יש בגלריות,לא
B Beautiful Disaster New member 9/9/05 #20 אוי,../images/Emo10.gifבובה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif תרגישי טוב,יפה מזה בכלל "ברונכית"
אוי,../images/Emo10.gifבובה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif תרגישי טוב,יפה מזה בכלל "ברונכית"
B breakaway girl New member 9/9/05 #22 ברונכית זה מחלה בריאות..לא ממש בריאות אלה בסימפונות.. זה זיהום בסימפונות..
B BacKarin Street Girl New member 9/9/05 #23 החלמה מהירה!!!!../images/Emo10.gif שתרגיש טוב ובקרוב אני מקווה שזה לא רציני
B BacKarin Street Girl New member 9/9/05 #26 חח, אמא שלי הייתה משוכנת שהיה לי חום! למרות שגם אני הרגשתי שיש לי חום... אבל לא משהו רציני
T TheMoonLight New member 9/9/05 #30 מזה ברונכית???../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif יוואוו עצוב שהיא חולה.. החלמה מהירה!!!!
B breakaway girl New member 9/9/05 #31 ברונכית זו מחלה.. בסימפונות.. הסימפונות זה צינורות שמחוברות לריאות.. אז בדרך כלל לבן האדם החולה בברונכית קשה לנשום..שזה גם כן משפיע על הדיבור.. בקיצור זה זיהום..
ברונכית זו מחלה.. בסימפונות.. הסימפונות זה צינורות שמחוברות לריאות.. אז בדרך כלל לבן האדם החולה בברונכית קשה לנשום..שזה גם כן משפיע על הדיבור.. בקיצור זה זיהום..
פ פיפי ולמיטה New member 10/9/05 #35 ממש כל הכבוד../images/Emo70.gif גם אם הייתי יודע בדיוק מזה לא הייתי מצליח להסביר את עצמי ככה חחחח
B breakaway girl New member 10/9/05 #39 לפי דעתי אממ..לפי דעתי אומרים ברונכיט אין לי מושג..בגלל שהשם של המחלה הוא בלועזית אז אפשר לכתוב בשניהם אבל בדרך כלל כותבים עם ט'
לפי דעתי אממ..לפי דעתי אומרים ברונכיט אין לי מושג..בגלל שהשם של המחלה הוא בלועזית אז אפשר לכתוב בשניהם אבל בדרך כלל כותבים עם ט'