שרשור היכרות

שרשור היכרות ../images/Emo140.gif

מכיוון שאנחנו חדשים בנוף המקומי, אני מציעה שכל אחד יציג את עצמו במספר מילים כדי שנכיר מעבר לכינויים. הולך??

אז ככה..../images/Emo13.gif

מישהו צריך להתחיל.. שמי נעמה, עו"ד צעירה ממחזור אוקטובר 2007 הידוע לשמצה באחוזי ההצלחה הנמוכים במבחן הלשכה..
יומיים אחרי הטקס התחלתי לעבוד בחיפה במשרד פרטי, קטן ונחמד מאוד שלקוחותיו העיקריים הם חברות, ועוסק כמעט בכל נושאי המשפט המסחרי. וקצת עלי.. אני טיפוס שמח, אופטימי, ואוהב קיץ (תמיד יש מחנות בעם הזה..)
לפני כמה ימים קיבלתי הצעת נישואין מחברי המקסים וכמובן הסכמתי..
יאללה, עכשיו אחרים..

shno

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

שמי שי, עו"ד בתחום העסקי-מסחרי והתאגידים. עובד במשרד קטן בעיקר מול חברות הייטק בשלבים שונים (החל משלב היזמים והמייסדים ועד לחברות ציבוריות שנסחרות בארץ ובחו"ל). ליטיגציה - לא בבית ספרי
נשוי 5 וחצי שנים, אבא לשני קטנטנים מקסימים. ניהלתי עד לא מזמן את פורום "חוק ומשפט" כאן בתפוז, ומנהל במקביל גם את פורום "להיות אבא" ואת פורום "נשואים טריים". עוד שבועיים נפרד מכם לשבועיים וחצי (לוקח את הבכורה לביקור משפחתי בארה"ב). ברוכים הנמצאים וברוכים המצטרפים!

רעיון מעולה! תורי:

אני אביעד (נו בטח...כמה הייתי מקורי בבחירת הניק!) מפ"ת. סיימתי את ההתמחות ממש לפני שבוע, ואני מתעתד לגשת לבחינות במאי. כולי בלחץ מטורף מהבחינה - גם בגלל אחוזי ההצלחה הנמוכים בבחינה האחרונה (כמו שנעמה ציינה) וגם בגלל שבזמני הלא פנוי אני מלמד באוניברסיטה קורסים במדעי המדינה. (מה שאומר שלמדתי גם מדה"מ...). בכל מקרה - נקווה לטוף/ב!!!

בטח שיהיה טוב! ../images/Emo13.gif

נחזיק לך אצבעות שהכל ילך חלק ובקרוב תהיה עו"ד מן המניין..

דרך אגב, שי.. ../images/Emo160.gif

לכמה זמן נוסע? לאיזו מדינה? מצפים ממך לחוויות, תמונות וסתם סיפורים נחמדים כשתחזור..

גם אני גם אני

שמי יונית, אני עורכת דין כבר שנתיים וחיצי. הייתי במירוץ של המשרדים הגדולים עד 3 לפנות בוקר ולפני שנה ילדתי והבנתי שזה לא בשבילי. לאט לאט אני מתחילה לעבוד מהבית וחוזרת לעולם המישפטים. עוסקת במיסחרי בעיקר וזהו... שיהיה לנו יום טוב! ובהצלחה בבחינות...

זה אומר שאני

מקבלת תיקים, בעיקר מחברים שצריכים עזרה עם תיקים מיסחריים. לא ממש ניפגשת עם לקוחות...ועל הדרך עוזרת לבעלי לפתוח עסק לבישול ביתי...

דווקא כן! ../images/Emo140.gif

אם יהיה מפגש פורום, יונית אחראית על הצד הקולינרי..

למעלה