שלום לכן, גם אני קרן...
בת 37, נשואה (בינתיים, עד שהוא יתייאש סופית) ואמא לשתי בנות- כמעט 9 וכמעט 5, עורכת דין עצמאית, גרה בחיפה. מאז ומתמיד עסקתי בספורט, בילדותי הייתי שחיינית (אבל גם שיחקתי כדורגל, טניס, כדורעף, כדורסל, גלשתי על גלשן רוח ושיחקתי מעט במשקולות). מגיל 21 ועד היום אני מתאמנת ברציפות בחדרי כושר, משחקת עם משקולות כבדות יחסית. התחלתי לרוץ לפני כ-10 שנים, כמעט ללא תחרויות, מרחקים שהחלו ב-10 ק"מ והגיעו עד 17 ק"מ לאימון. לפני כשנתיים החלטתי להתחרות בחצי מרתון בית שאן, חזרתי הביתה לאחר התחרות ומייד נרשמתי למירוץ הבא. עד אז רצתי לבד, מאז והלאה חברתי לרצים רבים נוספים, הגדלתי את תדירות הריצות והקילומטראז', לקחתי מאמן ריצה והצטרפתי לקבוצת "רצי חיפה". מאז כבר רצתי מרתון (טבריה 2009), 5 חצאי מרתון, מירוץ שליחים מהר לעמק, מירוצים רבים ל-10 ק"מ, בזכות קטגוריית הגיל חזרתי הביתה עם כמה גביעים נחמדים, נרשמתי למרתון טבריה 2010 ורשימת התחרויות שסימנתי כיעדים לשנה הקרובה ארוכה מאוד... אני מתאמנת בעיקר עם רצים-גברים, לאחרונה מרבה בריצות הרים ולא פוחדת משום עליה. מאחר ונפצעתי מספר פעמים במהלך האימונים, נאלצתי לגרור עצמי לבריכה והתחלתי לחזור מעט לשחיה- פעם בשבוע שחיה של 3 ק"מ, (כשהייתי פצועה שחיתי יותר), אולם בשבועות האחרונים התחלתי להקדיש לשחיה מעט יותר. בבריכה פגשתי רוכב אופני שטח ששמח לצרף אותי לרכיבות בכרמל וביער עופר ומזה כ-5 חודשים אני רוכבת בשטח, התמכרתי גם לאופניים. מאז אני בחיפוש מתמיד אחר שותפים/שותפות לרכיבות ועושה כמיטב יכולתי לשיפור הרכיבה הטכנית. יחד עם זאת אני מחפשת שותפים/ות לרכיבות ארוכות בדרכי עפר, כתחליף בטוח יותר לרכיבת כביש, ממנה אני נרתעת כרגע בעיקר בגלל החשש מהתנועה בדרך. החלום הרטוב שלי הוא תחרות איירונמן. רק שהילדות יגדלו מעט ואוכל לפנות זמן נוסף לאימונים. גם כיום אני מקריבה לא מעט שעות עבודה לטובת רכיבה/שחיה/משקולות- בד"כ כאימון שני אחרי ריצה בשעות הבוקר המאוד מוקדמות. בן הזוג תומך אבל מתלונן ללא הרף, תמיד יש לי תחושה שברגע שאתחיל להתאמן ברצינות לאיירונמן (כלומר, כנראה כשאתחיל לרכב על אופני כביש), סבלנותו תפקע סופית. הלואי ואתבדה... ברכותיי על הפורום הנפלא הזה, קריאת סיפוריהן של שאר הנשים כאן מעוררת השראה ומחזקת.