שרשור היכרות

../images/Emo26.gif

דניה 17.5 זכרון יעקב היינו בשחר חסון טרבלוס וכל אלה בצוותא לפני איזה.. אמ.. חודש.. והיינו צריכים ללכת לאורי חזקיה אבל אוהדי עמה ואמא של מריאן עשתה לנו ללכת לאיבוד];

oh-da

New member
אבל אורי גרוע

אמרתי לך, בדיחות כמו שלו המורה לעברית הייתה מספרת לנו בכיתה ב'.

ינון בר

New member
היי (-:

שם : ינון גיל : 16 מקום מגורים : ראשון מוטו לחיים : אין דבר כזה מוטו לחיים ... הופעה טובה : החברה הטובים, ברלד חזון שרון טרבלוס ואמירם.

גם אני מצטרפת לשרשור../images/Emo13.gif

סיגל 26 רמלה האמת שהרבה זמן לא הייתי במופע, אבל עוד שבועיים הולכת למופע של שלום אסייג.

CrazyYoYo

New member
בהצלחה עם הפורום../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

שם: צ'ן. גיל: 14 בקרוב. מקום מגורים: רעננה. מוטו לחיים: חייך אל העולם והעולם יצחק עליך שיש לך שיניים עקומות. הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: "מופע חימום" לפני כחודשיים.

SHTRUDIDI

New member
וגם אני אצטרף לשרשור ולפורום

שם:קרן גיל:21 מקום מגורים:מרכז הופעת הסטנד אפ הכי טובה שראיתם לאחרונה:לפני שבועיים בערך הייתי בפרוביזורי אבל היא לא הייתה מדהימה,הכי טובה שהייתי לאחרונה היא "רועי לוי עושה סטנד אפ 2".

עונה ../images/Emo142.gif

שם: נתנאלה גיל: 14 מקום מגורים: צפון מוטו לחיים: "תחייך לעולם,והעולם יחייך אליך בחזרה"
הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: "מופע חימום" אם גורי אלפי אלי ומריאנו ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע את שמם

מ ה פ כ ן

New member
נעים מאד...

שם: מהפכן גיל: 35 וחצי מקום מגורים: צפון מוטו לחיים: אם אין אני לי מי לי... הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: ראינו את רמי ורד במופע חדש, לא הכי אהבתי, לפני זה את מה קשור היה נחמד. בינתיים מכל הסטנדאפיסטים הכי אהבתי את יעקב כהן ואת קטורזה

shanzi11

New member
אנוכי :)))

שם: שני :)) גיל: 15 וחצי מקום מגורים: נהריה מוטו לחיים: " חייך ותן לחיות.." הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: שלישיית פרוזק- היה מצויין אגב

מממ.. ../images/Emo13.gif

שם: רוני גיל: 16 מקום מגורים: עמק חפר מוטו לחיים: אמממ... לצחוק זה טוב
הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: פעם אחרונה שהייתי בסטנדאפ זה היה באוקטובר... באיזה יום חמישי אחד בצוותא...

oh-da

New member
יאללה בכיף

שם אוהד גיל 19.5 מקום מגורים עכו מוטו לחיים הכי פנאן לחיות בכיף הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה נדב יהודה בש.א 150, אתמול.

חןשסק

New member
יווו גם אני רוצה להיות פההה

שם: חן גיל: 19 (ביום ראשון
)
מקום מגורים: ראשל"צ מוטו לחיים: חייך, הכל לטובה הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה: הייתי בהופעה של שחר חסון וכל החמולה שלו, ממולץ

כמה מראשון ../images/Emo178.gif

שם
שלומית :) גיל
עוד 3 חודשים 17 מקום מגורים
מושב ליד אשדוד מוטו לחיים
הכל לטובה ! הופעת סטאנד-אפ טובה שראיתם לאחרונה
אני מהמורידים :p

Oren G

New member
המהמהמ ../images/Emo26.gif

הרגע החלטתי להצטרף אורן 23 ירושלים מוטו לחיים: המשפט הראשון בחתימה שלי הופעות סטנדאפ שראיתי: נאור ציון 3 הופעות שונות שלום אסייג שתי הופעות שונות נדב אבוקסיס רמי ורד עדי אשכנזי יעקב כהן (
) אלי ומריאנו המופע אלתורים של אלי ומריאנו, ליאור שליין/רן תלם גורי אלפי ודוד קיגלר שכחתי את שם המופע. שחר חסון כמובן ישראל קטורזה הגדול פרוזק התותחים בתחילת הדרך שלהם אדיר מילר ובטח יש עוד כמה ששכחתי, אני די פריק של הופעות סטנדאפ

Oren G

New member
וואלה גם גיל קופטש

גם 'הברבור' שחימם אותו באותה הופעה היה טוב

למעלה