שרשור "הידעת
"

seafox

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחקתם אותי!!!! איזה שטויות!!!! אני מזמין גיטריסט ובאסיסט לנגן מולי ומול חבר שלי. אני באסיסט והוא גיטריסט שנינו שמאליים.אז בוא נראה אם אנחנו נופלים מהרמה שלכם "הימניים"... גיטריסט שינגן 6 שנים. ובאסיסט שמנגן 4 שנים,שינגנו מולנו.ונראה כבר,אם שמאליים צריכים לנגן הפוך...

Another Girl

New member
הידעת../images/Emo35.gif

הביטלס לא תמיד נקראו The Beatles. בתקופה שלפני הפרסום הם נהגו להחליף שמות בקצב: בין השמות: The Beetles,The Silver Beetles,Johny and the Moondogs וכמובן חיפושיות הקצב...

John LennonS

New member
הידעתם ש...

בפעם הראשונה שהביטלס הגיעו להמבורג גורש ג'ורג' הריסון על ידי השלטונות בשל כך שהיה מתחת לגיל 18? השיר שבעקבותיו התפרסמו הביטלס הוא לא אחר מMy Bonnie... פול מקטרני וסטאקליף הלכו מכות כי פול רצה לנגן בבס... פול ניתק לסטאקליף לפעמים את הכבל המחבר למגבר באמצע הופעות והכל בהסכמת ג'ון, וזה כי סטאקליף לא היה נגן משהו כנראה

John LennonS

New member
היעדתם?

זה קשור בעניין של מותו של פול אם תלכו לחנות אלבומים (אלו לפטיפון) ותיקחו לידכם את האלבום Abbey Road ותסתכלו על לוחיות הזהות של מכונית החיפושית מאחורי הריסון אם אינני טוענ (המכונית מצד שמאל), תראו שכתוב על הלוחיות 28IF. איך זה קשור לעניין מותו של פול. לפי מה שהוגד לי האלבום התפרסם ביום הולדתו ה-28 של פול מקט\רטני, אך מכוון שפול כביכול מת נכתב על לוחיות הזהות 28IF כלומר אילו חי פול אז הוא היה בן 28.

Miss CB

New member
בדיסק

יענו בעטיפה של הדיסק? ברור שאפשר, לי יש את הדיסק ואני רואה את זה... לא *כזה* קשה אם יודעים איפה לחפש.

רואים גם רואים

והאמת שמקרטני היה אז רק בן 27. חוצמיזה גם כתוב על הלוחית " LMW"-שזה ר"ת "Linda mccartney weeps"

Miss CB

New member
כן גם על זה שמעתי

ויש את המכונית שהיא בדיוק בכיוון שלו, והוא מחזיק סיגריה ביד ימין למרות שהוא שמאלי, והוא יחף, וג'ון משחק את אלוהים - רינגו את הנואם - ג'ורג' את הקברן - פול את המת... לפחות היה להם חוש הומור

tin ker bell

New member
MY BONNIE הוא של הביטלס?! יאאאאאאאא

my bonnie is over the sea side my bonnie is over the sea my bonnie is over the sea side ho,bring back my bonnie to me זה של הביטלס? אם כן... זה שיר שאני מכירה מאז שאני זוכרת את עצמי!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה! זה המילים ראשונות שידעתי באנגלית! אמא שלי (שעד עכשיו תקועה ברוח שנות השבעים) הייתה שרה לי אותו תמיד..

Chocoholic

New member
My Bonnie לא של הביטלס

הזמר בביצוע המדובר הוא טוני שרידן. זמר אנגלי עם חיבה לאלכוהול שהיה אהוד בגרמניה של סוף החמישים/תחילת השישים. הביטלס כאן הם להקת הליווי שלו. השיר עצמו נכתב בכלל בתחילת המאה העשרים אם אני לא טועה.

למעלה