דווקא חזרתי לחלק מהדברים ששמעתי בגיל 18 יש יצירות של פרוג המוגדרות על ידי אוהדי הג'אנר כקלסיקות ובגיל 16 חשבתי שהם מתת האלים לבני האדם שלא הייתי מתקרב אליהם היום גם בשביל התמלוגים שמקבל רוג'ר ווטארס על הדארק סייד, אבל, יש דברים שעשו להקות פרוג (לאו דווקא דברים שאפשר לשייך אותם לפרוג באופן מלא) שהם בהחלט טובים בעיני גם היום ויש אפילו יצירות של ממש שאני אשכרה נהנה לשמוע. מאטל אגב, זו תופעה משונה שעד היום לא הצלחתי להבין, אבל במופרע ממך אל תחקור

אתה צודק, כמובן

תתעלמו ממני, אני במצב רוח קרבי בימים האחרונים, מסיבות חוץ-פורומיות.

ADCMAN

New member
הסגנונות הנ"ל בסדר

אבל אנשים מחפשים דבר חדשים. היום תופס יותר פאנק ומטאל,כמו שהפעם תפס פולק-רוק ופרוג.

למעלה