שרשור הטרמפים

עדיין צריך להצביע

התוצאה, נכון לעכשיו, היא 773 בעד, 31 נגד. למרות שזה נראה טוב מאד, הטרנספובים עוד עלולים להתעורר. מי שיכול - שיצביע. הכתובת, להזכירכם, היא http://www.bbc.co.uk/religion/programmes/sunday/index.shtml אם אתם רואים רק את תוצאות הסקר, או אם מקבלים הודעה שצריך לאפשר cookies, הקליקו Refresh. אם ל נערכה הצבעה מן המחשב שלכם, הדפדפן אמור להציג את האפשרות להצביע. נורה

rutie

New member
מחפשת דראג קווינס לפרסומת

שלום! אני מחפשת דראג קווינס לפרסומת ליוגורט (המשך מהפרסומת הקודמת) דרושים גברים אשר עוסקים במופעי דראג ומעוניינים לקחת חלק בפרוייקט. צילומי הסרטון יערכו ב- 5.8.03, במאי: שחר סגל לפרטים נוספים ולתיאום אודישן, נא ליצור קשר דחוף!!! רותי [email protected]

../images/Emo79.gif../images/Emo101.gif היום בתפוז אנשים

גיא שרפי יתמודד מחר ב-20:30 בערוץ 2 מול שירי מימון על העליה לחצי גמר של "לא נפסיק לשיר- כוכב נולד". היום ב-19:00 תוכלו לראות אותו Live בפורום גאווה, והוא יענה לשאלותיכם.
היום ב-21:00 יתארח ד"ר אבי פנסקי בפורום להיות הורים. ד"ר פנסקי הואמומחה בכירורגיה אורטופדית ועוסק בתחום אורטופדית ילדים. עובד כרופא בכיר ביחידה לאורטופדית ילדים במרכז הרפואי קפלן ברחובות. למד רפואה בהדסה עיו כרם ואת ההתמחות באורטופדיה עבר בקפלן. השתלמות משך שנה בתחום הספציפי של אורטופדית ילדים עבר ב shriners hospital for children בסנט לואיס, מיזורי בארה"ב. הוא עוסק בתחום הספציפי של אורטופדית ילדים כ 7 שנים. הוא יענה על שאלות הקשורות למחלות אורטופדיות בילדים. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו

יסמין 28

New member
היי מהממת

האמת היא שגם אני רק נכנסת מדי פעם להגיד שלום... היה לי שבוע לחוץ לחוץ לחוץ. כיף לראות שהפורום עדיין חי ובועט!

למעלה