שרשור הטרמפים

הצביעו YES

ה-BBC מקיים כעת סקר בשאלה: האם יש להתיר לטרנסקסואליות מגבר לאישה להנשא לגבר? זה הלינק: http://www.bbc.co.uk/religion/programmes/sunday/index.shtml היכנסו והצביעו YES. נכון לשעה זו התוצאה היא 175 בעד ו-3 נגד, אבל זה יכול להשתנות בעוד יום או יומיים. התומאה חשובה במיוחד לאור פרסום הצעת ממשלת בריטניה השבוע, לשינוי חקיקה שיאפשר לטרנסקסואלים לשנות את רישום מינם בתעודת הלידה שלהם. נורה נורה

dani001

New member
הייתי מעוניין להכיר טרנסג'נדר

אני מאוד מעוניין להכיר טרנסג'נדר

DarlingAdam

New member
זה לא אוהב אותי,

ולא רוצה שאני אצביע. ודווקא יש לי קוקיז במחשב.

יסמין 28

New member
תופסת טרמפ

ברבי טרנסית מתוך אתר שיש בו ברבי טאליבן (עם רעלה), ברבי סעד (עם שני תינוקות ועוד הריון), ברבי לסבית (במרתף סאדו) ועוד.

DarlingAdam

New member
עניתי פעם לשאלון

שהתשובות בו כללו את תמונות הברביות האלו. ותהיתי מאיפה הן באו. אז תודה על הלינק :)

DarlingAdam

New member
ועוד משהו, *פלאשבק*

פתאום נזכרתי במשהו שלא חשבתי עליו שנים. תמיד הייתי מלביש את קן בשמלות של ברבי. *ממצמץ בתמיהה*

בואו להצגה../images/Emo70.gif../images/Emo34.gif

קבוצת התאטרון של ארגון הנוער הגאה גאה להציג את ההצגה- "היה שקט"! משתתפי ההצגה "היה שקט" יעלו על הבמה עם חומרים מקוריים העוסקים בחיפושים ובזהויות. הערב המקסים יערך ביום רביעי ה30 לחודש בשעה 20:00 בבית תמי, רחוק שנקין(ת"א) ויעלה רק 15 ש"ח ליחיד! באולם יש רק 60 מקומות אז מהרו להזמין כרטיסים, זה שווה את זה! הזמנת מקומות בדוא"ל [email protected] או בטלפון 03-5167235

transman

New member
קראו היטב את הכתבה

אם התיחסנו למקרה של חן אלקובי באופן פרטני, אם חשבנו שאצלו זה נגמר, אם חשבנו שאנחנו מיעוט מופלה אבל לא נרדף, אז טעינו. מבחינתי, זה בלתי נסבל. ואני מקוה שתבינו שזה נוגע לכל אחד ואחד מכם. אם לא היום אז מחר, אם לא במציצה אז בנשיקה, אם לא בנשיקה אז בחיבוק חברי תמים.

קלארנס

New member
@##%$&**^@&%

..והעיתונאים המטומטמים: "זה לא גברת זה אדון" הו הו הו. אררררג!!

למעלה