שרשור "הידעת
"

Another Girl

New member
שרשור "הידעת../images/Emo35.gif"

הנה רעיון שראיתי בפורום אחר(כן,אני מקורית לאחרונה) אבל חשבתי שהוא די חביב... הכותרת של כל הודעה היא "הידעת"? ובהודעה עצמה יש איזשהו פרט טריוויה על הלהקה...ממש כמו בבזוקה!

Miss CB

New member
הידעת../images/Emo35.gif

פול כידוע שמאלי, אבל מה ש(רוב ה) אנשים לא יודעים, הוא שגם רינגו כזה... אגב: משחק ממש חמוד! איפה ג'ו כשצריך אותו

Another Girl

New member
הידעת../images/Emo35.gif

כשהופיעו חברי הלהקה בהמבורג,בתחילת דרכם,נהג ג'ון להתפרע בהופעות ולעשות כל מיני דברים משונים עם עצמו,ובין השאר לבש אסלה על צווארו מספר פעמים במהלך ההופעה...(שחר-ידעתי את זה קודם
) אגב,מי זה ג'ו?..

הידעת../images/Emo35.gif

פול מקרטני לא חי... אבל לא נורא... אני נורא אוהב את וויליאם קמפבל! יש לו סגנון מוזיקלי נהדר... בן אדם פשוט מליברפול שהלחין שירים כמו Let it be, Eleanor Rigby, The long and winding road, Martha my dear... כל הכבוד לוויליאם קמפבל!

Another Girl

New member
חחחח..

ואתה הורס את השרשור. נא לבדוק דברים כאלה בשרשורים כלליים יותר...

tin ker bell

New member
מה זתומרת לא חי?..

וסליחה על ההיעדרות הארוכה שלי (שלושה ימים!)..

אממ... זה סתם מש'ו שעשו.../images/Emo3.gif

יש כל מיני רמזים לכך שפול מקרטני מת, אבל סביר להניח שזה לא נכון. יש אנשים שטוענים שהוא נהרג בהמלך תאונת-דרכים ב-1966 או מש'ו כזה, ויש לכך "עדויות":
בעטיפה של הדיסק "Abby Road", אני לא זוכרת מי עומד איפה, אני רק זוכרת שהראשון לבוש לבן - כמו כומר או וואטאבר, השני לבוש שחור, והשלישי - פול מקרטני - לובש חליפה אפורה, והוא היחיד שמחזיק סיגריה ביד, והוא גם היחיד שיחף. את הרביעי אני לא בדיוק זוכרת... אומרים שזה אומר שפול מקרטני מת - הכומר, החליפה השחורה - שאיתה הולכים להלוויה, ופול מקרטני - שכביכול - מת. עוד מש'ו שיש על העטיפה של אבי רואד (אין לי כוח לעבור לאנגלית...
) על אחת מהמכוניות, על הלוחית רישוי, כתוב "IF 27" זה אומר, שאם פול מקרטני היה חי, הוא היה בן 27.
באחד מהדיסקים (לא זוכרת איזה.
), שוב, בעטיפה, יש תמונה של הארבעה, ועל פול מקרטני כתוב "OPD" וזה קיצור של "אופישיילי פרודאונסט דד". (אני לא זוכרת איך כותבים את זה באנגלית - או אם בכלל כתבתי את זה נכון בעברית.
אז תסלחו לי.
)
אומרים שאחרי התאונה שלו ב-1966, השתנה לו הקול, והוא היחיד שאחרי חודש השתחרר מבית - החולים - דבר שלא כ"כ הגיוני, כי המכונית שלו נמחצה לגמרי...
מה עוד...? אה, כן, איך יכולתי לשכוח...? בדיסק "סגט. פפרס..." (אנגלית.
) כתוב את המילה "הארטס" ("HAERTS") עכשיו, אם חוצים את כל האותיות לחצי, ואז מעתיקים לכתב - מראה, אז יוצא HE DIE ובאמצע חץ שמצביע בדיוק על פול מקרטני... בטח יש עוד, אני פשוט לא זוכרת עכשיו...

יש רמזים לזה... ../images/Emo176.gif

בכל מיני שירים, עטיפות תקליטים, ספרונים, שמות וצירופי מקרים מוזרים.. ל נ ו ן כתב על זה מאמר פה בפורום. תיכנסי למאמרים - מאמרים כללים, ותראי אותו. המאמר נושא את הכותרת "פול איז דד".

tin ker bell

New member
אני יודעת על התיאוריה,ועכשיו אחרי..

שקראתי את הכתבה של ל נ ו ן התברר לי מי הוא וויליאם קמפבל...חח וואי,אני פשוט אוהבת את הפורום הזה! עכשיו עם השירשור "הידעת
" הזה אני לומדת עוד ועוד ועוד עליהם.. תודה לכל החכמים פה בפורום

Ofirka991

New member
Miss CB, אני חושב שיש לך טעות....

רינגו אולי שמאלי אבל הוא מנגן במערכת ימנית... אני ראיתי זאת בתור מתופף... אם אתם רוצים לבדוק זאת, רואים מבט מעל המערכת של רינגו בקליפ של: "hey buldog" כל מי שמבין הכי פשוט בתופים יכול לראות זאת!!! אז כנראה שהוא ימני, כי זה מאוד קשה (גם למתופף טוב כמו רינגו) לנגן במערכת הפוכה!

seafox

New member
אויש נו..

זה הכל עניין של הרגל. אם לומדים לנגן כמו ימניים אז מנגנים כמו ימניים. אני שמאלי,ויש לי חבר שמאלי ושנינו מנגנים על גיטרות,באס,ותופים כמו ימניים.מהסיבה הפשוטה שלא היה אף אחד ללמד אותנו הפוך..לא שלמדנו בכלל..

Ofirka991

New member
אז יש לך בעיה,

בגיטרה ובאס, אין רבה בעיות, אבל אם אתה שמעלי ואף אחד לא לימד אותך לנגן שמאלי יכולה להיות לך בעיה רצינית!!! אלא אם הקורדינציה שלך מדהימה, וזה דבר שאין להרבה אנשים!

seafox

New member
בחיי שלא הבנתי את מה שאתה מנסה

להעביר. נסה שוב פעם. אני מקשיב.רק עכשיו,יותר לאט.

seafox

New member
הקפצה.

הקפצה הקפצה הקפצה נסה שוב להסביר מה כוונתך.

elad2040

New member
הוא ניסה להגיד

שאתה בצרות, כי שמאליים, וזאת עובדה, חייבים לנגן הפוך! ראה את ההתייחסות שלי לפסנתרים שמאליים.

למעלה